کرونا در کرمان ۶ نفر را بستری کرد
پارسینه: مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: شش نفر در ارتباط با بیماری کرونا در کرمان بستری شدند که در دو مورد آنها ابتلا به بیماری تایید شده و چهار نفر دیگر مشکوک به این بیماری هستند.
مهدی شفیعی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: دو بیماری که ابتلا به کرونا در آنها تایید شده دو خواهر از یک خانواده هستند که در بررسی ها، با دو سه واسطه تماس مختلف با زائری که از حج برگشته بود، داشته اند.
مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: هم اینک حال عمومی یکی از این دو خواهر خوب بود و پس از چند روز بستری امروز ترخیص شد.
وی گفت: اما خواهر دیگر به علت اینکه سن او بالا بوده و بیماری های مزمن نیز داشته هم اکنون در بخش مراقبت های ویژه نگهداری می شود و اگر چه حال وی زیاد خوب نیست اما در دو روز گذشته کمی بهبود یافته و تب این بیمار کمتر شده است.
شفیعی خاطرنشان کرد: بیماری تنفسی کرونا چون درمان قطعی دارویی ندارد باید برای این بیمار اقدامات حمایتی تنفسی انجام شود و البته بهبود شرایط وی به مقاومت و سیستم ایمنی بدن او نیز بستگی دارد.
وی ادامه داد: نمونه برداری از 140 نفر از اطرافیان این دو خواهر که به نوعی با آن ها ارتباط داشته اند انجام شده اما هنوز موردی که ابتلا به کرونا در بین آن ها به تایید رسیده باشد، وجود ندارد و منتظر جواب نمونه برداری ها هستیم.
شفیعی اظهار کرد: البته دو نفر از نزدیکان این دو خواهر که علائم تنفسی داشتند در بیمارستان بستری شده اند که حال عمومی آن ها خوب بوده اما هنوز جواب آزمایش ها این دو فرد نیامده است.
مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: البته دو نفر دیگر نیز مشکوک به ویروس کرونا در کرمان شناسایی شده اند که ارتباطی با این خانواده ندارند که آن ها نیز یا سابقه تماس با زائر را داشته اند یا خود در سفر حج بوده اند، که اکنون این دو نفر نیز برای بررسی بیشتر بستری هستند.
وی اظهار کرد: هم اکنون در کرمان این شش نفر مشکوک و یا مبتلا به ویروس کرونا هستند اما از سایر شهرستان ها نیز اطلاع داریم که مورد مشکوکی در رابطه با این بیماری وجود نداشته است.
کرونا ویروس جزء ویروس های سرماخوردگی است که از سال 2012 میلادی نخستین مورد ابتلا به این ویروس در عربستان سعودی و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس مشاهده شده است.
این ویروس می تواند از علائم خفیف تنفسی و اسهال آغاز شود و تا علائم شدید تنفسی ادامه یابد که منجر به بستری در بیمارستان و در نهایت اگر فرد به موقع مراجعه نکند یا اینکه به بیماری زمینه ای قلبی، ریوی، دیابت و فشارخون مبتلا باشد، می تواند منجر به مرگ شود.
ارسال نظر