گوناگون

دلیل گرانی لوازم خانگی به روایت آمار

دلیل گرانی لوازم خانگی به روایت آمار

پارسینه: آمارهای منتشره از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد تولید انواع لوازم خانگی در سال گذشته کاهش داشته و بیش‌ترین میزان کاهش مربوط به ماشین لباسشویی است.

طبق آمار‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، سال گذشته هفت میلیون و ۶۹۲ هزار تلویزیون تولید شده که نسبت به تولید ۱۱ میلیون و ۱۷۲ هزارتایی این محصول در سال ۱۳۹۶ حدود ۳۱ درصد کاهش داشته است.

تولید یخچال و فریزر نیز در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۶ با کاهش ۱۲.۷ درصدی مواجه شده، به طوری که تولید این محصول از تعداد ۱۱ میلیون و ۱۵ هزار عدد در سال ۱۳۹۶ به ۹ میلیون ۶۱۶ هزار دستگاه در سال ۱۳۹۷ رسید.

همچنین طبق این آمار، تولید ماشین لباس‌شویی در سال گذشته نسبت به تولید این محصول در سال ۱۳۹۶ حدود ۳۹.۴ درصد کاهش داشته است. در سال ۱۳۹۶ حدود هشت میلیون و ۹۰۳ هزار دستگاه ماشین لباسشویی تولید شده که این عدد در سال گذشته به پنج میلیون و ۳۹۱ هزار دستگاه رسید.

در این میان تولید کولر آبی در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۶ کمترین کاهش را داشته است؛ به طوری که تولید این محصول از هفت میلیون و ۸۱۵ هزار دستگاه با ۴.۸ درصد کاهش به هفت میلیون ۴۴۴ هزار دستگاه در سال ۱۳۹۷ رسیده است.

اخیراً حمیدرضا غزنوی سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان این که قیمت‌ها در بازار بر اساس میزان عرضه و تقاضا تعیین می‌شود، در پاسخ به اینکه دلیل غیرمنطقی بودن قیمت برخی از انواع لوازم خانگی در بازار چیست، گفته بود که عرضه لوازم خانگی در بازار تا حدودی کم است که دلیل آن کاهش عرضه برخی برند‌های خارجی و مشکلاتی است که در زمینه انتقالات مالی وجود دارد.

از طرف دیگر محمدرضا کلامی مدیرکل دفتر تولید، توزیع، و تنظیم بازار وزارت صمت نیز در روز‌های گذشته با بیان این‌که به دلیل ممنوع شدن واردات لوازم خانگی از سال گذشته، جایگزین کردن کسری بازار نیاز به زمان داشت گفت که پروژه‌های جدید تعریف شده برای تولید لوازم خانگی به نتیجه رسیده و ورود تولیدات جدید قیمت‌ها را متعادل خواهد کرد.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار