فدراسیون فوتبال به ادعای خرید رای در انتخابات واکنش داد

فدراسیون فوتبال نسبت به ادعاهایی که درباره خرید رای در انتخابات این فدراسیون به گوش میرسد، واکنش نشان داد.
به گزارش پارسینه و به نقل از ایرنا، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در واکنش به شایعاتی درباره خرید رای در انتخابات فدراسیون فوتبال اطلاعیهای صادر کرد.
متن اطلاعیه کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال به شرح زیر است:
کمیته اخلاق فدراسیون ضمن احضاررئیس هیات فوتبال یزد به این کمیته،اعلام می دارد با توجه به پخش اخباری مبنی بر اخذ رأی در انتخابات فدراسیون فوتبال با پرداخت وجه، اصولا ادعای مزبور در هرانتخاباتی اعم از فوتبالی و غیر آن امکان طرح دارد به طوری که در قوانین کیفری وهمچنین آییننامه اخلاق فدراسیون فوتبال و فیفا برای آن مجازات پیشبینی شده است.
بر این اساس،کمیته اخلاق در راستای عمل به وظایف قانونی خود نسبت به دعوت از مدعیان و تحقیق در این خصوص و مطالبه مستندات نامبردگان اقدام کرده است.
بدیهی است چنانچه موضوعی محرز شود مطابق مقررات رسیدگی و برخورد قاطع خواهد شد.
همچنین درباره طرح ادعای واهی و بدون دلیل و مستندات و واقعیت موضوع از مصادیق تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب وافترا تلقی میگردد که طرح آن بالاخص بدون استفاده از مجاری قانونی و طرح به صورت عمومی به جهت حفظ و صیانت از حیثیت و اعتبار فوتبال و شخصیت افراد مستوجب مجازات و برخورد قانونی خواهد بود.
رسول خطیبی، مدیرعامل باشگاه سایپا، چهارشنبه در مصاحبهای مدعی شد که «به گفته یکی از اعضای مجمع، هر رای به قیمت ۳۰۰ میلیون تومان خریداری میشد تا برخی افراد به هیات رئیسه فدراسیون فوتبال راه پیدا کنند.»
مدیرعامل سایپا همچنین با اشاره به اینکه امیرفرشاد تفکری، رئیس هیات فوتبال یزد و همچنین مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک میتوانند شهادت بدهند که چه اتفاقی رخ داده است، مدعی شد: تفکری به عنوان رئیس هیئت فوتبال یزد به من گفت که یک نفر شب انتخابات به او گفته است «استان شما ۴ رأی دارد و هر رأی شما را ۳۰۰ میلیون میخرم»؛ یعنی یک میلیارد و دویست میلیون تومان برای ۴ رأی!
ارسال نظر