گوناگون

کوچک زاده مخالف حرکتهای افراطی و به هم زدن سخنرانی شد!


یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت که در کارنامه فعالیت پورمحمدی در وزارت کشور و سازمان بازرسی، نقطه ای به عنوان مقابله با بی عدالتی به عنوان ریشه افراط دیده نمی شود.

به گزارش ایسنا، مهدی کوچک زاده به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی دادگستری در جلسه علنی نوبت صبح امروز(چهارشنبه) با قدردانی از مردم برای برگزاری انتخابات باشکوه و حماسی علی رغم خواست بیگنانگان و دشمنان گفت: حضور مردم حاکی از احساس مسوولیت عمیق نسبت به دستاوردهای شهیدان و عدالت از یک طرف و دغدغه مندی نسبت به آینده شان را نشان می دهد.

وی همچنین برای رییس جمهور برای انجام مسوولیت خطیری که طبق قانون اساسی به حسب سوگندشان برعهده اش نهاده شده، آرزوی توفیق کرد.

وی با اشاره به یکی از بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اعتدال جز از طریق عمل به اسلام ناب محمدی حکم می کند، چیزی که اثبات قضایی دارد، مادام که ثابت نشده، اگر راست هم باشد گفته نشود، گفت: امام (ره) نیز در سخنانی خطاب به نمایندگان فرموده است که حسب مضامین شرعی اگر کسی مطلع باشد که یک نفر مشخص خلاف کرده و متجاوز به فسق نباشد، افشای آن فسخ مخالف شرع است و اگر در ادارات و جایی دیگر کسی مرتکب گناهی شد، نباید در ملاء عام افشا نمود بلکه باید به محاکم صالحه و مقامات ذی ربط اطلاع داد تا جلوگیری و مجازات شود.

کوچک زاده ادامه داد: براساس این دو فرمایش، بنده به جزییات و مصادیق وارد نمی شوم.

وی با اشاره به سوابق پورمحمدی گفت: آقای پورمحمدی طی سال های بعد از جنگ یعنی در زمان سازندگی قائم مقام وزیر اطلاعات بود. ایشان در سه سال اول دولت نهم مسوولیت وزارت کشور و طی پنج سال اخیر ریاست سازمان بازرسی کل کشور را برعهده داشته است.

وی افزود: بنده برای وزارت کشور در دولت آقای احمدی نژاد به آقای پورمحمدی رای مثبت ندادم شاید در این دوره و به احتمال کم نظرم بعد از طرح موضوعات عوض شود. اکنون نیز رای منفی من به ایشان حاصل عملکرد آقای پورمحمدی بدون ورود به جزییات و مصادیق است.

این نماینده اصولگرای مجلس با بیان اینکه انتقاداتش نسبت به پورمحمدی ناظر به عملکرد وی و نه شخصیتش است، گفت: آقای پورمحمدی، شما زمانی قائم مقام وزارت اطلاعات بوده اید که گسترده ترین فعالیت اقتصادی توسط این وزارتخانه در این دوره انجام شده است به طوری که آقای ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون در مهرماه سال 86 با ماهنامه صبح در این باره اظهاراتی را مطرح کرد.

کوچک زاده ادامه داد: آقای ربیعی در این رابطه گفته است که در این دوران برخی از مسائلی که قبیح و ضدارزش بودند، آرام آرام حالت قبح و ضد ارزشی خود را از دست داد. حتی یکسری آیات و احادیث نیز داشتیم که متعلق به زمان های گذشته تلقی شد و در این دوره جامعه شاهد ظهور پدیده ای بود که مقام معظم رهبری با تعبیری چون طبقه جدید و مرفه و ثروت های بادآورده از آن یاد کرده است.

وی اضافه کرد: این دوره همان دوره ای است که دعوت های افراطی نظیر دعوت مردم به نمازجمعه تبدیل به مانور تجمل انجام شده است. مسوول این دوره را وزیر دیگر این کابینه یعنی آقای علوی که ایشان هم یک روحانی است جوشش چشمه های پرفیض می داند.

وی خطاب به پورمحمدی گفت: شما قائم مقام وزارت اطلاعات در این دوره بودید که باز آقای ربیعی در توصیف آن می گوید که در این دوران در مدیران باورهای جدیدی به وجود آمد. یادم است برای خرید میوه رفته بودم دیدم ساعت 10 صبح یک وزیر با لباس گرمکن و با سه اتومبیل بیت المال و با چند محافظ و وسایل تنیس از ورزش برمی گشت.

وی خطاب مجددا به پورمحمدی گفت: شما در راستای جلوگیری از این رفتارهای نابودکننده عدالت و زمینه ساز افراط چه کردید؟

وی گفت: در همین دوران است که رهبر معظم انقلاب بیاناتی را فرمودند. مقام معظم رهبری بارها از گرایش به تجمل و رفاه طلبی و اشرافی گری مسوولان فریاد زدند. برای مثال ایشان در 23 مرداد سال 70 در دیدار با مسوولان که شما هم جزو آن بودید، فرمودند که من و شما همان طلبه یا معلم پیش از انقلاب هستیم اما حالا مثل خانه اشراف خانه درست می کنید، مثل خانواده اشراف در خیابان ها حرکت می کنید. مگر اشراف چگونه بوده اند؟ چون آنها ریششان را تراشیده بودند ولی ما ریش گذاشته ایم همین کافی است؟ در جامعه اسلامی ممکن است قدرت به وجود آید. این چه وضعی است که همین طور بی حساب و کتاب جلوی هر وزارتخانه و اداره ای ده ها ماشین لوکس و مدل بالا به رنگ های گوناگون متعلق به مسوولان به چشم می خورد. به حد ضرورت اکتفا کنید، اندازه نگه دارید چون مردم رودربایستی ندارند.

این نماینده اصولگرای مجلس تاکید کرد: خدا با کسی رودربایستی ندارد. مگر خدا با من و شما و یا نام جمهوری اسلامی قوم و خویشی دارد. من و شما هستیم که باید معین کنیم این جمهوری اسلامی است یا نیست؟ این هم در رفتار ما مشخص می شود.

کوچک زاده خطاب به پورمحمدی گفت: شما در راستای تحقق این خواست رهبری یعنی جلوگیری از اشرافی گری مدیران که ادامه اینچنینی و افسارگسیخته آن موجب شکل گیری جریان های افراطی و در نهایت صدمه به نظام مقدس جمهوری اسلامی می شود، چه اقدامی انجام دادید؟ آیا شما خدای ناخواسته همراه این موج اشرافی گری شدید؟ اسناد و مدارک موجود خلاف این را نشان می دهد.

وی خطاب به رییس جمهور گفت: آقای روحانی شما مکررا در اظهارات خود گفته اید که جامعه از افراط و تفریط به تنگ آمده و خواهان اعتدال است. این حرف حقی است ولی خدا کند که از آن اراده باطلی نشود.

نماینده مردم تهران ادامه داد: با استناد به یک نظریه صحیح و علمی به وزیر پیشنهادی رییس جمهوری یعنی آقای ربیعی آن زمان که انقلابی تر بود، موضوعی را مطرح کنم. ایشان گفته که اگر در جامعه افراط مشاهده می شود، یکی از دلایل عمده و بلکه اصلی ترین دلیل آن به تنگ آمدن از بی عدالتی است.

کوچک زاده خطاب به آیت الله آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه به عنوان فردی که پورمحمدی را به عنوان وزیر دادگستری به رییس جمهور معرفی کرده است، گفت: کسی که در دوران اوج گیری بی توجهی به عدالت اجتماعی به عنوان زمینه سازی بسیاری از حرکت های افراطی، قائم مقام وزیر اطلاعات بوده و در دوران وزارت کشور و سازمان بازرسی عملکردش حاکی از بی توجهی به اصلی ترین مقوله حفظ نظام یعنی عدالت است، نمی تواند وزیری خوب برای کابینه ضد افراط و خواهان اعتدال باشد.

وی با بیان اینکه بسیاری از افراط ها زاییده بی عدالتی است، گفت: به این افراط ها هر نامی که می خواهید بگذارید همچون جنبش اصلاحات یا سبز، فتنه، انحراف و یا حرکت افراطی در حرم امام (ره)، حرم حضرت معصومه (س) و یا امام رضا (ع). بدانید بی عدالتی به افراط می انجامد. مردم که طبق فطرت شان بیمار نیستند که حرکت افراطی کنند.

کوچک زاده مجددا خطاب به رییس جمهور گفت: آقای ربیعی آن وقت ها که به خاطر آزردگی از بی عدالتی، افراطی نشده بود، گفته است بحثی به عنوان تئوری عدالت در حقوق دستمزد مطرح است که می گوید هرکسی داده ها و ستاده های خودش به یک سیستم را با داده ها و ستاده های دیگران مقایسه کند، اگر احساس عدالت نکرد یا وفاداری خود را نسبت به آن سیستم از می دهد یا در آن سیستم تخریب می کند و یا در آن سیستم منزوی می شود که تخریب در سازمان جزو افراط گری چه نامی دارد.

وی افزود: ما نام هایی چون اصلاحات، سبز، انحراف را برای افراط گری استفاده می کنیم ولی اسم افراط در دوران های مختلف فرق می کند. البته گاهی اوقات این نام ها را خود افراطیون درست می کنند. در همین رابطه آقای ربیعی می گوید، نیروها می بینند که جوانی شان را برای نظام گذاشتند، شهید داده اند...

به گزارش ایسنا، تعدادی از نمایندگان در واکنش به صحبت های کوچک زاده قصد بیان تذکر را داشتند.

با وجودی که کوچک زاده به حرف های خود ادامه می داد، ولی لاریجانی صحبت های او را قطع کرد و گفت: آقای کوچک زاده شما قرار است راجع به وزیر دادگستری صحبت کنید.

رییس مجلس ادامه داد: آقای کوچک زاده اگر قرار بود شما راجع به کلیات دولت صحبت کنید، می توانستید همه این حرف ها را در مقام مخالفت بیان بفرمایید. ولی اکنون در مورد مخالفت وزیر دادگستری صحبت کنید ولی شما راجع به وزیر دیگری مسائلی را مطرح می کنید و از آقای ربیعی نام می برید که این اشکال دارد.

کوچک زاده در واکنش به این صحبت لاریجانی گفت که من از یک فرد انقلابی این دولت برای بیان سخنانم شاهد آورده ام.

با وجود این تذکر رییس مجلس شورای اسلامی به کوچک زاده، این نماینده مجلس گفت که اگر قرار است من آقای پورمحمدی را نقد کنم باید از گذشته اش حرف بزنم.

وی گفت: بیش از یک صفحه از صحبت هایم باقی نمانده است و تامل کنید و گوش دهید. وی مجددا حرف های ربیعی را نقل قول کرد.

کوچک زاده ادامه داد: آقای ربیعی می گوید وقتی نیروها می بینند جوانی شان را برای نظام گذاشته اند، شهید داد ه اند و همه جور فداکاری کرده اند، ولی ستاده هایی که از نظام گرفته اند، با ستاده های افراد بی هویتی که هیچ چیز برای نظام نداده اند، قابل مقایسه نیست، این باعث انفعال این جوانان و یا باعث اقدام آنها در جهت تخریب سیستم می شود.

این نماینده اصولگرای مجلس خطاب به پورمحمدی گفت: در کارنامه شما در دوران وزارت کشور و یا سازمان بازرسی نشانی از مقابله با بی عدالتی به عنوان ریشه افراط و پدیده ای که آقای رییس جمهور به دنبال ریشه کنی آن است، چیزی یافت نمی شود.

وی افزود: از نظر من و به اعتقاد قلبی ام بدنه آنهایی که در دوران مختلف با برگزیدن عناوین مختلف اعم از دوم خردادی، اصلاح طلب، سبز، کارگزار، فتنه گر و انحرافی دست به اعمال افراطی زدند، جزو همان برادران 98/2 درصدی ما بودند که از بی عدالتی حسب فطرت شان به تنگ آمده است.

کوچک زاده افزود: اگر می خواهید ریشه افراط کم شود، فتنه کور شود و اعتدال برقرار شود، عدالت را پیگیر شوید. این مهم با غیر باورمندان به عدالت به عنوان پیش نیاز کلیدی بقای نظام و یا افراطی که در کابینه مشاهده می شود، میسر نیست.

کوچک زاده در پایان به صحبت های رییس جمهور در روز عید فطر و همچنین بیانات رهبری اشاره کرد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار