گوناگون

اتوبوسرانی‌های کشور تعطیل نمی‌شوند

اتوبوسرانی‌های کشور تعطیل نمی‌شوند

پارسینه: رئیس اتحادیه اتوبوسرانی‌های شهری کشور گفت: اتوبوسرانی‌های شهری کشور با رعایت نکات بهداشتی و اجرای دستورالعمل‌ها همچنان با قوت به کار خود ادامه می‌دهند.

محسن مسلم‌خانی رئیس اتحادیه اتوبوسرانی‌های شهری کشور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا خدمات اتوبوسرانی در شهر‌های کشور با توجه به شیوع کرونا تعطیل می‌شود، گفت: خدمات اتوبوسرانی در شهر‌های سراسر کشور به قوت خود ادامه دارد، ولی براساس ابلاغیه‌های صورت‌گرفته، اقداماتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در اتوبوس‌های سراسر کشور انجام می‌شود.

وی بیان داشت: در همین راستا نیز دستورالعملی برای مقابله با ویروس کرونا تدوین و اجرایی شده است.

مسلم‌خانی گفت: با توجه به اینکه شیوع ویروس کرونا فعالیت عادی در سطح شهر‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده است، بنابراین تنها راه مقابله با آن، رعایت مسائل بهداشتی در محیط‌های شخصی و عمومی است و اتوبوسرانی نیز جزو وسائط نقلیه عمومی محسو بمی‌شود و در جهت پیشگیری از انتقال این ویروس، آموزش‌هایی به رانندگان و شهروندان داده می‌شود.

وی ادامه داد: براساس ابلاغیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستورالعملی را به رانندگان اتوبوسرانی ارسال کرده‌ایم تا در راستای پیگشیری از ویروس کرونا اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه در این دستورالعمل، بروشور‌هایی در جهت خودداری مردم از تردد غیرضروری و دست دادن و همچنین روبوسی کردن مطرح شده است، تأکیدی بر شستن دست‌ها با مواد ضدعفونی‌کننده و یا آب و صابون داشته‌ایم.

رئیس اتحادیه اتوبوسرانی‌های شهری کشور بیان داشت: علی‌رغم تمامی توصیه‌های بهداشتی به شهروندانی که از اتوبوس استفاده می‌کنند، به این موضوع نیز تأکید شده است که در زمان سوار و پیاده شدن از اتوبوس حتما دست‌ها را ضدعفونی کنند و از خوردن و آشامیدن در این وسیله حمل و نقل عمومی جداً پرهیز کنند.

وی بیان داشت: به رانندگان اتوبوسرانی نیز تأکید شده است در صورت علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا در محل کار حضور پیدا نکنند و پس از هر بار استفاده از اتوبوس، گندزدایی لازم صورت بگیرد و رانندگان از دریافت پول نقد خودداری کنند و به صورت کارت‌بلیط خدمات لازم را به شهروندان ارائه دهند. حتماً ماسک و دستکش داشته باشند و عملیات سوخت‌گیری خودرو باید توسط متصدیان جایگاه‌ها انجام شود.

مسلم‌خانی گفت: در ایستگاه‌های اتوبوسرانی نیز سطل‌های مناسبی برای پسماند‌هایی از جمله دستمال، ماسک و دستکش تعبیه شده است و در آخر هر شیفت کاری باید نسبت به جمع‌آوری پسماند در کیسه‌های پلاستیکی محکم و بدون درز و نشت اقدام کنند.

وی افزود: تمامی سطوح اتوبوس از جمله دستگیره‌ها، صندلی‌ها، دسته‌های صندلی، دیواره‌ها، پنجره‌ها و چراغ‌ها باید مرتباً شستشو و پس از آن ضدعفونی شود و تمامی نکات بهداشتی در خصوص زباله‌ها مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس اتحادیه اتوبوسرانی‌های شهری کشور اظهار داشت: با توجه به اینکه در شرایط فعلی با شیوع و گسترش ویروس کرونا در سطح کشور مواجه هستیم، بنابراین باید موارد بهداشتی را مورد توجه قرار دهیم و حتی‌الامکان از منزل خارج نشوید.

منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار