یک پیشنهاد به نمایندگان مستعفی
پارسینه: مردم لرستان خواستار حضور و مشارکت بیشتر نمایندگان خود در مجلس و ارائه طرح و لوایح برای توسعه هستند، نه استعفا.
در بحث اعتراض به بودجه 93 کشور توسط برخی نمایندگان مجلس خصوصا نمایندگان لرستان و اینکه آنان علت استعفای خود را «اعتراض به بودجه تخصیص یافته به این استان برای سال آینده» عنوان کردند نکاتی لازم به یادآوری است.
نمایندگان استان لرستان دلایل استعفای خود پیرامون بودجه 93 را عدم تخصیص اعتبارات لازم برای طرحهای کلان عنوان کرده و اعلام کردند، عدم تخصیص اعتبار لازم به طرحهای عمرانی باعث تعطیلی این پروژهها میشود.
همچنین این نمایندگان محترم اعلام کردند، در چنین شرایطی ما دیگر حرفی برای گفتن به مردم نخواهیم داشت و پاسخ مطالبات آنها را نمیتوانیم بدهیم.
حال با توجه به اینکه جلسه روز شنبه این هفته مجمع نمایندگان لرستان با آقای نوبخت در بحث بودجه استان لرستان به نتیجهای نرسیده است، باید گفت، در این برهه زمانی چه باید کرد و اقدام معقول چیست؟!
مگر در چند سال اخیر و با شدت یافتن تحریمهای یک جانبه و غیرانسانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف متوقف کردن برنامههای صلحآمیز هستهای ایران، « اقتصاد مقاومتی » مطرح نشد؟!
مگر مقام معظم رهبری «اقتصاد مقاومتی» را معنا و مفهومی از کارآفرینی معرفی و برای نیاز اساسی کشور به کارآفرینی نیز دو دلیل «فشار اقتصادی دشمنان» و «آمادگی کشور برایی جهش» را مطرح نکردند؟!
مگر نمایندگان محترم مجلس برای اینکه دولت بودجه را بر اساس اقتصاد مقاومتی تنظیم کند، هزینهها را کاهش و از ریخت و پاشهایی که در بودجه وجود دارد، جلوگیری کند را یکی از ابعاد اصلی و مهم بودجه آینده و ارتباط با اقتصاد مقاومتی نمیدانند؟!
اگر پاسخ مثبت است و همین است، پس چرا نمایندگان مجلس برای همکاری با دولت و مقابله با دشمنان نظام با مطرح کردن استعفا دشمنان را دلشاد میکنند.
برای یادآوری موضوع باید گفت، هنوز مردم لرستان گزارش روز دوشنبه 6 / 2 / 1390 از اخبار 30 : 20 شبکه 2 سیما را به خوبی یاد دارند که در آن به اختصاص بودجه ارزی به استان لرستان در جریان سفر دوم هیئت دولت به لرستان خبر داده بود که به گفته رئیس جمهور آن بودجه دست نخورده باقی مانده و از سوی مسئولان استان برگشت خورده است.
نکته دیگر اینکه تاکنون نمایندگان محترم با اعتباراتی که در اختیار حوزههای استحفاظی قرار گرفته چکار کردهاند؟ در همین شهرستان کوچک پلدختر پولها و اعتبارهای زیادی که حیف و میل نمیشود، نمونهاش هم همین استخر شنای پلدختر است که دوبار ساخته میشود، ولی قابل استفاده نیست، یا پمپاژ رنگین بان پلدختر که توسط نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی چند ماه پیش به بهرهبرداری رسید و یا ساختمان بهزیستی که استفاده نشده تخریب شد و ... شاید با این گفتهها برخی ابرو در هم گیرند و بگویند اینها چه ربطی به کار نمایندگی دارد، در جواب باید گفت، در استان لرستان و در شهرستانی مثل پلدختر جابه جایی یک آبدارچی هم نیازمند موافقت نماینده مجلس است، چه رسد به کسانی که بر کارهای عمرانی نظارت دارند.
آری بحث بودجهای تنها یکی از خواستههای به حق مردم لرستان است که دولتهای باید به آن توجه کنند، اما به دلیل شرایط سخت کشور و تحریمهای ناجوانمردانه مردم این موضوع را درک کرده و با آن کنار خواهند آمد، تا پیروزی دیگری در کارنامه خود در مقابل استکبار ثبت کنند،
امیدواریم نمایندگان هم به جای مطرح کردن استعفا با حضور فعال خود در مجلس تمام تلاش خود را برای افزایش بودجه استان لرستان و جذب سرمایهگذار بهکار گیرند آن وقت است که مردم پی به توانایی آنها میبرند و الا قهر کردن دردی را دوا نمیکند.
ارسال نظر