حسین شریعتمداری : اختلاف اصولگرايان یک توهم است

حسين شريعتمداري مدير مسئول روزنامه كيهان در اولين همايش «به سوي فردا» كه با موضوع جنگ نرم در مسجد حاج صمدخان شهر رشت و با حضور گسترده جوانان، طلاب و اقشار مختلف مردم برگزار شده بود، ضمن تشريح ابعاد جنگ نرم و اشاره به نمونه هاي مستندي از عرصه اين جنگ در فتنه 88 گفت؛ دشمن در جنگ سخت، با استفاده از ماشين جنگي و قدرت نظامي تلاش مي كند حريف را ملزم به پذيرش خواسته هاي خود كند ولي در جنگ نرم با بهره گيري از عمليات رواني در بينش و يا برداشت و باورهاي طرف مقابل تغيير ايجاد مي كند تا حريف به جاي اجبار و الزام، با اقناع و ميل خود به خواسته دشمن تن دهد. از اين روي جنگ سخت و نرم را جنگ ابزار و جنگ افكار نيز ناميده اند.
مدير مسئول كيهان «بصيرت» را باطل السحر دشمن در جنگ نرم دانست و با اشاره به حماسه 9 دي نتيجه گرفت كه مردم ايران در فتنه 8 ماهه سال 88 نيز مانند جنگ 8 ساله پيروز نهايي ميدان نبرد بوده اند. وي كانون اصلي قدرت نظام اسلامي را باور مردم به اسلام ناب معرفي كرده و گفت از آنجا كه در تمامي جنگ ها، كانون قدرت حريف مورد هجوم قرار مي گيرد، به طور طبيعي حمله به باورهاي ديني اصلي ترين فلش تهاجم دشمن در جنگ نرم است ولي تغيير يك باور و قبولاندن آن به مخاطبان به آساني ساخت يك تابلو و نصب آن به ديوار نيست، بلكه هزار نكته باريكتر از مو در آن است و به همين علت جنگ نرم پيچيده و پر رمز و راز است.

شريعتمداري در ادامه سخنان خود از «انگاره سازي» به عنوان يكي از اصلي ترين شگردهاي عمليات رواني ياد كرد و گفت؛ «انگاره» يا «پندار» تصوير غيرواقعي از يك واقعيت است و اگر از سوي مخاطبان پذيرفته شود، «موافقت»ها و «مخالفت»هاي آنان را به انحراف مي كشاند مانند انگاره «تقلب در انتخابات» كه متاسفانه با هجوم پرحجم رسانه هاي خارجي و برخي عوامل داخلي آنها از سوي عده اي پذيرفته شد و آنها را با اين «انگاره» و «توهم» كه در انتخابات تقلب شده است به خيابان ها كشاند. اگرچه اين «انگاره» با درايت و مديريت رهبري و هوشياري و بصيرت مردم خيلي زود رنگ باخت و فريب خوردگان با خشم و نفرت از سران فتنه، پاي خود را از اين بازار مكاره بيرون كشيدند.

شريعتمداري در ادامه سخنان خود به معيارها و شاخصه هايي اشاره كرد كه با در دست داشتن آنها مي توان جريان فتنه را در اولين مراحل شكل گيري آن شناخت و در اين باره گفت؛ وقتي مي بينيد، چند گروه و جريان سياسي كه به ظاهر اختلافات فراواني دارند با يكديگر ائتلاف مي كنند، نبايد آنچه را كه روي تابلوي ائتلاف خود نوشته اند به عنوان انگيزه اين ائتلاف باور كنيد، بلكه انگيزه اصلي اينگونه ائتلاف ها نقطه اي است كه همگي در آن اشتراك نظر دارند، مثلا در جريان فتنه 88 گروه هاي مدعي اصلاحات با منافقين، ماركسيست ها، سلطنت طلب ها، بهايي ها، كلان سرمايه داران ائتلاف آشكاري داشتند و اين ائتلاف رسما از سوي مقامات آمريكايي و اسرائيلي و انگليسي مورد تاييد و حمايت بود. بنابراين ادعاي آنها كه براي مخالفت با دولت و يا در اعتراض به نتيجه انتخابات با هم ائتلاف كرده اند نمي توانست قابل قبول باشد، چرا كه نقطه مشترك گروه هاي ائتلاف كننده و حاميان بيروني آنها، براندازي جمهوري اسلامي است نه مخالفت با اين دولت يا آن دولت.

مدير مسئول كيهان از ناهمخواني ادعاها با سوابق شناخته شده افراد و گروه ها نيز به عنوان يكي ديگر از ملاك هاي كشف فتنه ياد كرد و گفت؛ به عنوان مثال؛ در جريان فتنه 88 افراد و گروه هايي براي به اصطلاح مرجعيت آيت الله صانعي و آيت الله منتظري يقه چاك مي كردند كه پيش از آن با صراحت تقليد را كار ميمون معرفي كرده بودند و قوانين اسلامي را مربوط به 1400 سال قبل و غيرقابل اجرا در زمان حاضر مي دانستند....

شريعتمداري در بخش ديگري از سخنان خود به چند شاخصه ديگر كه با استفاده از آنها مي توان فتنه و فتنه گران را در آغاز كار شناسايي كرد پرداخت و از جمله به معيارهايي نظير «ميزان حال فعلي افراد است»، «ترفند تابلوها»، «همخواني با بيگانگان در كام و گام» و... اشاره كرد.

در ادامه اين نشست، مدير مسئول كيهان به پرسش هاي حاضران پاسخ گفت و در پاسخ به سؤال يكي از حضار پيرامون جذب حداكثري و دفع حداقلي گفت؛ سران و عوامل اصلي فتنه بدون كمترين ترديد جزو همان حداقلي هستند كه بايد دفع شوند ولي فريب خوردگان در صورتي كه دست به خيانت و جنايت نزده باشند، حساب ديگري دارند. وي در پاسخ به سؤالي درباره برخي از خواص كه در جريان فتنه 88 خاموشي گزيده بودند گفت؛ امروزه مردم نسخه اسلام ناب محمدي(ص) را مي شناسند و از اين روي چشم به رهبري دوخته اند بنابراين خواص اگر از اين قافله، غافل شوند، رفوزه شده و سقوط مي كنند.

وي افزود؛ خواص اگر در بزنگاه ها حاضر نباشند، ديگر خاصيتي ندارند. شريعتمداري در پاسخ به سؤال ديگري درباره اختلاف اصولگرايان گفت؛ تفاوت سليقه طبيعي است و نام آن اختلاف نيست اين سليقه هاي متفاوت در اصول اشتراك نظر دارند و عامل تعيين كننده در بزنگاه ها نظير انتخابات، همين اشتراك در اصول است. وي توهم پراكني فتنه گران درباره اختلاف اصولگرايان را كوبيدن آب در هاون دانست و گفت؛ آنها مدتهاست كه آرزوهاي خود را تبديل به خبر مي كنند.

وي در پاسخ به سؤال ديگري گفت؛ سران فتنه مرده اند و زندگي نباتي دارند ولي دشمن با انگاره سازي سعي مي كند آنها را زنده نشان بدهد و حال آن كه مردم مي بينند آنها حتي زير چادر اكسيژن هم گازكربنيك مصرف مي كنند.

يكي از حاضران درباره بازگشت برخي از عوامل فتنه سؤال كرد و مدير مسئول كيهان گفت؛ سران و عوامل اصلي فتنه دست به خيانت، وطن فروشي و همكاري با دشمنان مردم زده و مستحق مجازات سنگين هستند و توبه عوامل حلقه هاي دوم و سوم، اگر هم پذيرفته باشد، نبايد در چرخه نظام به كار گرفته شوند و افزود «كفش دزد» را بعد از توبه به مسجد راه مي دهند ولي هرگز او را پيشنماز نمي كنند.

وي در پاسخ به سؤال ديگري درباره مجلس و دولت آينده ضمن تشريح شرايط گفت؛ بدون كمترين ترديدي، دولت و مجلس آينده در اختيار اصولگرايان خواهد بود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار