گوناگون

ادامه تلاش برای مسکوت‌ماندن گزارش ۲۲ بهمن قم

شرق: هرچه به روز قرائت گزارش حمله به سخنرانی علی لاریجانی در قم نزدیک‌تر می‌شویم، تلاش برخی نمایندگان برای عدم قرائت گزارش در صحن جدی‌تر می‌شود. در حال حاضر عده‌ای بر آن‌اند تا مجلس این گزارش را تایید نکند تا در نهایت، گزارش به قوه قضاییه ارسال نشود. اما هنوز معلوم نیست این افراد چه کسانی هستند اما در همین بهارستان چند روزی است که خیلی‌ها به هول و ولا افتاده‌اند و نگران قرائت گزارش در صحن علنی هستند.

یک‌بار اصل گزارش را زیر سوال می‏برند و بار دیگر صلاحیت تدوین‌کنندگان گزارش را. جعفری، نماینده بجنورد به تسنیم گفته: «حاشیه‌های قرائت گزارش‌ حادثه قم در مجلس برای رسانه‌های خارجی خوراک فراهم می‌کند.» و حسین نیازآذری، نماینده بابل نیز تاکید دارد که مجلس باید اولویت‌ها را پیگیری کرده و از حاشیه به دور باشد و قرائت گزارش ۲۲ بهمن را الزامی نمی‌داند.

اسماعیل کوثری نیز موافق او است: « گزارش حادثه قم بدون ذکر اسامی خوانده شود، نمایندگان شهر قم که به‌صورت دقیق با حادثه ۲۲ بهمن قم آشنا هستند، معتقدند که این گزارش دقیق نیست.»

محمد آصفری نیز موافق عدم قرائت اسامی گزارش حادثه قم در صحن علنی است و حتی تمایلی به قرائت گزارش در صحن علنی ندارد و این کار را موجب سوءاستفاده دشمنان می‌داند. رییس کمیسیون امنیت ملی نیز تاکید دارد که هیچ اسمی در گزارش قم قرائت نمی‌شود اما او کماکان بر قرائت گزارش در صحن علنی مجلس تاکید دارد.

حسین نقوی‌حسیني، سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس اما می‌گوید: «عاملان حادثه۲۲بهمن قم پشت نام دفترآیت‌الله مصباح پنهان می‌شوند. آقایان می‌دانند اگر این گزارش به قوه قضاییه برود، پای آنها‌ گیر است، بنابراین تشکیک می‌کنند. حتما این گزارش، منافع عده‌ای را به خطر می‌اندازد و گروهی متضرر می‌شوند و رفتار و چهره پشت پرده آنها افشا می‌شود؛ بنابراین، آنها ساکت نمی‌نشینند؛ با نماینده مجلس و وزیر ملاقات می‌کنند، به سراغ علما و مراجع می‌روند و سعی دارند خود را پشت برخی شعارها پنهان سازند.»

به گفته او، عده‌ای با شانتاژکردن می‌خواهند چنین حادثه‌هایی را ادامه‌دار کنند. عده‌ای می‌گویند این گزارش، سپاه را تضعیف کرده و پشت تابلوی سپاه پنهان می‌شوند؛ می‌گویند این گزارش دفتر آیت‌الله مصباح را تضعیف کرده و پشت تابلوی دفتر آیت‌الله مصباح پنهان می‌شوند؛ می‌گویند این گزارش نیروی انتظامی را تضعیف کرده و پشت تابلوی نیروی انتظامی پنهان می‌شوند.

گزارش قم با بیش از ۷۰۰ صفحه سند، مدرک، مصاحبه، عکس و گفت‌وگو روی میز علی لاریجانی است؛ ۳۵هزار پیامک تحلیل محتوا شده و برای تمام نکات این گزارش، سند و مدرک وجود دارد. تا به حال دست‌کم با ۹ نفر از علما و مراجع قم ملاقات‌های جداگانه برگزار شده و آنها نیز در این دیدارها به‌شدت تاکید داشتند که ریشه این غایله‌ها باید خشک شود؛ اگر اینطور نشود، به گفته نقوی حسینی، خطری برای نظام، انقلاب و کشور محسوب می‌شود. بعد از قرائت این گزارش و بر اساس ماده ۲۰۶ آیین‌نامه، رییس جلسه باید از نمایندگان نظرخواهی کند؛ اگر مجلس گزارش این کمیته را تایید کرد، برای طی مراحل قضایی به قوه قضاییه ارسال می‌شود و اگر تایید نکرد، از دستور کار خارج خواهد شد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار