گوناگون

کسانی که برای ثبت نام در دومین روز ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری می آیند

پارسینه: دومین روز ثبت‌نام از داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی پارسینه، دومین روز فرایند ثبت‌نام از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری که از ساعت 8 صبح روز گذشته (سه‌شنبه)، با دستور وزیر کشور شروع شده بود، آغاز شد.

* آنچنان که صولت مرتضوی دبیر ستاد هیئت مرکزی اجرایی انتخابات گفته است، روز گذشته 62 نفر تا ساعت 16:30 برای انتخابات یازدهم، ثبت‌نام کرده‌اند. از میان این تعداد، صادق واعظ‌زاده، کامران باقری لنکرانی، محمد سعیدی کیا، حسن روحانی و مصطفی کواکبیان چهره‌های شناخته شده روز اول به حساب می‌آیند.

* 9:00 محمود مظفر، رئیس سازمان امداد و نجات هم برای کاندیداتوری ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد.

* 9:25 اولین زن داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری هم برای ثبت‌نام وارد وزارت کشور شد. راضیه امیدوار لیسانس اقتصاد، به همراه همسرش به ستاد مرکزی انتخابات کشور آمد.

* 9:43 فردی به نام اکبر نظری، 26 ساله و دانشجوی فوق‌لیسانس رشته علوم تربیتی از شهرستان ملایر هم ثبت‌نام کرد. و خود را طرفدار تیم استقلال معرفی کرد. نظری با بیان اینکه بعضی از کابینه خود را انتخاب کرده‌ام گفت: علی فتح‌الله‌زاده را وزیر ورزش و محمدباقر قالیباف وزیر کشور، غلامعلی حدادعادل معاون اول‌رئیس‌جمهور، محمود‌احمدی‌نژاد را وزیر مسکن ، سردار علی فضلی وزیر دفاع و پتشیبانی نیروهای مسلح و علی‌اکبر ولایتی به عنوان وزیر بهداشت و درمان خود انتخاب خواهد کرد.

*9:55 امان‌الله محمدی دیگر داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری هم ثبت‌نام کرد. وی می‌گوید برای کاندیدا شدن استخاره‌ای کردم که جواب داد. علاوه بر آن خوابی که دیدم که به من توصیه شد کاندیدا شوم و حتما رای می‌آورم.محمدی گفت که اصلی‌ترین برنامه‌اش این است که در هر استان کشور یک میلیون شغل ایجاد کند.

*10:40 حسن سبحانی هم برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری، وارد وزارت کشور شد.

* 10:49 محمود مظفر رئیس سازمان امداد و نجات کشور و داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری:هاشمی رفسنجانی در کابینه من جایی ندارد/من پزشک هستم ولی حتی اگر پزشکان هم به من رای ندهند قابل احترام است/آمریکا اگر از ما کمک بخواهد به او کمک می‌کنیم ولی هیچ نیازی به ارتباط با این کشور نمی‌بینم.

*11:37 امیر شجاعان رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات وزارت کشور، نیازی به رای‌گیری الکترونیکی در انتخابات ریاست‌جمهوری نیست، زیرا در انتخابات ریاست‌جمهوری شمارش آراء آسان است و محدود به تعدادی از کاندیداها است.

* 11:55 سبحانی در نشست خبری:بنده سالیان طولانی در دولت معاون وزیر و دبیر شورای فرهنگ عمومی بودم و سابقه 12 سال حضور در مجلس را دارم و بر این اساس ثبت‌نام کردم/ وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌اش برای آزادی احزاب سیاسی و تشکل‌ها، افزود: معتقدم باید به تشکیلات حزبی که در چارچوب قانون اساسی عمل می‌کنند برای مدت معینی یارانه پرداخت شود تا آنها در طول زمان فعالیت کنند و این فعالیت منجر به دموکراسی و ایجاد مردم‌سالاری دینی در کشور شود/ سبحانی با اشاره به اینکه بنده مستقل در عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری حضور پیدا کرده‌‌ام، افزود: ائتلاف یا نبودن در انتخابات ریاست‌جمهوری بعد از آن معنا دارد که برنامه وجود داشته باشد و امکان تطبیق دادن برنامه‌ها به یکدیگر باشد اما تا آنجایی که بنده می‌دانم کمترین برنامه‌ای براساس آنچه تدوین کرده‌ام ارائه شده است/وی با اشاره به قانون هدفمندی یارانه‌ها گفت: تجدیدنظر در قانون یارانه‌ها برای اصلاح خطرات فعلی از مهمترین برنامه‌های من است و شیوه فعلی پرداخت یارانه را قبول ندارم.

کاندیدای ریاست‌جمهوری دوره یازدهم در پاسخ به سوالی درباره نقاط مثبت دولت فعلی، گفت: سادگی و مردمی‌بودن از نقاط قوت این دولت است که امیدوارم این شرایط را به صورت بهتر در آینده داشته باشیم/سبحانی در خصوص نقاط قوت خود نیز اظهار داشت: بنده در سالیان طولانی معلم اقتصاد بودم و سابقه 12 سال حضور در کمیسیون برنامه‌وبودجه و تلفیق دارم که این موضوع نقطه قوت من محسوب می‌شود.

وی درباره دلایل افزایش قیمت‌ ارز اظهار داشت: افزایش قیمت ارز معلول هدفمندی یارانه‌ها به صورت عمده و شرایط تحریم بود که سوءمدیریت‌ها نیز به این وضعیت دامن زده است؛ باید نسبت به اصلاح قیمت ارز اقدام کرد تا تولید از هزینه‌ کمتری برخوردار شود/کاندیدای ریاست‌جمهوری دوره یازدهم در خصوص انتخابات تیم کاری‌اش گفت: قاعدتا به افرادی فکر کرده‌ام اما مجموعه بهینه‌ طراحی شده‌ای وجود ندارد.

سبحانی در پاسخ به سوالی درباره دیدگاه‌های خود در عرصه سیاست‌خارجی، اضافه کرد: دلیلی ندارد با کشورهای دنیا به جز رژیم اشغالگر قدس روابطی به نفع منافع ملی نداشته باشیم؛ کشورهای اسلامی و آسیایی باید سهم بیشتری از آمریکای لاتین و سیاست‌خارجی ما داشته باشند/وی با تاکید بر اینکه 37/5 میلیون تومان هزینه انتخاباتی از سوی خودم برای انتخابات ریاست‌جمهوری کنار گذاشته‌ام، اظهار داشت: تعدادی از روشنفکران، رسانه‌ها و نخبگان پیام بنده را ترویج می‌کنند و بیش از این قائل به حاکمیت پول و ثروت برای تعیین سرنوشت سیاسی کشور نیستم.

* 12:30 فردی به نام محمود بالا مجد 56 ساله هم به عرصه آمد/ وی می‌گوید که مدیریت بسیار قوی که دارد. بالامجد در پاسخ به اینکه در کجا مدیریت داشته گفت: در محل‌مان. بالامجد بچه جوادیه است.

* 13:30 حسنعلی نوری مدیرکل انتخابات وزارت کشور درجمع خبرنگاران: در دومین روز ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری تا ساعت 13 امروز 37 نفر ثبت‌نام کرده‌اند/در مجموع تا کنون 112 نفر با حضور در ستاد انتخابات کشور نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام کرده‌اند/برخی از اقلیت های مذهبی و 2 خانم در این انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

* 13:40 مرتضوی دبیر ستاد انتخابات کشور:کاندیداها می‌توانند علاوه بر تبلیغات در رسانه ملی از استادیوم‌های ورزشی نیز استفاده کنند/وی در خصوص تمهیدات فراهم شده برای رای‌گیری انتخابات ریاست‌جمهوری در خارج از کشور نیز گفت:وزارت کشور با وزارت امورخارجه همکاری‌های لازم را در این زمینه داشته است و در فرصت مقرر انجام خواهد شد.

* 14:10 فردی به نام آمی سما پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری تأکید کرد که فقط به نفع هاشمی و مشایی کنار می‌رود/وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش معتقد بود که در ایران سیاستمدار نداریم بلکه سیاست‌باز داریم/سماء همچنین بحث ارتباط با آمریکا را بی‌‌اهمیت خواند و گفت: مباحث مهمتر از رابطه با آمریکا داریم/ آمی سماء همچنین بروشور انتخاباتی خود را با عنوان "یلدا در اندیشه‌های ایران باستان" در بین حاضرین در ستاد انتخابات کشور توزیع کرد.

* 13:20 امیر خجسته رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی از ستاد مرکزی انتخابات وزارت کشور و محل ثبت‌نام کاندیداهای ریاست‌جمهوری بازدید کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار