سبقت احمدی نژاد از روحانی در سمنگان؟
پارسینه: رفتارهای این روزهای محموداحمدینژاد نشان میدهد که او همواره به قدرت ، صندلی ریاست و خصوصا حکم صادر کردن علاقه دارد. او نمیخواهد در آینده تنها به تدریس در دانشگاه و احیانا مشاوره و تحقیق بپردازد.
به گزارش نامه، رئیسجمهور سابق از همان سال 92 که برای ثبت نام رحیم مشایی به همراه وی به ساختمان وزارت کشور رفت نشان داد که میخواهد حتی به واسطه نزدیکانش در صحنه سیاست و قدرت حضور داشته باشد. همان روزهایی که تب "روحانی مچکریم" در میان مردم جا افتاده بود در یک سخنرانی اعلام کرد که " فقط 6 ماه صبر کنید" او مطمئن بود که روحانی و دولت یازدهم نمیتوانند کاری از پیش ببرند و مردم بار دیگر به سمت وی میروند. روحانی اما تمام سعی خود را کرد تا بتواند با حل پرونده هستهای برنده این صحنه باشد.
آمدن یا نیامدن احمدینژاد به عرصه انتخابات این روزها به یک سوال جدی مطرح شده است. تحرکات اخیر احمدی نژاد بیانگر این موضوع است که وی قصد دارد به طور جدی وارد کارزار انتخابات شود. هرچند که اطرافیان وی کاملا این موضوع را تکذیب میکنند و سفرهای استانی احمدینژاد را چیزی جز دعوت مردمی نمیدانند.
محمود احمدینژاد مدتهاست که به سفرهای استانی میرود و در میان هوادارانش سخنرانی میکند و از دولت و سیاست خارجی آن انتقاد میکند. به گفته بسیاری از تحلیلگران سیاسی سفرهای احمدینزاد جنبه انتخاباتی دارد و بیشتر برای پر کردن سبد رای و جذب آرا مردم است که به استانهای کوچک سفر میکند و همچنان نامههای مردم را دریافت میکند.
رئیسجمهور سابق سعی دارد تا همانطور که در سال 84 و با حمایت اصولگریان توانست بر کرسی ریاست پاستور تکیه بزند در سال 96 هم بار دیگر به این مهم دست پیدا کند. اما اینبار دیگر نه اصولگرایانی وجود دارند که از وی حمایت کنند و نه آن چهره ناشناخته سال 84!
در این مدت احمدینژاد تلاش میکند تا بتواند توجه قاطبه اصولگرایان را به دست بیاورد. او میخواهد حداقل یک حامی قوی و قدرتمند را برای انتخابات سال آینده داشته باشد. از دولت و سیاستش انتقاد میکند و از طرف دیگر حرف از آمدن میزند. احمدینژاد در سفری که به آمل داشت اعلام کرد که "همه همدیگر را در سال 96 خواهیم دید" همین جمله کافی بود تا آمدن وی به یک احتمال قوی تبدیل شود.
احمدینژاد همواره تلاش میکند تا همانند سالهای 84 و 88 بتواند پر قدرت در عرصه حضور داشته باشد و باز هم پیروز انتخابات باشد. او قدرت،پیروزی و ماندن در تیتر اخبار را دوست دارد و سعی میکند تا همیشه در صدر اخبار باقی بماند.
احمدینژاد به جلسات هفتگی خود و وزرایش راضی نشد و اکنون یکسال مانده تا انتخابات احکامی را برای سه نفر از نزدیکانش امضا میکند. او عبدالرضا شیخ الاسلامی، حمید بقایی و علی اکبر جوانفکر را به ترتیب به سمت مسئول دفتر، معاون پشتیبانی و اجرایی و مشاور امور رسانه ای دفتر رئیس جمهور سابق منصوب کرد. همین خبر کافی بود تا بار دیگر همه نگاهها به سمت احمدینژاد برود و تحرکات وی را زیر ذربین ببرند.
احمدی نژاد در ادامه تحرکات خود فردا یکی از بزرگترین برنامههای خود را اجرایی می کند. وی به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری شهادت امیر المومنین(ع) در مسجد جامع سمنگان در نارمک تهران سخنرانی میکند و طرفداران وی از چندروز قبل در فضای مجازی و سطح شهر اقدام به تبلیغ برای این سخنرانی کرده اند.
بدون شک حضور گسترده مردم در سخنرانی ظهر فردای وی در شرق تهران می تواند به نوعی خط نشان جدی احمدی نژاد برای رقبا و منتقدانش در عرصه انتخابات باشد و همین حضور گسترده مردم را دعوت از وی قلمداد کرده و بهانهای برای حضور در انتخابات کند.
دکتر محموداحمدینژاد این روزها به طور غیر مستقیم حرف از آمدن میزند. انتقاد از دولت، سفرهای استانی، انتصاب رئیس دفتر و مشاور همه و همه نشان میدهد او هنوز هم به نزدیکانش، نزدیکانی که هرکدام به جرمهایی مختلف احکامی دارند، اعتماد کامل دارد و در آینده نیز با همین تیم وارد رقابت میشود. آمدن یا نیامدن رئیسدولتهای نهم و دهم در هالهای از ابهام قرار دارد.
باید منتظر ماند و دید که این تحرکات با نزدیکتر شدن به انتخابات ریاستجمهوری سال96 به کجا ختم میشود و آیا محمود احمدینژاد میتواند همانند 8 سال گذشته پیروز این میدان باشد یا نه؟.
می خواهد تشریف بیاوردو یک فتنه جدید به 88 اضافه کند.
دست از سر این مردم نجیب بردار و سکوت کن که با آمدنت!؟ دانسته و ندانسته آرزوهای دشمنان ایران را تحقق میبخشی!؟!!!!؟
اولا که آنجا مسجد محلشان است و ثانیا سالهای قبل هم همچین مواقعی ایشان آنجا سخنرانی میکردند. و ثالثا فتنه را کسانی به پا میکنند که در سال 88 دیدیم چه ضرباتی به مملکت زدند و حالا هم در حصر هستند!
پارسینه فهمیدم,چیزی برای ارایه نداری.خودت را با آمدن آداپته کن......