گوناگون

‌دستورات ویژه ‌پیامبر‌(ص) ‌برای سعادت بشریت

پارسینه: مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: الگوی ماندگار رسول خدا(ص) در هر زمانی پذیرفتنی و به روز است زیرا ایشان کسی بود که بیشترین تلاش را در مسیر ترویج احکام و قرآن داشت.

مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: الگوی ماندگار رسول خدا(ص) در هر زمانی پذیرفتنی و به روز است زیرا ایشان کسی بود که بیشترین تلاش را در مسیر ترویج احکام و قرآن داشت.


حجت‌الاسلام غلام عباس موسوی ضمن تسلیت رحلت نبی مکرم اسلام(ص) اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) دارای نیاکانی بزرگوار، اجدادی طاهر، مطهر و دارای خاندانی با اصالت و نجابت بود.

وی خاطرنشان کرد: رسول خدا(ص) از نظر شخصیتی فردی دارای کمالات، اخلاق الهی و دارای تمام فضائل اخلاقی است.

مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) در تمام شئون زندگی و در همه عرصه‌ها الگوست گفت: پیامبر اسلام(ص) در تمام زمان‌ها، عرصه‌ها و فضاها یک الگوی تمام عیار است.

وی خاطرنشان کرد: اگر کسی پیامبر اکرم(ص) را به عنوان الگو در مسیر زندگی قرار دهد از نظر فردی و اجتماعی نیاز به الگوی دیگری ندارد بنابراین یک زندگی کاملا الهی خواهد داشت.

موسوی عنوان داشت: باید زندگی فردی و اجتماعی پیامبر اکرم(ص) را مورد بررسی قرار داد زیرا سیره، زندگی و اخلاق رسول خدا(ص) برای بشریت چراغ پرفروغ همیشگی در مسیر تاریخ است.

وی یادآور شد: رسول خدا(ص) رحمت للعالمین است و برای همه از جمله اصحاب،‌ انصار، همسایگان، هم‌کیشان و غیر هم کیشان رحمت را به همراه دارد.

مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان داشت: پیامبر اکرم(ص) از نظر مادی به شدت در فقر بود و از خود چیزی ندارد ولی اگر چیزی به دستش می‌رسید، در مسیر ارتقای دین و ترویج اسلام هزینه و انفاق می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: رسول خدا(ص) یک الگوی زاهدانه برای انسان‌هایی است که می‌خواهند در زهد باشند و ارکان اسلامی را بیاموزند.

موسوی تواضع پیامبر اکرم(ص) را از ویژگی‌های دیگر ایشان ذکر کرد و افزود: رسول خدا(ص) در برابر همه متواضع و از اخلاقی نرم برخوردار بود و بعد اخلاقی ایشان سبب شد که دشمنان و کفار را به مسیر الهی و توحیدی هدایت کند.

وی ادامه داد: در این زمینه سیره و زندگی ایشان الگوست زیرا همواره به فکر همسایگان و دیگران است و آنها را به خود ترجیح می‌دهد و همین اخلاق حضرت سبب شد که بسیاری از دشمنان در برابرش تسلیم شوند.

مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان داشت:‌ وقت‌شناسی، رعایت اصول و احکام الهی و مقاومت از دیگر ویژگی‌های رسول اسلام(ص) است و ایشان مشکلات فراوانی در راه دین تحمل کرد تا پرچم دین برافراشته شود.

وی یادآور شد: مسلمانان برای اینکه پرچم دین برافراشته بماند باید مقاومت را از پیامبر اکرم(ص) الگو بگیرند زیرا هیچ چیزی ایشان را از مسیر دین بازنداشت.

موسوی عنوان داشت: پیامبر اکرم(ص) دنبال سعادت است و در زمان حیاتش آداب، دستورات و سیره پیامبر اکرم(ص) جریان دارد و مانند موجی خروشان تاریخ را به پیش می‌برد.

وی خاطرنشان کرد: سیره، اخلاق و روح پیامبر اکرم(ص) در تمام عرصه‌ها به یاری ما می‌آید و همراه مسلمانان است زیرا نور رسالت و نبوت همیشگی و جاوید است و روح پیامبر اکرم(ص) به ما بصیرت، بیداری و بینش می‌دهد.

مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم یادآور شد: پیامبر اکرم(ص) با مقاومت‌ها و فداکاری‌ها توانست اسلام را ترویج، احیا و تثبیت کند و به دلیل آنکه نور رسالت رسول خدا(ص) ریشه در نور الهی دارد، ماندگار، همیشگی و جاوید است بنابراین باید در پرتو این نور زندگی و تلاش کنیم.

وی عنوان داشت: پیامبر اکرم(ص) به فکر سعادت بشر بود و برای کمال و ارتقای بشر آمد تا افراد را از منجلاب جاهلیت به سرزمین سعادت‌بخش رساند و توانست سعادت را برای بشریت به ارمغان آورد.

موسوی یادآور شد:‌ الگوی ماندگار رسول خدا(ص) در هر زمانی پذیرفتنی و به روز است و ایشان کسی بود که بیشترین تلاش را در مسیر ترویج احکام و قرآن داشت و به دلیل آنکه انسان امین، صادق و فداکار بود، حتی پیش از نبوت همه مردم ایشان را به خوبی می‌شناختند.
منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد