عراقچی: منطقه قفقاز برای ایران اهمیت ژئوپلیتیک و راهبردی دارد
![عراقچی: منطقه قفقاز برای ایران اهمیت ژئوپلیتیک و راهبردی دارد](https://cdn.parsine.com/thumbnail/vZGreuQxdyou/MiLLs3pIbSZq8dQJqRxCdShr_50Wkc4jY1ki41nuqlzgATG38T600hDGnsV29RXhJUB_IP96qSVK0zijOaKVC3qkH4wvGZ49/%D8%B3%DB%8C%D8%AF+%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3+%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82%DA%86%DB%8C.jpg)
وزیر امور خارجه، نوشت: منطقه قفقاز برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت ژئوپلیتیک و راهبردی دارد.
به گزارش پارسینه به نقل از میزان، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در پیامهایی در ایکس، نوشت: دیروز و امروز وزرای خارجه مصر، ترکیه و عربستان برای تبریک تماس گرفتند.
وی اظهار کرد: حرکت به سمت یک «منطقه قوی و مّتحد» از طریق گفتوگو، همکاری، همافزایی و همدلی با کشورهای منطقه از اولویتهای سیاست خارجی دولت چهاردهم است.
عراقچی همچنین افزود: دیروز و امروز همچنین وزرای امور خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در تماس تلفنی به اینجانب تبریک گفتند.
عراقچی، تاکید کرد: منطقه قفقاز برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت ژئوپلیتیک و راهبردی دارد.
وزیر امور خارجه، نوشت: قرابتهای تاریخی، فرهنگی و جغرافیایی اهمیت گسترش روابط با کشورهای این منطقه را دوچندان کرده است.
ارسال نظر