احمد توکلی: مشکل کشور در عدم توزیع مناسب درآمدهاست
پارسینه: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آن دسته از دولتمردانی که خود سرمایهدار هستند، یا شدند و یا بودند، اعتقادی به حل مشکلات ندارند گفت: مشکل کشور در عدم توزیع مناسب درآمدهاست.
احمد توکلی عصر امروز در هشتمین سلسلهنشست «ایران قوی، انتخاب درست» با موضوع بررسی عملکرد دولتهای بعد از جنگ از نظر اقتصادی اظهار کرد: کشورهای غربی به ویژه آمریکا اصلاح ساختاری را به کشورهای جهان سوم تحمیل کردند و نتیجه آن این بود که این کشورها همواره به دنبال کشورهای بزرگتر بودند تا وام بگیرند یا آنها را مجاب کنند برای بازپس دادن اقساط به آنها مهلت دهند.
وی افزود: آمریکا یک سیاست ۱۰ بندی را برای تحول در کشورهای جهان سوم در نظر گرفت که همان سیاستهای تحول ساختاری را دنبال میکرد اما در نهایت همه این سیاستهای بازار بنیاد در همه دنیا شکست خوردند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره عملکرد دولت اول مرحوم هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: دولت ۴۳ میلیارد دلار بدهی کوتاهمدت که بهره آن بیشتر است درست کرد و سیاستهایی را پیش برد که میتوان گفت عدالت تعطیل شد به طوری که در بازار کار مانع تعدیل قیمت دستمزد شد و در بازار از قیمتگذاری کالا جلوگیری کرد.
وی با اشاره به اینکه وقتی در دور بعد به عنوان کاندیدا وارد صحنه انتخابات شدم درباره اشرافیگری اداری و شخصی انتقادات خود را مطرح کردم ادامه داد: البته روند قبلی ادامه یافت و کجی در مسیر اقتصادی رخ داد.
توکلی ضمن بیان اینکه در دولت اصلاحات سیاستهای اقتصادی دولت هاشمی ادامه یافت با این تفاوت که نظریههای غربی را در جامعه فربه کردند گفت: لیبرالها در آن زمان معتقد بودند برای رسیدن به توسعه باید نظم جهانی و جایگاه خود را در آن بپذیریم و تخطی نکنیم بنا بر این نظریه نباید در منطقه حضور داشته باشیم، باید قرآن را ببوسیم و کنار بگذاریم و تا این مسأله محقق نشود، کشور به سمت توسعه نمیرود!
وی با بیان اینکه از نظر این گروه دولت در داخل کشور متصدی حداکثرسازی سود سرمایهگذاران است اظهار کرد: در دولت احمدینژاد نیز همین راه ادامه یافت و تنها تفاوتهایی در برخی از رویکردها وجود داشت.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در مجموع مدل نادرست و نامناسبی از اقتصاد در کشور اجرا شده و وضع را به شکل امروزی درآورده که توزیع نامناسب درآمد گریبانگیر کشور شده و در اصل این موضوع مشکل اصلی ما به حساب میآید.
وی با بیان اینکه در کشور ۴۵۷ میلیون حساب بانکی وجود دارد که ۹۹.۴۲ درصد موجودی تنها در ۰.۵۸ درصد حسابها یعنی تنها در ۱۱۹ هزار حساب متمرکز است خواستار توجه به این موضوع شد.
توکلی با بیان اینکه مقام معظم رهبری خواهان رشد و عدالت همزمان با هم هستند ادامه داد: آن دسته از دولتمردانی که خود سرمایهدار هستند، یا شدند و یا بودند، اعتقادی به حل مشکلات ندارند.
وی در پایان سخنانش با تأکید بر لزوم حل مشکلات اقتصادی برای پیشرفت کشور اظهار کرد: راهکار حل مشکلات اقتصادی را تدوین کردم که به پیروز انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم ارائه خواهم داد تا در راه برطرف کردن مشکلات کشور به کار گیرد.
ارسال نظر