۱۷۸ بیمار دیگر جان باختند/ بستری ۱۰۸۵ بیمار جدید در مراکز درمانی در شبانه روز گذشته

۱۷۸ بیمار دیگر جان باختند/ بستری ۱۰۸۵ بیمار جدید در مراکز درمانی در شبانه روز گذشته

پارسینه: سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۸ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۱۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۸۵ نفر از آن‌ها بستری شدند.

به گزارش پارسینه ؛سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۸ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۱۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۸۵ نفر از آن‌ها بستری شدند.

وی با بیان اینکه تا کنون ۶ میلیون و ۹۴۴ هزار و ۴۶۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است، گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۱۴۵ هزار و ۶۵۱ نفر رسید.

لاری اضافه کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۳ هزار و ۲۷۳ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تا کنون ۸۶۵ هزار و ۴۷۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

وی ادامه داد: ۵۶۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری افزود: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۲ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۸۸ شهرستان نارنجی و ۱۴۸ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

وی اضافه کرد: شهرستان‌های زرین دشت در استان فارس، بافت در استان کرمان، گمیشان در استان گلستان، آستارا، بندرانزلی، رودسر و تالش در استان گیلان و آمل، بهشهر، رامسر، گلوگاه و نکا در استان مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند.


منبع: پارسینه

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار