گوناگون

برنامه‌های نوروز تلویزیون را چگونه دیدید؟

پارسینه: تعطیلات نوروزی سال‌هاست که به مناسبتی مهم در تقویم تلویزیون تبدل شده است. پخش سریال‌های نوروزی در کنار فیلم‌های روز سینمای ایران و جهان، ویژه‌برنامه‌های تحویل سال با حضور چهره‌های شناخته‌شده و همچنین مجموعه‌هایی چون «کلاه‌ قرمزی»، «خندوانه» و «دورهمی» از برنامه‌های پرمخاطب شبکه‌های تلویزیون در سال‌های اخیر بوده‌اند.

هر چند تلویزیون در نوروز امسال با پخش نکردن سریال «پایتخت» و مجموعه «کلاه قرمزی»، به نوعی دو مجموعه پرمخاطب خود را غایب می‌دید، اما تلاش کرد تا با ساخت برنامه‌های جایگزین از جمله طنز «علی‌البدل» و البته پخش فیلم‌هایی که از وضعیت بهتری نسبت به سال گذشته برخوردار بودند، تا حدودی این خلاء را جبران کند. اما اینکه این تلاش تا چه اندازه به نتیجه رسید و تلویزیون توانست مخاطبش را راضی نگه دارد، پرسشی است که خبرنگار ایسنا با حضور در میان مردم از بینندگان برنامه‌های نوروزی پرسیده است.

مردم حاضرند سریال «پایتخت» را بارها ببینند

خانمی ۳۷ ساله - کارشناس سینما گرایش کارگردانی - با اشاره به ساخت و محتوای سریال‌های نوروزی بیان کرد: سریال «مرز خوشبختی» به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده از نظر ساخت، حرفه‌ای‌تر از سریال‌های شبکه‌های دیگر بود و محتوای پرباری داشت. سریال «علی‌البدل» هم محتوای بدی نداشت اما نسبت به سریال «پایتخت» افت کرده بود و توقعی که از سیروس مقدم داشتم برآورده نشد. سریال «دیوار به دیوار» با اینکه بازیگران خوبی داشت اما موضوعش باری به هر جهت بود.

او با اعتقاد بر اینکه سریال‌های سال گذشته کیفیت و محتوای بهتری داشتند، افزود: سریال‌های سال گذشته بهتر بودند؛ برای مثال سریال «آب پریا» با موضوع محیط زیست ساخته شده بود که سریال حرفه‌ای و ماندگاری از خانم برومند بود. این سریال جزو کارهایی است که تا چندین بار قابل پخش است. سریال «پایتخت» نیز کیفیت و محتوای خوبی دارد و مردم حاضرند بارها آن را ببینند اما سریال «علی‌البدل» این قابلیت را ندارد.

این بیننده تلویزیون با اشاره به مجموعه «کلاه قرمزی» گفت: «کلاه قرمزی» مجموعه‌ای است که هر سال نگاه می‌کنم و تکرارش هم برایم جذابیت دارد. «کلاه قرمزی» جزو بهترین‌های تلویزیون است که گروه سنی ندارد و هر سنی این مجموعه را تماشا می‌کنند و به نظرم آقای طهماسب جزو کسانی است که هوشمند و کاربلد است و نیاز مخاطب را می‌شناسد. باعث تاسف است که «کلاه قرمزی» امسال پخش نشد.

سریال «مرز خوشبختی» برای قشر جوان تاثیرگذار بود

خانمی ۴۵ ساله - با تحصیلات حوزوی - با اشاره به محتوای سریال و برنامه‌های نوروزی گفت: به نظرم سریال «مرز خوشبختی» برای قشر جوان تاثیرگذار است زیرا مسائل جوانان را به نمایش می‌گذارد، نمایش یک فرد روحانی در این سریال باعث تاثیرگذاری بیشتر شده بود. برنامه‌های سال تحویل بهتر از سال‌های گذشته بود، بخصوص برنامه «سه ستاره» که من راضی بودم.

او افزود: مسابقه «کودک شو» برای رده سنی کودکان برنامه جالبی بود. سریال‌هایی که از شبکه‌های نمایش و آی فیلم پخش می‌شد با وجود تکراری بودن هم، بسیار جذاب بود.

برنامه‌های تلویزیونی جذابیتی ندارند

آقایی ۲۴ ساله - دانشجوی پزشکی - با اشاره به اینکه برنامه‌های تلویزیون جذابیتی ندارد، گفت: من امسال برنامه‌ها و سریال‌های تلویزیون را ندیدم و تنها برنامه سال تحویل شبکه‌های ماهواره‌ای را نگاه کردم.

خانمی ۲۰ ساله - دانشجوی صنایع غذایی - هم با بیان اینکه علاقه‌ای به دیدن سریال و برنامه‌های تلویزیون ندارد، اظهار کرد: در میان برنامه‌های تلویزیون، برنامه «سه ستاره» را دیدم اما در کل علاقه‌ای به دیدن برنامه‌های تلویزیونی ندارم.

سریال «دیوار به دیوار» حرفی برای گفتن ندارد

آقایی ۲۰ ساله - دانشجوی معماری - گفت: سریال «دیوار به دیوار» محتوا و حرفی برای گفتن ندارد و از کیفیت نامناسبی برخوردار است. این سریال شوخی‌های لوس همیشگی را در خود گنجانده است. سریال «مرز خوشبختی» هم محتوای نسبتا خوبی داشت. سریال «علی البدل» نیز موضوع جالبی داشت و طنزش جذاب بود اما سریال «پایتخت» از لحاظ طنز و محتوا بهتر بود. مجموعه «کلاه قرمزی» هم دیالوگ و محتوای عالی دارد و اگر پخش می‌شد حتما آن را می‌دیدم.

او با اشاره به برنامه‌های سال تحویل اضافه کرد: برنامه سال تحویل «سه ستاره» خوب بود زیرا احسان علیخانی برای برنامه‌اش زحمت بسیار کشیده بود و مهمان‌های خوب و جذابی داشت؛ برای مثال مهران مدیری به هر برنامه‌ای نمی‌رود اما دومین بار است که در برنامه احسان علیخانی حضور پیدا می‌کند.

این دانشجو ادامه داد: سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیونی، نوروز امسال از نظر کیفیت بدتر از سال‌های گذشته بود.

سریال‌های نوروز ضعیف‌تر از سال‌های قبل بود

آقایی ۳۰ ساله - دیپلم - در این راستا بیان کرد: سریال‌های نوروز امسال کیفیت نداشتند و فقط سریال «علی‌البدل» تا حدی از مایه طنز برخوردار بود. برنامه‌های سال تحویل نیز «سه ستاره» شبکه سوم سیما بهتر از شبکه‌های دیگر بود.

او تاکید کرد: سریال‌های امسال کیفیتش بدتر از سال‌های گذشته بود.

برنامه‌های کودک گیرایی نداشتند

آقایی ۴۳ ساله - لیسانس اقتصاد - با ارائه نظر متفاوت‌تر درباره محتوای سریال و برنامه‌های نوروزی گفت: سریال‌های امسال کیفیت بهتری داشت و پربارتر بود. برنامه‌های سال تحویل هم خوب بود. جای «کلاه قرمزی» در میان برنامه‌های نوروزی خالی بود. اگر این مجموعه پخش می‌شد یکی از بیننده‌های پروپا قرصش بودم.

او با اشاره به برنامه‌هایی که برای کودکان ساخته شده بود، بیان کرد: دختران من برنامه‌های کودکی که امسال ساخته شده بود، برایشان گیرایی نداشت اما سال‌های قبل بهتر بود.

سریال‌های نوروزی بیشتر جنبه سرگرمی داشتند

خانمی ۳۸ ساله - کارشناسی ارشد روانشناسی - با بیان اینکه سریال و برنامه‌های نوروز امسال جنبه سرگرمی داشتند، ادامه داد: من اصولا زمان زیادی برای تماشای تلویزیون صرف نمی‌کنم اما سریال‌های نوروزی امسال را دیدم و به نظرم جنبه سرگرمی داشتند که تعدادی از مخاطبان خوششان می‌آید اما از نظر محتوا و آموزندگی پربار نبودند و بیشتر جنبه کلیشه‌ای داشتند. در واقع سریال‌های نوروزی امسال جنبه سرگرمی داشتند و از نظر آموزندگی کار خاصی ندیدم.

او درباره برنامه‌های کودک گفت: برنامه «کودک شو» کار جالبی نبود. بچه‌ها مجموعه «محله گل و بلبل» را دوست داشتند و برنامه «کلاه قرمزی» هم با اینکه تکراری بود تمامی رده‌های سنی نگاه می‌کردند.

«کلاه قرمزی» تنها برنامه جذاب تلویزیون در ایام نوروز بود

خانمی ۱۹ ساله - دانشجوی گرافیک - با اعتقاد بر اینکه «کلاه قرمزی» تنها برنامه جذاب ایام نوروز بود، اظهار کرد: برنامه «کلاه قرمزی» تنها برنامه‌ای است که من در ایام نوروز نگاه می‌کنم و در ایام نوروز ترجیح می‌دهم برنامه‌های سال تحویل شبکه‌های ماهواره‌ای را ببینم.

مسابقه «زمانی برای خندیدن» کپی از شبکه‌های ماهواره‌ای بود

خانمی ۲۵ ساله - کارشناس ارشد مطالعات خاورمیانه - با اشاره به برنامه و سریال‌های ایام نوروز گفت: برنامه سال تحویل شبکه دو سیما با اجرای پژمان بازغی، تعداد مهمان‌هایش زیاد بود و آشفتگی داشت. سریال «علی‌البدل» فضا و موضوع خوبی داشت. سریال «دیوار به دیوار» محتوای تکراری و نامناسبی داشت. «کلاه قرمزی» نیز جایش مانند سال گذشته خالی بود و تلویزیون با این برنامه می‌توانست مخاطب بیشتری جذب کند.

او درباره مسابقه‌ها بیان کرد: «زمانی برای خندیدن» مسابقه استندآپ کمدی بود علاوه بر اینکه موضوع جالبی نداشت، کپی از شبکه‌های ماهواره‌ای هم بود. برنامه «خندوانه» هم همزمان مسابقه‌ای برای استندآپ کمدی داشت که به نظرم نیاز نبود دو برنامه با یک محتوا تولید شوند. اما جنگ شبانه برنامه «خندوانه» خوب بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

  • شنبلیله

    سالی که نکوست از بهارش پیداست . امسال هم چون سالهای گذشته تلویزیون چنان هنرنمایی از خود نشون داد که هیچ کس سراغ ماهواره نرفت . تلویزیون ایران فقط بدرد ماههای محرم وصفر وایام سوگواری میخوره . طبق نظر سنجی که قبل از سال جدید شد حدود 70درصد مردم گفته بودن مسافرت نمیرن ودر منزل میمانن. خداییش برای سرگرم کردن اکثریت مردم چکار کردید . اگر این ماهواره نبود که مردم بیچاره بودن . دیگه سرگرمی ندارن .هرچی بوده ازشون گرفتید .جیبشون خالیه نمیتونن سفر برن . مزخرف ترین برنامه ها در ایام عید از بقول خودتون سیما پخش میشه

  • هعلبفهعف

    سیما امسال در خدمت ملت نبود ...

  • ناشناس

    افتضاح و لوس بازی

  • هموطن

    صدا و سیما هر سال بدتر از سال قبل است .

  • ناشناس

    چرا صدا وسیما تغییر اساسی نمیکنه بیشتر مخاطبهای سیما جوانها هستن خدا میدونه برنامه های صداوسیما بدرد کسایی میخوره که یکی از عزیزانشونو از دست داده باشن وبخوان بخاطرش گریه کنن همش گریه وزاریه...

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار