گوناگون

سرمایه‌گذاری نجومی در بازار لوازم خانگی در راستای قانون مبارزه با تولید؟

سرمایه‌گذاری نجومی در بازار لوازم خانگی در راستای قانون مبارزه با تولید؟

​دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی کوچک از سرمایه‌گذاری ۸۰ همتی در بازار لوازم خانگی خبر داد و گفت: قانون مبارزه با قاچاق، عملا تبدیل به قانون مبارزه با تولید شده است. کوچک‌ترین خللی مربوط به اینترنت و وارد نشدن به موقع اطلاعات، برای تولیدکننده جریمه‌های سنگینی به همراه دارد.

به گزارش پارسینه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابوالقاسم شانه ساز دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی کوچک گفت: قانون مبارزه با قاچاق، عملا تبدیل به قانون مبارزه با تولید شده است. کوچک‌ترین خللی در مسائل مربوط به اینترنت و وارد نشدن به موقع اطلاعات، برای تولیدکننده جریمه‌های سنگینی به همراه دارد. اینکه برای کالای ایرانی مجازات قاچاق در نظر بگیریم درست نیست. به عنوان مثال برای یک واحد به دلیل همین مشکلات به اندازه دیه هزار آدم، جریمه در نظر گرفته شده است. البته ستاد علاقه‌مند است که جلوی قاچاق را بگیرد، اما در عمل ملاحظاتی وجود دارد که سرعت برخورد را کم می‌کند و از طرفی هم ابزار ندارد.

وی با بیان اینکه از نظر ظرفیت تولید در حوزه لوازم خانگی کوچک مشکل نداریم و ماشین آلات به اندازه کافی داریم، تصریح کرد: البته ممکن است در مواردی تولید همه بخش‌های یک کالا صرفه اقتصادی نداشته باشد که در این شرایط هم می‌توان محصولات را مونتاژ کرد. در مجموع از نظر ظرفیت تولید مشکلی نداریم. اما اگر همین امروز واردات آزاد شود، با تعرفه ۵۵ درصد، رغبتی برای واردات رسمی نیست و شرایط تغییر خاصی نمی‌کند، چراکه ریسک قاچاق فقط ۳۰ درصد است.

به گفته دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی کوچک،  ظرفیت ماشین آلات و قالب‌ها برای تولید لوازم خانگی کوچک وجود دارد و علت تولید کم، وجود کالای قاچاق و تخصیص ارز سخت و طولانی است.

او از سرمایه‌گذاری ۸۰ همتی در بازار لوازم خانگی خبر داد و گفت: مورد برخی کالاها مثل هواپز که یک تکنولوژی جدید وارد کشور می‌شود، ابتدا تقاضا بالا است، اما بعد فروکش می‌کند. در حال حاضر عمده نیاز کشور به هواپز از طریق قاچاق تامین می‌شود. یک تعدادی هم در مناطق آزاد مونتاژ می‌شود، اما به عنوان جنس خارجی فروخته می‌شود.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار