گوناگون

دروغ بهتر است یا محرمانه بودن مذاکرات؟


آرمان: عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: در زمان امام راحل مسائلی همچون اسناد طبقه‌بندی شده نظام وجود داشت که جزئیات آن را جز مسئولان عالیرتبه کشور کسی نمی‌دانستند. بنابراین اگر پاره‌ای از سیاست گذاری‌ها در جامعه به دلیل مفسده‌هایی که می‌تواند داشته باشد پنهان شود بهتر از این است که به ۷۵ میلیون نفر دروغ بگوییم.

حجت‌الاسلام محمد تقی فاضل میبدی در خصوص واکنش‌های صورت گرفته نسبت به محرمانه بودن جزئیات نشست ژنو از سوی برخی گروه‌ها عنوان کرد: افراطیون داخل بدانند که طی ۸ سال گذشته همواره سعی کردند به مردم آمارهای دروغ بدهند، این بد‌تر از پنهان کردن جزئیات مساله‌ای است که حساسیت آن برای همه مشخص است.

وی افزود: مشکل افراطیون محرمانه بودن جزئیات نشست ژنو نیست بلکه کسانی که در مسائل سیاسی بنیاد فکری ندارند می‌خواهند که همواره رقیب موفق نباشد.

نصیحت من به این عده آن است که با دقت بازبینی کنند که مردم پای صندوق رأی به چه تفکری رأی دادند. امروز هم اگر در مورد سیاست‌های ظریف در عرصه بین‌المللی از مردم رای‌گیری شود می‌بینیم که آن‌ها نیز راضی هستند.

فاضل میبدی با بیان اینکه افراطیون در آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهند سیاست‌های خصمانه همچنان حفظ شود، گفت: در زمان امام راحل نیز مسائلی طبقه‌بندی شده وجود داشت بنابراین اگر پاره‌ای از سیاست گذاری‌ها در جامعه به دلیل مفسده‌هایی که می‌تواند داشته باشد پنهان شود بهتر از این است که به مردم دروغ بگوییم. وی با اشاره به اینکه مسئولان عالیرتبه کشور به‌ویژه مقام معظم رهبری قطعا از جزئیات نشست ژنو مطلع هستند، اظهار کرد: در زمان پیامبر عده‌ای همواره جلو‌تر از ایشان حرکت می‌کردند بنابراین سیاست‌های افراطی در تمامی شرایط وجود داشته و ملاک افراطیون داخل نیز قطعا سیاست‌های مقام معظم رهبری نیست.

ارسال نظر

  • ناشناس

    همه مطلب بجا بود و درست الا تشبیهی که با زمان پیامبر صورت گرفته بود. از محققین و اندیشمندان چنین قیاسی هیچگاه پذیرفته نیست!

  • ناشناس

    هردوش چون دروغ رسم شده و محرمانه هم خوبه

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار