گوناگون

نقد با به دنبال هوچی گری بودن متفاوت است

نقد با به دنبال هوچی گری بودن متفاوت است

پارسینه: رییس جمهوری در نشست علما ، ایثارگران و برگزیدگان استان گیلان گفت: در کارزار دیپلماسی که سرداران ما در برابر دنیا قد علم کرده اند، کار بسیار پیچیده ای انجام شد.

به گزارش پارسینه، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر چهارشنبه در این دیدار افزود: کار عظیمی انجام شد؛ اما چون کار پایان نیافته، نمی توانیم همه قسمت های مذاکرات را تبیین و توضیح دهیم.

وی اظهار کرد: اینکه در برابر شش قدرت بزرگ دنیا حرف می زنیم، کار کمی نیست.

رییس جمهوری ادامه داد: انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس و مذاکرات اخیر ، سه حادثه مهمی است که از سال 1341 تا امروز داشته ایم .

وی بیان کرد: هر آنچه داشته، داریم و خواهیم داشت؛ در سایه علم، دانش، ایثار و فداکاری حاصل گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین روحانی افزود: اینکه قلم عالِم و مرکب عالِم با خون شهید مقایسه شده؛ نشان از آن است که علم و ایثار باید در کنار هم قرار گیرد.

وی با اشاره به دلاورمردی های رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس هم علم و ایثار کنار یکدیگر قرار گرفته بود و اگر در میدان های جنگ برنامه ریزی، طراحی و ابزار دقیق در کنار ایثار و فداکاری استفاده نمی کردیم، به هدف نمی رسیدیم .

وی اضافه کرد: در جبهه دفاع مقدس تجربه ، علم ، دانش و برنامه ریزی در کنار ایثار، ما را به پیروزی رساند.

رییس جمهوری ادامه داد: در انقلاب اسلامی نیز همه مراحل با برنامه ریزی انجام شد و اگر رویکرد امام(ره) هدف و برنامه نداشت، این انقلاب به پیروزی نمی رسید.

روحانی افزود: رویکرد امام راحل آماده سازی افکار عمومی مردم برای یک انقلاب عمومی بود در حالی که خیلی ها ، رویکردها و راهکارهای دیگری داشتند .

وی تصریح کرد: امام راحل هیچوقت بدون مشورت حتی با شاگردانشان، تصمیمات مهم را اتخاذ نمی کردند.

حجت الاسلام حسن روحانی در ادامه سخنان خود گفت: ما باید از نظر منتقدان استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه "البته نقد با به دنبال هوچی گری بودن متفاوت است " ، اظهارداشت: نقد دلسوزانه به نفع کشور و نظام است و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به سال همدلی و همزبانی نامگذاری شده باید از منافع شخصی و جناحی بخاطر منافع ملی و منافع کشور گذشت.

وی افزود: منتقد دلسوز ، عین حامی دلسوز است؛ منتقدی که دلسوزانه حرف بزند ، نکته ای را بیان و برای تقویت نظام حرکت کند.

وی با بیان اینکه همه ما نیاز به نقد داریم، اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری اگر کسی به این مذاکرات نقدی دارد، بنشیند با آنها صحبت و بحث کنند.

رییس جمهوری با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان دولت و ملت، همدلی و همزبانی خاطرنشان کرد: بایستی از این شعار حداکثر بهره برداری را بکینم.

وی تصریح کرد: با توجه به شعار امسال، بایستی به هم نزدیکتر شویم و این مهم نیز با علم، گذشت و ایثار امکان پذیر است.

حجت الاسلام روحانی بیان داشت: در مسایل نظری و بحث های سیاسی، اولا باید قصد قربت داشته باشیم؛ اگر جدال ، خودنمایی و قصد قربت نباشد، همه گناه می شود.

وی تصریح کرد: امسال ، سالی است که باید قصد قربت ها را بالا ببریم تا همدلی و همزبانی ایجاد شود.

رییس جمهوری در ادامه با بیان این که برای رفع مشکلات به دانش، ایثار و البته سرمایه نیاز است، اظهار کرد: اینکه در ذهن ماست که مشکلات ما را دولت حل کند؛ این مسیر، مسیری نیست که مشکلات را مرتفع نماید.

وی خاطرنشان کرد: دولت می تواند تصمیمات اساسی و کلان در اقتصاد را اتخاذ کند، اما کار اصلی باید از طریق مردم و توسط آنان انجام گیرد.

وی با بیان این که ما باید کار را به مردم واگذار و از آنان را حمایت کنیم، تصریح کرد: در این مسیر نخبگان، برگزیدگان و همه صاحبنظران باید کمک کنند.

حجت الاسلام روحانی به بودجه عمرانی 32 هزار میلیارد تومانی کشور در سال 93 اشاره و اضافه کرد: کشور با این مبلغ ها درست نمی شود و به سرمایه ای کلان نیاز دارد بنابراین ما باید سرمایه را جذب کنیم.

وی با بیان این که سرمایه در گیلان به دلیل امنیت به سهولت جذب می شود، خاطرنشان کرد: گیلان ، استانی آماده برای سرمایه گذاری است که باید برای جذب سرمایه گذار، آنان را تشویق کنیم.

وی به نعمت های خدادادی در استان گیلان اشاره و بیان کرد: گیلان ، استانی مرزی است؛ منطقه آزاد و بندر از جمله امکانات در گیلان می باشد.

حجت الاسلام روحانی در ادامه با بیان این که برای رسیدن استان به نقطه اوج باید ایثار و از خودگذشتگی داشته باشیم، اظهار کرد: همه ما باید راه ایثار را برگزینیم، این راه نباید متوقف شود.

ارسال نظر

  • ناشناس

    همانطور که امریکا توافق را به صورت فکت شیت منتشر کرد و با کنگره هم به صورت کامل در میان گذاشته است ایران هم باید فکت شیت منتشر کند و هم کل جزئیات توافق را برای مردم منتشر کند تا معلوم شود که چه چیزی در حال معامله هست..اتفاقا فرصت 52 روز کنگره فرصت مناسبی است تا همه مردم ایران نیز در جریان امور قرارداد نهایی قرار بگیرند و پس از شکل گیری یک اجماع داخلی این قرارداد تایید یا رد شود...

  • ناشناس

    احسنت

  • بستان ابادي

    واقعا بنده ديروز سخنراني دكتر روحاني را در شمال شنيدم خيلي تعجب كردم با اون لحن شديد و افتخار نمودم كه يك ادم منطقي هست و با اون حرفاش هم جلو تندرو هاي داخلي و هم خارجي ايستاد .
    اگه قرار باشه هر كسي تو كار سياست دخالت كند آجر روآجر بند نمياد .همانطور كه دكتر روحاني فرمودند ما با گروه 5+1 طرفيم نه با گروهاي تندرو امريكا نه مجلس سنا .پس با درج نظرات مشتعنج كننده علاوه بر صدمه زدن در كار وزارت خارجه نه تنها توافقي حاصل نخواهد شد بلكه از اين بدتر هم خواهد بود .پس كار را به كاردان بسپاريد چون ديپلماسي سياسي مرد تائئي رهبري هستند .

  • ناشناس

    نقد بايد علمى و بر اساس حقايق موجود و به دور از حب و بغض باشد، نقد دلسوزانه و خالصانه وبه دور از اغراض سياسى و مستند ، سازنده است اگر از سوى دانشمندان و علما و افراد معتبر و منتقدين دلسوز صورت بگيرد، كسانى كه به اسم نقاد حرف هاى هدفمند مى زنند و مورد اطمينان مردم هم نيستند و دلسوز عموم هم نبوده اند نقدشان مؤثر نيست.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار