صدور۱۵۰ رای برای متهمان حادثه خیابان پاسداران
پارسینه: رئیس دادگاههای انقلاب تهران از صدور ۱۵۰ رای برای متهمان پرونده حادثه خیابان پاسداران خبر داد.
به گزارش پارسینه ، حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی در گفتگوی تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: رسیدگی به پرونده متهمان حادثه خیابان پاسداران در برخی شعب دادگاه انقلاب ادامه دارد.
وی گفت: در این پرونده حدود ۱۵۰ رای صادر برای متهمان صادر شده است. غضنفرآبادی در پاسخ به این سوال که برای متهمان چه احکامی صادر شده است، افزود: برخی متهمان به سبب نوع عناوین اتهامی به حبس کوتاه و برخی به حبس طولانی مدت محکوم شده اند.
رئیس دادگاههای انقلاب تصریح کرد: قرار است دادگاه برخی از متهمان حادثه خیابان پاسدران علنی برگزار شود که البته باید ببینیم قاضی پرونده در نهایت چه تصمیمی برای رسیدگی میگیرد.
بنابر این گزارش روز ۳۰ بهمن سال گذشته شماری از دراویش گنابادی در خیابان گلستان هفتم پاسداران تجمع کردند که این تجمع به درگیری با پلیس و خشونت کشیده شد و بامداد یکم اسفند، دراویش گنابادی با نیروهای امنیتی درگیر شدند.
به گفته پلیس در این درگیری یک راننده منتسب به معترضان با اتوبوسی که در آنجا پارک شده بود، به سمت مأموران پلیس حمله ور شد و سه نفر از ماموران نیروی انتظامی در این حادثه به شهادت رسیدند.
پس از بررسی فیلمها و گزارشهای حادثه برای محمد ثلاث رانندهای که اتوبوس را به حرکت درآورده بود، کیفرخواست صادر و پرونده وی به شعبه ۹ دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد.
این متهم به اتهام قتل سه مامور نیروی انتظامی و اقدام برای اخلال در نظم عمومی پس از سه جلسه دادگاه علنی، به قصاص محکوم و حکم صادره به وی و وکیلش ابلاغ شد.
اما پرونده حادثه خیابان پاسداران ۳۵۰ متهم دارد که بخشی از پرونده برای رسیدگی به دادگاه انقلاب و دادگاههای کیفری استان تهران ارجاع شده است و رسیدگی ادامه دارد.
رسیدگی به پرونده ۸ متهم حادثه تروریستی مجلس در دیوان عالی کشور
وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری که موضوع اعتراض ۸ متهم حادثه تروریستی مجلس به حکم اعدام در چه مرحلهای قرار دارد؟ گفت:: پرونده این متهمان به دیوان عالی کشور ارجاع شده است و ما منتظر اعلام نظر این مرجع قضایی هستیم.
غضنفرآبادی درباره این که چه مدت زمانی صرف رسیدگی به اعتراض این متهمان میشود؟ تاکید کرد: رسیدگی به این پرونده بستگی به شعب رسیدگی کننده دیوان عالی کشور دارد، اما این که قرار باشد این پرونده خارج از نوبت رسیدگی شود یا فرایند رسیدگی عادی طی شود، که در نهایت باید منتظر باشیم، پرونده رای دیوان درباره این متهمان صادر شود.
رئیس دادگاههای انقلاب تهران افزود: هنوز مشخص نیست رسیدگی به اعتراض متهمان در دیوان عالی کشور چه قدر طول میکشد.
۱۷ خرداد سال گذشته دو حادثه تروریستی همزمان در مجلس شورای اسلامی و مرقد امام راحل توسط عوامل مرتبط با گروهک تروریستی داعش در تهران رخ داد که ۱۷ نفر از هموطنان مان به شهادت رسیدند.
همچنین در این حادثه پس از هلاکت پنج نفر از عوامل تروریستی، ۲۶ نفر از همدستان آنان دستگیر شدند و پرونده آنان برای رسیدگی به دادگاه انقلاب ارجاع شد.
دادگاه ۸ متهم اصلی این حادثه تروریستی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب و به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد و ۸ متهم اصلی حادثه تروریستی مجلس و حرم امام راحل به اعدام محکوم شدند.
ارسال نظر