گوناگون

هاشمی رفسنجانی: برجام برای مردم درس خوبی است

هاشمی رفسنجانی: برجام برای مردم درس خوبی است

پارسینه: رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موفقیت های سیاست خارجی دولت یازدهم تأکید کرد: برجام برای مردم درس خوبی است، چرا که آنها متوجه خواهند شد چه کسانی دلسوز نظام، انقلاب، کشور و مردم و چه کسانی با افکار افراطی به دنبال تأمین منافع شخصی، باندی و سیاسی خود هستند.

به گزارش پارسینه از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام،آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای شورای مرکزی و عمومی انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه شیراز، به تفاوت های نسل دیروز با امروز از لحاظ آگاهی، رشد و پیشرفت روزافزون جوانان در شرایط فعلی اشاره کرد.

وی افزود: خوشبختانه در حال حاضر با استفاده از ابزار و تجهیزات مدرن آموزشی، ارتباطی و خبری، راه یادگیری علم و دانش و آگاهی برای همه علاقه مندان در سطح کشور هموار است و با این همه وسایل ارتباط جمعی که روز به روز بر تعداد آنها افزوده می شود، دایماً سطح اطلاعات و معلومات افراد به ویژه جوانان در حال افزایش است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ایران جزو سه کشوری است که از تمامی منابع طبیعی به ویژه منابع انسانی مستعد و مکتب اهل بیت برخوردار است، گفت: ایرانیان چه در شهرها و چه در روستاها، افرادی باهوش و تحصیلکرده هستند و خوشبختانه شرایط کشور هم به خوبی از لحاظ سطح آگاهی و تحصیل دختران و پسران و وجود جوانان مستعد تغییر کرده و آینده خوبی در انتظار ملت ایران است.

هاشمی رفسنجانی افزود: دسترسی آسان به شاهراه اطلاعاتی، وسایل ارتباط جمعی و رشد آگاهی و تحصیل جوانان، وجه تمایز جوان امروز با دیروز حتی در مناطق روستایی و دورافتاده کشور است و به همین دلیل نسل جدید به ویژه دانشگاهی به راحتی به طور سطحی قانع و راضی نمی شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خویش با تأکید بر اینکه استبداد و استعمار در جوامع امروز به دلیل آگاهی مردم دیگر جایگاه و زمینه رشد ندارند و رو به اضمحلال هستند، گفت: مسیر کلی حرکت جوامع بشریت به طرف حاکمیت انسان ها پیش می رود و دیر زمانی است که دژ استبداد شکسته و بساط حکومت های موروثی و نظامی برچیده شده است یا می شود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مشکلات و مصائب اکثر کشورها نشأت گرفته از دو بلیه استعمار و استبداد است، خاطر نشان کرد: دردهای جوامع به خاطر این دو پدیده شوم است که اجازه رشد و بالندگی را به ملت ها نمی دهد.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سوال یکی از حاضرین در مورد مبانی فکری و اعتقادی خود از جوانی تاکنون، با اشاره به اینکه تمام اصولی که از قرآن، روایات و مدرسین خود به ویژه امام راحل یاد گرفته ام، شیوه اعتدال گرایی است، اظهار داشت: مطالعات دینی، تجربیات سیاسی و مدیریتی ام از دوران نوجوانی در روستا، طلبگی در قم، مبارزه و مسؤولیت های مختلف کشور نیز بر اعتدال در تمامی زمینه ها و مراحل زندگی بشر صحه می گذارد.

وی افزود: امام راحل نیز در زندگی شخصی، علاوه بر اینکه از زهد فروشی و ریا به شدت پرهیز داشتند و به طور کامل مشی اعتدال گرایانه را رعایت می کردند، همواره به شاگردان خود نیز به حفظ حالت اعتدال تأکید داشتند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه روش افراط و تفریط مقطعی، ناکارآمد و نهایتاً بی تأثیر بوده و براساس آموزه های دینی و قرآنی، اعتدال در امور، تنها راه کارگشا برای کشور است.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سوال دیگری در مورد علل برخوردهای دوگانه اصلاح طلبان و اصولگرایان با وی در مقاطع زمانی مختلف، گفت: لفظ هایی چون محافظه کار، رادیکال و معتدل همیشه وجود داشته و به گروه و جناح خاصی اعم از اصولگرا و اصلاح طلب تعلق ندارد.

وی افزود: من در اصول و مبانی فکری اعتدالی خود همواره ثابت بوده ام و به همین دلیل هم در مقطعی از زمان اصلاح طلبان افراطی و در مقطعی دیگر اصولگرایان افراطی به دلیل حبّ و بغض های افراط گرایانه شان رفتاری دوگانه با من داشته اند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه این مردم بودند که در اوج خفقان رژیم شاه دست به مبارزه زدند و پیروز شدند، گفت: رژیم گذشته تصور می کرد با سرکوب و خفقان مردم می تواند به اهداف خود دست یابد، اما نمی دانست که با افراط و تفریط راه به جایی نخواهد برد.

هاشمی رفسنجانی ادامه داد: ما به عنوان مسلمان باید راه و عقیده مان، اسلام و اصولش باشد و هر جا بر اساس اسلام، صداقت و در جهت خدمت و رفاه مردم حرکت کردیم، موفق خواهیم بود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با تأکید بر اینکه اتکا به قدرت مردم از اول اسلام تاکنون همواره با موفقیت همراه بوده است، گفت: در طول تاریخ پیوستن به اقیانوس مردم نتیجه ای جز پیروزی به همراه نداشته است و ما باید مردم را حفظ کنیم.

در ابتدای این دیدار، تعدادی از دانشجویان از جمله آقایان فرزاد شیبانی، حامد سلیمان زاده، سعید عزیزی، مهرداد عرب لو، عبدالله آبی و خانم مریم بنه یی به بیان سوالات و مطالبات خویش پرداختند.

ارسال نظر

  • ناشناس

    اسلام دین اعتدال است ولی دین ضایع کردن حق دینی مردم، دین مصلحت جویی به جای حق خواهی نیست. حضرت امیر علی السلام نیز در همه عمر خود برای جلوگیری از تحریف دین همه تلاش خود را بکار گرفت. نه این که برای رفاه طلبی قشز خاصی از مردم بجای جامعه هر تصمیمی بگیرد.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار