گوناگون

تا کنون چند فرماندار تغییر کرده اند؟

پارسینه: وزیر کشور با بیان اینکه تاکنون ۸۰ درصد مدیران در استانداری‌ها تغییر کرده‌اند، گفت: ۴۳۰ فرماندار در سطح کشور تغییر کرده‌اند و تنها ۱۰ تا ۱۲ درصد از مدیران در استانداری‌ها تغییر نیافته‌اند.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در نشست مشترک دبیران کل احزاب با وزیر کشور و استانداران که عصر امروز در تالار پیامبر اعظم این وزارتخانه برگزار شد، با اشاره به نکات مطرح شده توسط برخی سخنرانان، در مورد تشکیل کارگروه سه‌جانبه از احزاب، دولت و مجلس برای تدوین قانون احزاب گفت: ما آمادگی داریم که این اقدام را انجام دهیم و در حال حاضر وزارت کشور و مرکز پژوهش‌های این وزارتخانه و از سوی مجلس نیز مرکز پژوهش‌ها و همچنین کمیسیون مربوطه بر روی قانون احزاب در حال کار هستند تا لایحه فعالیت احزاب را با طرحی که در مجلس تدوین شده تطبیق دهیم و به صورت یک طرح مشترک به مجلس ارائه شود و اگر نمایندگان احزاب نیز آمادگی فعالیت در این زمینه را داشته باشند ما آمادگی خود را اعلام می‌کنیم و از طرف وزارت کشور آقای افتخاری مسئول این کار خواهد بود.

وی در خصوص اصلاح قانون انتخابات نیز اظهار داشت: مطالعات این لایحه را آغاز کردیم و در کمیته اولیه آن ترکیبی از دولت و مجلس و مرکز پژوهش‌های مجلس در حال فعالیت هستند و اگر نمایندگان احزاب نیز آمادگی فعالیت داشته باشند، برای همکاری اعلام آمادگی می‌کنیم.

وزیر کشور با اشاره به یکی دیگر از نکات مطرح شده توسط حاضران مبنی بر تسریع در بررسی و صدور فعالیت احزاب تصریح کرد: درخواست‌ها برای صدور مجوز فعالیت احزاب ابتدا در فرمانداری‌ها، سپس در استانداری‌ها و در آخر در وزارت کشور باید بررسی شود و ما قصد داریم تا این روند در نهایت 2 ماه زمان ببرد تا درخواست‌ها را بررسی کنیم.

رحمانی فضلی با اشاره به یکی دیگر از نکات مطرح شده توسط حاضران مبنی بر محافظه‌کار بودن استاندارد در تغییرات مدیریتی خاطرنشان کرد: تاکنون 80 درصد تغییرات مدیریتی در استانداری‌ها داشتیم و استاندارها محافظه‌کار نبودند و تاکنون 430 فرماندار تغییر کردند.

وی با بیان اینکه بنای ما به تغییر همه فرمانداران و مدیران در استانداری‌ها نیست، گفت: تغییر نیافتن مدیران نیز بیش از 10 تا 12 درصد نبوده است.

وزیر کشور با بیان اینکه از همه فعالیت‌های مجاز توسط احزاب و دانشگاه‌ها حمایت کرده‌ایم، گفت: وزارت کشور با هر نوع حرکتی که اقدام به برهم‌زدن مجالس مجاز انجام شده برخورد کرده و ما موظف به حمایت از فعالیت مجاز در چارچوب احزاب و دانشگاه‌ها هستیم.

رحمانی فضلی در خصوص آغاز به کار خانه احزاب تصریح کرد: در جلسات مشترک بنا شد بر جنبه صنفی خانه احزاب تاکید شود و برای بازگشایی آن نیز یک گروه مرضی‌الطرف تشکیل شود. آقای میرولد در این زمینه زحماتی کشید و ما کماکان آمادگی خود را در زمینه بازگشایی خانه احزاب اعلام می‌کنیم و اگر هم بنا باشد تشکل جدیدی با هر نامی مانند باشگاه احزاب تشکیل شود تا نگاه صنفی به آن داشته باشیم، آمادگی آن را داریم.

وی با اشاره به نکات یکی از حاضران مبنی بر منوط نکردن فعالیت احزاب به انتخابات‌ها، این نکته را نکته درستی ارزیابی کرد و گفت: احزاب باید در طول سال اقدامات مختلفی از جمله آموزش، عضوگیری و کادرسازی انجام دهند و در احزاب در یک جامعه مردمسالار نیز به دنبال جذب رای مردم هستند و از طریق رضایتمندی مردم به دست می‌آید و رضایتمندی از طریق اقدام برای حل مشکلات مردم میسر می‌شود و در همین جهت باید جهت‌گیری‌های ما همسو با نیازهای مردم باشد.

به گزارش تسنیم، وزیر کشور با اشاره به نقش احزاب در نیازهای روز جامعه گفت: در حال حاضر در معرض تدوین برنامه ششم توسعه هستیم واحزاب می‌توانند در این زمینه فعالیت کنند و ما به تفکرات تخصصی مختلف احزاب برای حل مشکلات موجود نیاز داریم و وزارت کشور در این زمینه آمادگی همکاری دارد.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: آقای حکیمی‌پور نیز در سخنان خود توضیحی درباره شعار نه غزه نه لبنان داد و گفت که این شعار برای جریانات داخل نظام نبوده است و بنده این سخن را تایید می‌کنم و اینکه در موضوع حمایت از فلسطین همه مردم و احزاب ما یکپارچه هستند.

وی در پایان اظهار داشت: وزارت کشور آمادگی دارد جلسات مشترک و همچنین جلسات کارشناسی را با احزاب ادامه دهد.

پیش از سخنان وزیر کشور، سجادی دبیر جامعه اسلامی کارمندان، رهامی دبیر انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها، داوود محمدی دبیر انجمن اسلامی معلمان، رئوفیان دبیرکل حزب ایران‌زمین، غفاریان دبیر کانون زندانیان سیاسی قبل از انقلاب، غفوری‌فرد دبیر جامعه اسلامی ورزشکاران، حکیمی‌پور حزب اراده ملت، کریمی اصفهانی دبیر جامعه اسلامی اصناف و بازاریان،کواکبیان دبیر حزب مردمسالاری، سیدمحمد حسینی دبیر کانون دانشگاهیان، فاطمه راکعی دبیر حزب زنان مسلمان نواندیش، سیدمحمد میرمحمدی دبیر حزب تمدن اسلامی، محمدرضا راه‌چمنی دبیر حزب وحدت و همکاری ملی و محمدرضا باهنر دبیر جامعه اسلامی مهندسین و همچنین استانداران تهران و آذربیاجان غربی، کردستان و زنجان به سخنرانی پرداختند.

همچنین در این جلسه عبدالحسین روح‌الامینی، علیرضا زاکانی، مجید محتشمی، محمدرضا فومنی، غلامحسین کرباسچی، محمدجواد حق‌شناس، حسن بیادی، حسین عبدخدایی، حسین کمالی، کنعانی مقدم و ژاله فرامرزیان حضور داشتند.

ارسال نظر

  • ناشناس

    استانداری تهران نیروهای کارامد کنار گذاشته شدن.

  • ناشناس

    همه قبلی ها باید عوض شوند. افکار احمدی نژادی هیچ جایی در جایی ندارد

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار