گوناگون

"انتخابات" سهم ملت از سرنوشتشان است

پارسینه: این روزها که شهر و روستاها در شور انتخابات، آذین بسته شده و از در و دیوار تبلیغات است که به چشم می‌خورد و هر کس به دنبال نشانه‌ای می‌گردد که بهترین گزینه‌ها را انتخاب کند، رسانه‌های بیگانه نیز برای کمرنگ نشان دادن این شور و هیجان به هر دستاوزی پناه می‌برند اما بی خبرند که این مردم به آسانی انقلاب را به دست نیاورده‌اند که به همین سادگی از دست بدهند.

خواستیم در این شور ما نیز سهمی داشته باشیم شاید تنها گوشه‌ای از بزرگواری‌های این مردم را سراغ بگیریم. در دل این شهر به هر گوشه‌ای سری زدیم و احوال پرسیدیم تا ببینیم هر شخص چه سهمی و چه انتظاری از این انتخابات بزرگ دارد. به خصوص انتخاباتی که در آن قرار است هم ریاست جمهور آینده مشخص شود و هم کاندیداهای مردم در شهرها و روستاها برای برنامه‌های عمرانی و پیگیری مطالبات مردم گزینش شوند.

در کنار یکی از ستادهای انتخاباتی ریاست جمهوری از آقایی که با همه کنجکاوی داشت ریز و درشت تبلیغات را می خواند خواستیم تا ضمن معرفی خود دیدگاهش را درباره این انتخابات بگوید.

داوود نعمتی دارای لیسانس حسابداری و فروشنده پوشاک در قم درباره اهمیت حضور مردم در این انتخابات به خبرنگار ما، گفت: اگرچه مشکلات فراوانی با توجه به موضوع تحریم‌های اقتصادی به وجود آمده است اما نمی‌توان به بهانه این حرفها از انتخابات که سهم این ملت در سرنوشتشان می باشد کناره گیری کرد.

ریشه اصلی مشکلات شناسایی شود

وی افزود: باید مشکلات به درستی ریشه یابی شود و نمی توان در این جریان فرد یا افراد خاصی را مقصر دانست به خصوص در شرایطی که بسیاری از کشورها دچار جنگ‌های داخلی و خارجی هستند و دست امریکا و اسرائیل به وضوح در این جریان‌ها دخالت دارد ما نباید مساله انتخابات را ساده و بی اهمیت بدانیم زیرا تنها حضور این مردم می تواند چشم طمع بسیاری از دشمنان را کور کند و این موضوع تنها شعار نیست.

این شهروند گرامی درمورد درخواست خود از کاندیداها نیز عنوان کرد: اگرچه هنوز به صورت قطعی کاندایداهای خود در انتخابات ریاست جمهور و یا شوراها را انتخاب نکرده‌ام اما مطمن هستم که صلاحیت این کاندیداها به خوبی مشخص شده ولی باید با آگاهی بیشتری اقدام به انتخاب کرد.

بدون آگاهی نمی توان دست به انتخاب زد

در یکی از بوستان‌های اطراف میدان مطهری نیز به سراغ یکی دیگر از شهروندان عزیز رفتیم.

علی رضا حقانی که از فرهنگیان عزیز و از زائران و مسافران از تربت حیدریه می‌باشد نیز در این زمینه می گوید: بدون آگاهی نباید دست به انتخاب زد زیرا با سرنوشت یک ملت مواجه می باشیم و این انقلاب مانند یک کلاس درس بسیاری از ارزشها را به ما آموخت و باید برای انتخاب مناسب توجه ویژه‌ای به ارزشهای اخلاقی و دینی داشته باشیم زیرا تخصص به تنهایی نمی تواند نیازها را در نظر گیرد و فرد اصلح باید متدین و متعهد هم باشد.

وی درباره تبلیغات کاندیداها نیز یادآور شد: درباره انتخابات ریاست جمهور خوشبختانه تبلیغات خوبی انجام شد و رسانه ها در این باره اطلاعاتی را به مردم منعکس کردند اما متاسفانه در مورد شوراها آن گونه که باید کاندایدها معرفی نشدند.

این فرهنگی گرامی در ادامه تصریح کرد: از رییس جمهور آینده می‌خواهیم با درایت و منطق خاص مشکلات و مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را ارزیابی کند تا برای تخصیص امکانات، اعتدال و عدالت در همه شهرهای کشور به یک میزان باشد و با اشتغال جوانان شاهد این بیکاری و گرایش به ناهنجاریها نباشیم.

همچنین در این گفت‌وگوی ویژه فاطمه کربلایی که خانه دار و هم از اعضای پایگاه بسیج نیز هست با اشاره به اینکه حضور مردم در انتخابات یک تکلیف شرعی است اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در سخنان خود انتخابات را مظهر حماسه بزرگ سیاسی می داند و از آن با نام تکلیف شرعی یاد کرده است که با این سخنان دیگر جایی برای شبهه نمی ماند.

وی خاطرنشان کرد: هر چه به انتخابات نزدیک‌تر می شویم رسانه‌های بیگانه سرمایه گذاری بیشتری می‌کنند و با حساسیت بیشتری به تحریک جامعه می پردازند که دلیل آن اهمیت بالای حضور مردم است.

فاطمه کربلایی در این باره افزود: درست است که در ماه‌های اخیر مشکلاتی در وضعیت معیشتی مردم به وجود آمد اما نمی توان مسائل مهم انقلابی را با این دیدگاه سنجش کرد و به دشمنان فرصت هرگونه جولان و توطئه‌ای را داد.

وی تصریح کرد: با تحقیق زیاد، کاندیداهای خود در هر دو انتخابات را انتخاب کرده‌ام اما صادقانه از همه آنها می خواهیم که با تحقق وعده‌هایشان مشکلات این ملت را رفع کرده تا همه جای ایران از شهر تا روستاهای دورافتاده نیز با هم به پیشرفت دست یابند.

در این فرصت باقی مانده مردم با تفکر و تعمق دست به انتخاب بزنند

در ادامه این گفت‌وگو نیز حسین کریمی راد دارای شغل آزاد نیز درباره موضوع بحث مان یادآور شد: انتخاب فرد یا افراد اصلح در انتخابات ریاست جمهوری و یا در شوراها به هوشیاری و آگاهی مردم وابسته است و در این فرصت باقی مانده باید مردم بتوانند در یک سکوت با تفکر و تعمق بیشتر دست به انتخاب بزنند.

همچنین فرهاد آتش یار دارای شغل برقکاری و تاسیساتی نیز در باره این موضوع به خبرنگار ما پاسخ داد: مگر می شود مردم را با حرف‌های پوچی که در رسانه‌های بیگانه مطرح می شود از انتخابات منصرف کرد و اگر کسی خود را از این عرصه کنار کشید در جقیقت برای حق خود و نظرش ارزشی قائل نیست.

وی عنوان کرد: انتخابات با ایجاد یک وحدت می تواند نظام را تثبیت کند اما در این میان کسانی که کاندیدا شده‌اند نیز باید توجه کنند که چشم یک ملت به عملکرد و برنامه‌های آنان در آینده وابسته می باشد و باید از این فرصت برای پیشرفت و رشد کشور تلاش کنند.

مینا قنبری نیز که خود را دانشجوی پیام نور معرفی می کند در این باره می گوید: فضاهای دانشگاهها در تبلیغات نیز برایم جالب بود به گونه ای که بسیاری از دانشجویان به دور از فضاهای جنجالی واقعا با تفکر به مناظره می پرداختند.

صداقت و تخصص دو ویژگی مهم برای کاندیداها است

وی صداقت و تخصص را دو ویژگی مهم برای کاندیداها برشمرد و افزود: انجام مناظرات در رسانه‌ها ایده جالبی است اما باید در این برنامه‌ها که مردم مخاطب آن بودند بدون هیچ گونه توهینی به بیان کردن برنامه‌ها و اهداف پرداخت زیرا مردم هوشیارانه خوب و بد را تشخصی می دهند و نمی توان با تخریب دیگران و یا ادعا موضوعی را به مردم قبولاند.

حالا که فرصت برای تبلیغات نیز به پایان رسید انگار واقعاً سکوتی متفکرانه در همه جا حاکم شده و هر کس در نزد وجدان خود به کنکاش می پردازد تا ببیند صلاحیت با چه کسی است؟

پیروز واقعی این میدان مردم هستند

اما هر کس که در این میدان به پیروزی برسد باید بداند که پیروز میدان در حقیقت این مردم هستند که در هیچ شرایطی دست از نظام و آرمانهای انقلاب نکشیدند و با جان و دل در عرصه‌های انقلابی با حرکت در مسیر ولایت فیقه حضور خواهند داشت.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار