گوناگون

"امکانات رهبری محدود است/ هرچه اینترنت را فیلتر کنند به جایی نمی‌رسد"

پارسینه: من خودم در آمریکا بودم و در شب استقلال آمریکا، کارهایی که باید در خانه انجام دهند، در خیابان انجام می دادند و حتی مشروبات را خیر می کردند و از هیچ کاری مانعی نبود و مزاحمشان نمی شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، آیت الله محمد تقی مصباح یزدی که در دیدار با خانواده شهید علی خلیلی، طلبه ناهی از منکر و جمعی از جانبازان امر به معروف و نهی از منکر سخن می گفت، اظهار کرد: سنت الهی در این عالم بر این است که زمینه امتحان برای افراد فراهم شود و صدها آیه و حدیث بر این نکته دلالت می کند.


رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: این عالم صحنه پاداش نیست بلکه صحنه امتحان است و توقع این که یک دولت اسلامی ولو به سرکردگی پیامبر(ص) یا امام معصوم(ع) تشکیل شود و همه مشکلات جامعه حل شود و احکام الهی درست اجرا شود، درست نیست و در هیچ زمانی از هیچ پیامبر یا امامی چنین چیزی تحقق پیدا نکرده است.

استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: دلیل این مسئله این است که خدا برای نظم جامعه نیاز به حاکم و ولی فقیه و امثالهم نیاز ندارد که نظم جامعه را اجرا کنند بلکه خدا خواسته است مردم خودشان جامعه را اصلاح کنند.

آیت الله مصباح یزدی خاطرنشان کرد: پیامبر و امام هم وقتی متصدی حکومتی می شوند، عمده وظیفه ایشان این است که زمینه رشد را فراهم کنند اما برخی از ایشان موفق به تربیت فرزندان خودشان نیز مانند فرزند نوح(ع) نشدند و ضمانت برای این کار ندادند و در میان امام زاده ها هم جعفر کذاب بود.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: وظیفه پیامبر و امام هم فراهم کردن زمینه رشد است تا آنجایی که مردم بخواهند و کمک کنند و این کار جبرا صورت نمی گیرد.

استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: در طول تاریخ اسلام، خداوند جهشی را به جامعه اسلامی ما عنایت کرد و خدا را شکر می کنیم و برخی مسائل تغییرات اساسی کرد اما همه امور به طور کامل اجرا نشد.

آیت الله مصباح یزدی خاطرنشان کرد: گمان نکنیم که امام و رهبری در کاری کوتاهی می کنند بلکه امکانات و تاثیر کلام و قدرت عمل ایشان محدود است و هم اکنون می بینید که ایشان با یک تدبیر پیامبر گونه ای جامعه را هدایت می کند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: امر به معروف و نهی از منکر یکی از فرائض مهم الهی است و کسانی که در این راه قدم می گذارند، در این راه از جان مایه می گذارند و هیچ چشم داشتی ندارند و کسانی که چه در جنگ و چه در عرصه های مدیریتی اجتماعی بودند و بی مهری ها می کشند، توقعی از خودشان ندارند و اگر گله ای هم می کنند برای این است که نظام بد نام نشود و حقوق مردم احیاء شود.

استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: در این دنیا کسی هم هست که 300 هزار میلیون هم سواستفاده می کند و کسی هم هست که با هزینه های سنگین می سازد و دم بر نمی آورد.

آیت الله مصباح یزدی خاطرنشان کرد: در روزی که این خانواده بزرگوار خدمت حضرت زهرا(س) و امام علی(ع) شرفیاب می شوند، یک لبخند از سوی ایشان، باعث می شود که تمام سختی های زندگی اشان را فراموش کنند و رضایت ایشان آن قدر ارزش دارد که بقیه مسائل، بازیچه تلقی می شود.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: این مسئله از افتخاراتی که خداوند متعال نصب دوستداران اهل بیت(س) و حضرت زهرا(س) کرده است و ارزشش از یک عالم هم بیشتر است و همه اینها برای این است که نظام جمهوری اسلامی حفظ شود.

استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: کسانی که فداکاری می کنند با اولیاء خدا محشور هستند و حسابشان با ایشان است و آن قدر مورد لطف و رحمت الهی قرار گرفته اند و می گیرند که دیگر چیزی در مقابل آن قابل ذکر نیست اما مسئولیت دست اندرکاران نظام از قوه قضائیه تا نیروی انتظامی و دیگر حوزه ها سر جای خود است.

آیت الله مصباح یزدی خاطرنشان کرد: در همه زمینه ها با مشکلاتی روبه‌رو هستیم که نمونه آنها مسائل اقتصادی است و مشکلاتی که وجود دارد که به هیئت حاکمه و فامیل ها و دوستان آن‌ها بستگی دارد و تا مسائلی که مانند مذاکرات هسته ای که امروز مشاهده می‌کنید، به این مسائل بستگی دارد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: من اعتراف می کنم حوزه و روحانیت هم کمبودهایی دارد که نمی توانیم از آن دفاع کنیم و اگر تقصیر نباشد، قصورهایی است که نمی توانیم از آنها دفاع کنیم.

استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: وظیفه مسئولان این است که در حد توان خود، از از احیای ارزش های اسلامی دفاع کنند و در هر کس شک داشته باشیم، از وجود رهبر معظم انقلاب شک نداریم که ایشان یک لحظه را در خدمت به مردم و اسلام فروگذار نمی کند اما زور ایشان به همه چیز نمی رسد و زمان امیر المومنین(ع) که بهترین عالم بود، توان ایشان نمی رسید.

آیت الله مصباح یزدی خاطرنشان کرد: بسیاری از مسئولین، قبل مسئول شدن، آدم هایی خوب و اهل خیر هستند اما وقتی مسئول می شوند، یادشان می رود و باید افراد را از نظر ایمان ایشان در نظر گرفت. یکی از دلایل این است که وقتی مسئولیتی را قبول می کنند، با انبوهی از مشکلات روبه‌رو می شوند و گیج می شوند و نمی دانند که چه کار کنند و تا حدودی شاید برخی از اینها معذرو باشند چون توانشان نمی رسد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) اظهار کرد: مشکلات یا ناشی از جهل است یا از روی هواپرستی، یا درست نمی دانند یا دلشان نمی خواهد و بعد از گذشت 35 سال، برخی از مسائل حکومت اسلامی، برای افراد سطح بالای مملکت مشخص نیست و این چیزی است که برای یک کارگر عادی روشن است.

استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: در جهان امروز دو قطب کاملا مخالف وجود دارند که با هم اختلاف مستقیم دارند و همه مسائل عالم بر این قضیه دلالت می کند.

آیت الله مصباح یزدی افزود: من خودم در آمریکا بودم و در شب استقلال آمریکا، کارهایی که باید در خانه انجام دهند، در خیابان انجام می دادند و حتی مشروبات را خیر می کردند و از هیچ کاری مانعی نبود و مزاحمشان نمی شد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: جامعه مدنی و حقوق بشر و مشابهات آن، یعنی خودپرستی و دیگر چیزها مانند انرژی هسته ای بهانه است و می گویند این فرهنگ خودپرستی باید حاکم شود تا ما به هر چه دلمان می خواهد برسیم و تنها چیزی که مانع از این مطلب است، دین است.

استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: امروز دشمن با ماهواره ها و اینترنت و امثالهم در حال فعالیت است و هر چه هم فیلتر کنند و مقابله کنند به جایی نمی رسد و باید با کار ایجابی در مقابل این‌ها عمل کرد.

آیت الله مصباح یزدی افزود: از وظایف ما است که به دنبال احقاق حق باشیم و باید وظایف خود را انجام دهیم و در حد وسعمان کم نگذاریم.

ارسال نظر

  • حسین

    با این قسمت حرف موافقم "که مشکلات یا از روی جهل است یا از روی هواپرستی"

  • ناشناس

    درست گفتن

  • جوانمرد

    پس شما آمریکا بودی ؟!

  • واقع بین

    پپس نتیجه اینکه حکومت دینی هم میتواند اختلاسکارهای ۳۰۰ میلیاردی و اقتصاد بد هم تولید کند و حتی مردمان غیر اخلاقی ووو... پس با این وجود برتری حکومت دینی به غیر دینی چیست؟

  • hajiagha

    .
    شب رسیدم سیاتل و رفتم تو خیابانها قدم زدم پول کمی داشتم خسته بود م دیدم بی خانمانها که اغلب شان سیاه پوست هستند در پارکینگ یک ساختمان دولتی پتو می گیرند نزدیک کریسمس بو د وهوا سرد تازه فهمیدم از لس انجلس تا ومرزکانادا چقدر درجه هوا سردتر می شود یک سیاه پوست عذای خود را با من تقسیم کرد و دوتا پتو گرفتم یک زیر و دیگری روی خودم انداختم فردا یک کافی و کمی کیک دادند وسپس من راهی امگریشین کانادا شدم انها گفتند مدارک من قانونی است و بعد ازکریسمس برگردم و ویزا بگیر م و هزینه هم دارد و....من گفتم پناهنده می شوم و در جواب باز گفتند دو روز دیگر برگردم برای انگشت نگاری همین جا . لب مرز هوا سرد بود و تمام پول خود را دادم به هتل محلی تا از سرما در امان باشم فردا صبح گرسنه و در مانده اطراف سیم مرزی قدم زدم دیدم پشت درخت ها سیم ها را بریده اند و پارک گولف هم در مجاور ان بود مردم گلف بازی می کردند یعنی داخل خاک کانادا. از سوراخ سیم و حصار داخل رفتم و خیلی خون سرد بدون جلب توجه قدم زدم تا اخر پارک بازهم سیم را بریده دیدم یعنی کانادا سرزمین خوشبختی ها .که من الان داخلش بودم ..باران کمی شروع کرد و هوا سرد بود مسیر حدود ۱۵ کیلومتر را قدم زدم کسی من را سوار نمی کرد پا درد گرفتم گرسنه بودم تا اینکه یک امریکای زد زیر ترمز و گفت می روی ونکور گفتم بله و گفت بیابالا و گفت داری می روی پناهنده بشی ...تعجب کردم از کجا می د اند و گفت در این مسیر زیاد مثل من دیده است که فریب تبلیغات کانادا را می خورند من نمی دانستم سرنوشت بدی از این لحظه در انتظار من است ...
    وقتی به ونکور رسیدم فهمید ایرانی ها در نورت ونکور هستند و به انجا با اتوبوس ابی رفتم از رستوران انجا خواستم برای ر به من کمک کند و وقتی گفتم کاریکاتوریست گل اقا هستم کلی احترام و غذا و زنگ زد و برای دو شب د ر یک هتل کوچک اتاقی برای من گرفت و خلاصه یک هم وطن واقعی بود سال نو میلادی تمام شد و امگریشین ونکور گفت از سال نو تمام بودجه رسیده گی به مهاجر و پناهنده ها را از اتاوا قطع کرده اند . مسخره بود چرا سازمان ملل اقدامی نکرده است من را به سلویشین ارمی مرکز بیماران روانی و ایدز و معتاد و بی خانمان ها معرفی کردند آنقدر این مرکز بد است ک می توان گفت خوابیدن درپارک ها بهتر از آنجا بود دیدم یک ایرانی دیگرهم انجااست و تازه امده است همان شب اول کاپشن رمی او را دزدیدند حدو ۵۰ تخت در یک سالن بزرگ با تهویه روشن افراد روانی و معتاد پیرمردی که با پوشک راه می رفت و خودش را خراب می کرد جوانی که بیماری سل داشت وشب ها سرو صا می کرد نفس نفس میزد خیلی لاغر بود خلاصه یک جهنم واقعی بود انجا . صبح تنها صبحانه ما سوسیس خوک و کافی بود ما را بیرون می کردند تاساعت ۷ شب برگردیم و ثبت نام تخت و ماندن ۳ ماه تمام در این جهنم بیماران روانی که ریه های من مبتلا به سل شد...دکتر بیمارستان تشخیص بیماری سل داد تا هر روز دو قرص را مصرف کنم برای مدت یک سال .گروهای سیاسی می دانستند من در انجا هستم اما هیچ اقدام بشر دوستان ای از خود نشان ندادند.
    کمک دولتی بعد از ۳ ماه رسید و من و ان ایرانی یک اپارتمان اجاره کردیم حالا سرپناهی داشتم و روزها استخر و سونا و غذای کمکی کلیسا ها را می گرفتم تا پرونده مهاجرتی به پایان رسید و کارگری ظرف شوئی یک رستوران شد م. هم اتاقی من معتاد به الکل شد و من تنهارفتم در هتلی در ونکور که پر از سوسک بود تنهائی زندگی کرد م. آدم های فرصت طلب و گره های سیاسی
    مثل یک دیکتاتور کامل در جامعه ایرانی ها حضور داشتند نظم و ارامش را از همو طنان خود می گرفتند تا برای گروه وهدف خود تبلیغ کنند . هم جنس بازان هم جا بودند و مهاجران پولدار هم به ارامی وارد ونکور می شدند دولت کانادا هیچ ارزشی برای فرهنگ و هنر ایرانی قائل نیست افراد مهاجر همه کارگری می کنند .من خیلی سعی کردم هنر خود را ادامه دهم اما هیچ حمایتی نبود

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار