گوناگون

کارگردان عنکبوت مقدس: حرکتم جنبه جنسی نداشت و شوخی بود!

کارگردان عنکبوت مقدس: حرکتم جنبه جنسی نداشت و شوخی بود!

من قبلاً چندین بار با فرد مورد نظر وقت گذرانده بودم و دلیلی داشتم که فکر کنم رابطه دوستانه‌ای بین ما وجود دارد. وقتی او را در مهمانی گلدن گلوب دیدم، هیجان‌زده شدم و یک حرکت بیش از حد صمیمانه انجام دادم. قصدم شوخی بود و به هیچ وجه جنبه جنسی نداشت. خیلی سریع متوجه شدم که نباید آن کار را انجام می‌دادم و بلافاصله از او عذرخواهی کردم. روز بعد هم مطمئن شدم که عذرخواهی من از طریق نمایندگانم تکرار شود.

به گزارش پارسینه به نقل از فرارو علی عباسی، کارگردان عنکبوت مقدس با تایید اتهام تجاوز مطرح کرد که قصد او شوخی بوده است.

علی عباسی، کارگردان عنکبوت مقدس با تایید اتهام تجاوز جنسی گفت: قصدم شوخی بود! 

در مهمانی که گلدن گلوب برای فیلم‌های حاضر در این فستیوال صورت داده بود حرکتی از سوی علی عباسی کارگردان فیلم‌های عنکبوت مقدس و کارآموز با یکی از افراد حاضر در مهمانی انجام گرفت که عباسی را در مظان اتهام تجاوز جنسی قرار داد. پس از گذشت چند هفته از این اتفاق، عباسی به این اتفاق واکنش داد و گفت: 

«من قبلاً چندین بار با فرد مورد نظر وقت گذرانده بودم و دلیلی داشتم که فکر کنم رابطه دوستانه‌ای بین ما وجود دارد. وقتی او را در مهمانی گلدن گلوب دیدم، هیجان‌زده شدم و یک حرکت بیش از حد صمیمانه انجام دادم. قصدم شوخی بود و به هیچ وجه جنبه جنسی نداشت. خیلی سریع متوجه شدم که نباید آن کار را انجام می‌دادم و بلافاصله از او عذرخواهی کردم. روز بعد هم مطمئن شدم که عذرخواهی من از طریق نمایندگانم تکرار شود.» 

پس از این اتهامات، به نظر می‌رسید که (در پی این اتفاق) شرکت‌هایی که مدیریت برنامه‌های او را بر عهده داشتند با عباسی قطع همکاری کردند. با این حال، عباسی گفت که تصمیم برای قطع همکاری با این آژانس‌ها از طرف خودش بوده. 

عباسی گفت: «این ادعا که من به دلیل این اتفاق توسط نمایندگانم کنار گذاشته شده‌ام، نادرست است. تصمیم من برای قطع همکاری یک تصمیم بلندمدت شغلی بود که تحت تأثیر اتفاقات کوتاه مدت نیست. من به مسئولیت‌پذیری در قبال اقداماتم اعتقاد دارم؛ من اشتباه کردم، عذرخواهی کردم و یک درس ارزشمند زندگی یاد گرفتم.» 

عباسی پیش از این در فیلم سینمایی عنکبوت مقدس به سوژه سعید حنایی و تجاوز به زنان پرداخته بود!

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار