گوناگون

سخنگویان دولت چرا با مردم سخن نمی‌گویند؟/ ۱۰۰ روز بدون نشست خبری سخنگو

سخنگویان دولت چرا با مردم سخن نمی‌گویند؟/ ۱۰۰ روز بدون نشست خبری سخنگو

پارسینه: در حالی بیش از یکصد روز از آغاز به کار دولت سیزدهم به ریاست سید ابراهیم رئیسی گذشته که هنوز هیچ‌گونه نشست خبری رسمی با عنوان «سخنگوی دولت» و «سخنگوی اقتصادی دولت» برگزار نشده است.

سخنگویان دولت چرا با مردم سخنگو نمی‌گویند؟/ ۱۰۰ روز بدون زبان سخنگو
به گزارش خبرنگار پارسینه ، در حالی بیش از یکصد روز از آغاز به کار دولت سیزدهم به ریاست سید ابراهیم رئیسی گذشته است که با تصویب هیات وزیران، اخیرا سخنگویان دولت معرفی شده‌اند، ولی در این مدت تاکنون هیچ‌گونه نشست خبری رسمی با عنوان «سخنگوی دولت» و «سخنگوی اقتصادی دولت» برگزار نشده است.

آخرین نشست علی ربیعی سخنگوی دولت دوازدهم، یازدهم مرداد ۱۴۰۰ با حضور اصحاب رسانه در سالن شماره یک ساختمان کوثر برگزار شد.

با این حال، علی بهادری جهرم (متولد ۱۳۶۴) در جلسه بیست و سوم آبان ماه هیات وزیران به ریاست سید ابراهیم رئیسی، به عنوان سخنگوی این هیات دولت و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت تعیین شد.

معاون اول رئیس جمهور هم این حکم را در تاریخ ۲۵ آبان ماه امسال به نهاد ریاست جمهوری ابلاغ کرده است.

از سوی دیگر، ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به ریاست رئیس جمهور در تاریخ چهارم آبان ماه امسال، سید احسان خاندوزی را به عنوان سخنگوی اقتصادی دولت تعیین کرد.

در ادامه هیات وزیران در جلسه ۲۳ آبان ۱۴۰۰، به استناد اصل (۱۳۸) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سید احسان خاندوزی (متولد ۱۳۵۹) را به طور رسمی به عنوان سخنگوی اقتصادی دولت انتخاب کرد.

البته معاون اول رئیس جمهور، حکم سید احسان خاندوزی برای سخنگوی اقتصادی دولت را در تاریخ ۲۵ آبان ماه برای اجرا به نهاد ریاست جمهوری و وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ کرده است.

با این حال، هم اکنون بیش از ۱۰۰ روز از آغاز به کار رسمی دولت سیزدهم گذشته است و مردمی که با چالش‌های گسترده‌ای در زندگی خود مواجه‌ هستند، منتظرند زودتر سخنگویان دولت به صورت هفتگی یا امثالهم به میان خبرنگاران بیایند تا به صورت رسمی از زبان آنها، مسایل و مشکلات‌شان و همچنین اقدامات و تصمیمات اجرایی دولتمردان برای رفع آنها را بشنوند.

به احتمال زیاد، نشست سخنگوی دولت مثل گذشته هفتگی خواهد بود، ولی اینکه نشست‌های رسمی و خبری «سخنگوی اقتصادی دولت» چگونه باشد، فعلا مشخص و اعلام نشده است.

بررسی حکم سید احسان خاندوزی نشان می‌دهد او «سخنگوی اقتصادی دولت» است و نه صرفا «سخنگوی ستاد اقتصادی دولت». برهمین اساس، از این پس، پاسخ به پرسش‌های اقتصادی مردم، وظیفه اوست.

نکته قابل توجه اینکه هم اکنون بخش اعظمی از مشکلات و چالش‌های مردم در زندگی‌شان، مسایل اقتصادی است، پس سخنگوی اقتصادی دولت ماموریت بسیار سنگینی برعهده خواهد داشت و امیداوریم او بتواند با سعه صدر و شنیدن صدای اقتصادی مردم، از این مسئولیت فوق العاده مهم و حساس، سربلند بیرون بیاید.
منبع: پارسینه

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار