نام: اصلاحطلب، اتهام: محبوبیت!
پارسینه: پرواضح است که محبوبیت اصلاحطلبان به معنی استقبال کم از اصولگرایان است و این موضوع در مقاطع مختلف به اثبات رسیده بدین معنا که اگر آماری ارائه شود نتیجهای که حاصل خواهد شد این است که در صورت حضور حداکثری حائزین شرایط برای رای دادن، پیروزی از آن اصلاحطلبان است.
آرمان - یاسمین طالقانی: اینگونه نیست که مرد باشند و رودررو بگویند اما از محبوبیت اصلاحطلبان ناراحتند و این یعنی اعتراف به کمتر بودن محبوبیت ساکنان اردوگاه اصولگرایی در قیاس با ساکنان اردوگاه اصلاحطلبی. پس در این مواقع چه باید کرد؟ به هر حال با گفتن سخنان نادرست علیه رقیب سنتی، از محبوبیت آنها کاسته نمیشود و باید به دنبال راهکارهای دیگر بود از جمله پخش شایعات بیاساس. حجتالاسلام مجید انصاری دبیر اجرایی مجمع روحانیون به این آفت در جریان رقیب پرداخته و در مورد انتشار شایعه بیان کرده است که «یک عده بیجهت از زبان شورای نگهبان حرف میزنند و هر روز میگویند شورای نگهبان اصلاحطلبان را رد صلاحیت میکند در حالی که شورای نگهبان یک نهاد قانونی است که سخنگو دارد و این افراد که هیچ ارتباطی هم با این شورا ندارند ادعاهای اینچنینی را مطرح میکنند.» وی با بیان اینکه نسبت دادن چنین ادعاهایی به شورای نگهبان پذیرفتنی نیست، اظهار کرد: «توصیه ما هم به مجریان انتخابات و هم ناظران این است که به رعایت دقیق قانون در امر انتخابات بپردازند و در این زمینه هیچ گونه ملاحظه و تبعیضی قائل نشوند.» معاون پارلمانی رئیسجمهور تاکید کرد: «این نهایت بداخلاقی سیاسی است که یک جریان خاص همه چشم امید خود را به ردصلاحیت رقیبش دوخته و تمام امیدواریاش این است که رقیب از زمین اخراج شود تا آنها راحت گل بزنند در حالی که معنای رقابت این نیست.»
چرا میهراسند؟
اما دلیل اینکه برخی برای تخریب رقیب به عملکرد غیراخلاقی دست مییازند، چیست؟ پرواضح است که محبوبیت اصلاحطلبان به معنی استقبال کم از اصولگرایان است و این موضوع در مقاطع مختلف به اثبات رسیده بدین معنا که اگر آماری ارائه شود نتیجهای که حاصل خواهد شد این است که در صورت حضور حداکثری حائزین شرایط برای رای دادن، پیروزی از آن اصلاحطلبان است. انصاری هم با انتقاد از واکنشهای خاص یک جریان سیاسی علیه اصلاحطلبان ادامه داد: «عدهای به جای ارائه برنامه به جامعه درصدد این هستند که رقیب را از صحنه حذف کنند چرا که رقیبشان را قدرتمند احساس میکنند و میکوشند با ایجاد محرومیت برای آنها راه خود را بازتر کنند.» این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: «به علت اینکه رقیب اگر عکسش دیده شود یا سخنانش شنیده شود برای جامعه جذابیت دارد، برای رقیب محرومیت ایجاد میکنند در حالی که نمیتوان جاذبه داشتن یک جریان سیاسی را برای جامعه جرم تلقی کرد. مگر محبوبیت داشتن اصلاحطلبان جرم است که باید از آن جلوگیری کرد.» وی خطاب به منتقدان اصلاحطلبان اظهار کرد: «شما هم سعی کنید به جای ایجاد محدودیت، برای خودتان محبوبیت ایجاد کنید.»
وضعیت حمایتشدگان از سوی اصولگرایان!
اما جریانی که درصدد کمرنگکردن اصلاحطلبان است چه کارنامهای پس از پیروزیهایش داشته است؟ بهترین نمونه شاید دو دوره ریاستجمهوری نهم و دهم باشد که کاندیدای موردحمایت اصولگرایان به پیروزی رسید و مجید انصاری اکنون به بازخوانی آن دوران میپردازد: «گمان میکنم آسیبهایی که در عرصه اقتصادی و سیاسی به دولت فعلی وارد شده و از سالهای پیش به این دولت انتقال یافته به مراتب بیشتر از دشواریهای باقیمانده برای دولت بعد از جنگ تحمیلی است و من حاضرم این مسأله را در هر مناظره رودررویی اثبات کنم. بدهیهای بسیار سنگین، هزینههای فوق تحمل و تخریب منابع درآمدی بخشی از مشکلاتی است که از [دولت] گذشته به دولت فعلی منتقل شده و از دید من اگر بسیاری از این پولها آتش زده میشد آثارش کمتر از هزینهای بود که امروز مدام بر این مردم و نظام اداری کشور وارد میشود.» دبیر اجرایی مجمع روحانیون مبارز ادامه داد: «در هشت سال گذشته اتفاقی که افتاد این بود که جریانی آمد و شخصی را به جامعه معرفی کرد و نیروهایی را تحت عنوان ارزشها بسیج و با اظهار اینکه برای پیروزی او تلاش میکنیم، وی را کاندیدای انتخابات کرد ولی بعد از گذشت هشت سال تمام حمایتهای قبلی را پس گرفت و از قبول مسئولیت شانه خالی کرد.» وی اظهار کرد: «این جریان به جای توضیح در مورد عملکرد خود و آنچه دستاورد هشتساله دولت مورد حمایتش بود، خود را از پاسخگویی کنار کشید و جالب است که امروز اصلاحطلبان را به آسیب زدن به کشور متهم میکند.» انصاری ادامه داد: «حداقل کاری که میتوانند انجام دهند این است که بیایند و از جامعه به خاطر فردی که به آنها معرفی کردند عذرخواهی کنند نه اینکه دیگران را در این باره متهم سازند.»
مدعیان مناظره دیروز چه کردند؟
حجتالاسلام مجید انصاری که علاوه بر دبیری اجرایی مجمع روحانیون مبارز، معاون پارلمانی دولت یازدهم هم است و بر همین اساس به چشم میبیند تیم مذاکره کننده قبلی که ماحصل عملکردش چند قطعنامه علیه ایران بود اکنون چه رویکرد متفاوتی را پیش گرفته است. او به مناظرات پیرامون توافق هستهای در مجلس اشاره کرد و گفت: جالب است که امروز بعضی از مسببان سیاستهایی که به تشدید تحریمها و تصویب قطعنامههای ششگانه منجر شد، طلبکار شدهاند و میخواهند درباره مباحث هستهای و توافق انجام شده به مناظره بنشینند.
اصولگرایان و ندا و پاسداری از اخلاق
از سویی باید در نظر داشت یکی از نقاط قوت جریانات سیاسی مرتبط با احزاب آنهاست یعنی هرگاه احزاب اصولگرا پویا بودند جریان اصولگرایی موفق و هر زمان احزاب اصلاحطلب نشاط داشتهاند این جریان فراغبال بیشتری برای پیروزی داشته است. انصاری هم به این مولفه آشناست و ساماندهی و شکل گیری احزاب واقعی را یک ضرورت اجتنابناپذیر برای جامعه میخواند. وی با بیان اینکه کارکرد احزاب در معرفی افراد برجسته و صاحب صلاحیت بسیار مهم است، تاکید کرد: احزاب واقعی باید در برابر اشخاصی که برای انتخابات به جامعه معرفی میکنند پاسخگو باشند نه اینکه بعد از هشت سال همه حمایتهای خود از نامزد خود را پس بگیرند و از قبول مسئولیت شانه خالی کنند. وی با بیان اینکه احزاب اصولگرا به طور عام و حزب ندا به طور خاص باید در احیای اخلاق و پاسداری از آن در سیاست کوشا باشند یادآور شد: اگر با ما که اصلاحطلبیم بدرفتاری و بداخلاقی میشود و حرمت بزرگان زیر پا گذاشته شده و به گذشته انقلابی آنها بی توجهی میشود، وظیفه ماست که با کرامت و سلامت با آنها برخورد کنیم نه اینکه به مقابله به مثل بپردازیم.
عنوان خبرتون خیلی خنده دار بود!خخخخخخخخخخ کلی خندیدم.ممنون که موجبات خنده وشاید ملت را فراهم میاورید!