اطلاعات محرمانه ۱۵۰ شاكی، ۵ ميليارد آب خورد
پارسینه: رييس پليس آگاهي خراسان رضوي گفت: با هوشياري ماموران پليس آگاهي باند چهارده نفره كلاهبرداري پيامكي با 150 شاكي شناسايي شد.
اعتماد: سرهنگ كارآگاه حسين بيدمشكي، رييس پليس آگاهي خراسان رضوي در تشريح اين خبر گفت: در پي شكايت تعدادي از شهروندان مبني بر برداشت غيرمجاز از حساب بانكي شان در پي دريافت پيامك هاي دروغين و كلاهبرداري با شگردهاي مختلف از برنده شدن در قرعه كشي، تيمي از كارآگاهان پليس آگاهي تحقيقات خود را براي شناسايي عامل يا عاملان كلاهبرداري آغاز كردند.
سرهنگ حسين بيدمشكي افزود: ماموران اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي با احضار تعدادي از مالباختگان و تحقيقات از اين افراد دريافتند كه فرد يا افرادي با حيله گري و ارسال پيامك هايي با مضامين برنده شدن در قرعه كشي همراه اول، واريز هداياي نقدي به حساب، هزينه آزمايشات و... افراد مالباخته را به سمت دستگاه هاي عابر بانك كشانده و اقدام به تخليه موجودي حساب افراد به روش هاي گوناگون از جمله تغيير زبان منوي دستگاه هاي عابر بانك از فارسي به انگليسي مي كنند.
وي ادامه داد: با دريافت اين اطلاعات تيمي از ماموران عمليات ويژه و اداره جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي تحقيقات خود را براي شناسايي افراد كلاهبردار شروع و پس از تحقيقات گستره ميداني با استفاده از روش هاي نوين پليسي فردي را در يكي از زندان هاي استان البرز شناسايي و با هماهنگي مقام قضايي بازجويي هاي خود از اين فرد را شروع كردند.
وي افزود: در بازجويي به عمل آمده متهم با مشاهده دلايل و ادله محكم پليسي مبني بر تخليه حساب هاي مالباختگان لب به اعتراف گشود و به بزه انتسابي با همكاري سيزده نفر از هم بندي هاي خود در زندان با استفاده از تلفن همراه اقرار كرد كه در اين رابطه همدستان او نيز شناسايي شد. سرهنگ كارآگاه بيدمشكي اظهار داشت: روند رسيدگي به پرونده نشان داد كه متهمان تاكنون پنج ميليارد ريال از تعداد بيش از يك صد و پنجاه نفر به صورت پيامكي كلاهبرداري كرده و كليه شاكيان شناسايي و طي تسليم دادخواستي شكايات خود را مطرح كرده اند.
رييس پليس آگاهي خراسان رضوي با تاكيد بر اينكه رسيدگي به جرم اين چهارده نفر زنداني در اولويت كاري اين پليس و مقامات قضايي بوده از شهروندان محترم خواست هميشه به ياد داشته باشند هيچ بانك يا نهاد دولتي، اطلاعات محرمانه حساب شما را به صورت تلفني يا با پيامك از شما درخواست نمي كند و در صورت برخورد با چنين مواردي از ارسال اطلاعات خودداري كنند. وي همچنين خاطرنشان كرد: از نگهداري رمز هاي عبور در كنار كارت عابر بانك خودداري كرده و رمز عبور خود را مرتب تغيير و به هيچ وجه رمز هاي عبور خود را در اختيار ديگران قرار ندهيد و مادامي كه تحت هر عنوان شما را به پاي دستگاه هاي عابر بانك فرا خواندند يا به سامانه لاتين و... هدايت كردند بدانيد كه چيزي جز كلاهبرداري نيست.
ارسال نظر