داور دیدار بارسلونا - دورتموند مشخص شد

داور دیدار بارسلونا - دورتموند مشخص شد

ایسپن اسکاس، داور نروژی، قضاوت بازی حساس بارسلونا برابر بروسیا دورتموند را برعهده خواهد داشت.

به گزارش پارسینه؛  داور دیدار رفت مرحله‌ یک‌ چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان که چهارشنبه بین بارسلونا و دورتموند برگزار خواهد شد معرفی شد. این مسابقه توسط  ایسپن اسکاس از گروه داوران منتخب یوفا قضاوت خواهد شد. این داور نروژی از سال ۲۰۱۷ عضو کادر بین‌المللی داوری است. کمک داور ویدیویی این مسابقه هم دنیس هایگلر هلندی خواهد بود.

این دومین دیدار است که اسکاس قضاوت بازی بارسلونا را در لیگ قهرمانان برعهده دارد. مسابقه قبلی در مرحله گروهی بود که کاتالان‌ها در بلگراد تیم ستاره سرخ را با نتیجه ۲-۵ شکست دادند. بازی در مونت‌جوئیک هفتمین باری خواهد بود که اسکاش در این رقابت‌ها قضاوت می‌کند. چهار بازی در مرحله گروهی، یک بازی در مرحله انتخابی و یک بازی در دور یک هشتم.

با وجود عملکرد مثبت بارسا مقابل ستاره سرخ، هواداران اسپانیایی خاطرات خوبی از اسکاس ندارند. این داور نروژی فینال مسابقات قهرمانی زیر ۲۱ سال اروپا در تابستان ۲۰۲۴ را قضاوت کرد که تیم اسپانیا تحت هدایت سانتی دنیا با نتیجه ۰-۱ مقابل انگلیس شکست خورد.

اما تیم ملی زنان اسپانیا هم خاطرات خوبی از این داور ندارد. اسکاس داور دیدار مرحله نیمه‌ نهایی المپیک پاریس ۲۰۲۴ مقابل برزیل بود که با شکست ۲-۴  برای قهرمانان جام جهانی و لیگ ملت‌ها همراه شد. اسکاس همچنین دو بار داوری تیم ملی زیر ۱۷ سال را بر عهده داشته است. هر دو بازی با پیروزی به پایان رسید: ۰-۱ مقابل آلمان و ۱-۳ مقابل لهستان.

منبع: ورزش۳

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار