فکر کنید هر وقت که خواستید با یک تماس تلفنی هواپیمایتان را آماده پرواز می کنند و پس از سوختگیری با خیالی راحت سوار بر هواپیمای شخصی تان میشوید و همراه خانواده به سواحل شمالی یا جنوبی کشور رفته و پس از مسافرتی چند روزه ، مجددا به شهرتان بر میگردید !!
به گزارش پارسینه ، جالب است بدانید که آنچه گفته شد اصلا رویا پردازی نیست و شما میتوانید با پرداخت هزینه ای نزدیک به 500 تا 700 ملیون تومان علاوه بر دریافت مدرک خلبانی هواپیماهای سبک ، هواپیمای شخصی خود را داشته باشید ، اتفاقی که این روزها به وفور شاهد آن هستیم.
باید به بچه پولدار هایی که تا دیروز با خودرو های چند صد ملیونی و گاه چند ملیاردی خود خیابان ها را تسخیر کرده بودند حق داد که بخواهند لذت پرواز با این گونه هواپیمایی شخصی را که شاید ارزان تر از پورشه و مازراتی باشد تجربه کنند . این موضوع دارد آنقدر در بخشی از ثروتمندان ایران داغ میشود که کمپانی های فیلیپینی سایت ها و صفحاتی در شبکه های اجتماعی با هدف جذب مشتری های ایرانی برای آموزش خلبانی ایجاد کرده اند.
یک فروشنده هواپیمای شخصی به یکی از روزنامه نگاران که خود را یک مشتری معرفی کرده است میگوید:
هواپیمایی که کارآمد باشد و سرعت خوبی داشته باشد از 100 هزار یورو شروع میشود که میشود حدود 420 میلیون، 30 میلیون هم خرج گمرکتان میشود، 15 میلیون هم خرج حمل و نقل، تا لحظه تحویل حدود 600 میلیون تومان برایتان خرج برمیدارد، اگر مدلهای بهتر بخواهید قیمت بالاتر میرود. این هواپیماها ساخت ایتالیا و جمهوری چک هستند، گرانترها هم ساخت آلمان.
برای نگهداری هواپیما هم باید به یک فرودگاه نزدیک محل زندگی خودتان هواپیما را بسپارید که آنها آشیانه در اختیار شما میگذارند و کار نگهداری هواپیما را هم به عهده میگیرند، هزینه نگهداری هم بنا بر محل زندگی شما متفاوت است مثلا در نزدیکترین فروگاهی که شما اجازه این سپردن هواپیمای خود را در تهران دارید که بین کرج و قزوین است حدود یک میلیون دویست هزار تومان ماهانه باید پرداخت کنید، فرودگاه مشهد 900 هزار تومان، شیراز 700 هزار تومان، تقریبا همه فرودگاه های کشور خدمات ارایه میدهند و با این هواپیما همه جای ایران میتوانید بروید.
خرید این هواپیما ها اصلا کار سختی نیست
به طور یقین تنها بخش پردردسر خرید این هواپیماها تامین حداقل 500 میلیون تومان است و الا کسی که جنین مبلغی در حساب بانکی اش دارد ، تنها کافی است با جست و جو در اینترنت و چند تماس تلفنی هواپیمای مورد نظرش را انتخاب و خریداری کند و تنها پس از چند هفته هواپیمای شخصی خود را در نزدیک ترین فرودگاه به محل زندگی اش تحویل بگیرد . تا آنجه که می دانیم برای ساکنین پایتخت این پروسه بسیار راحت تر است ، و می توانند با مراجعه به یکی از مراکز فروش این هواپیماهای سبک که در فروشگاهی واقع در شمال تهران قرار دار بروند و هواپیمای خود را حضوری انتخاب کنند .
قوانین و مقررات دریافت گواهینامه خلبانی هواپیمای فوق سبک
شرایط عمومی:
* خانم ها و آقایان هر دو مجاز به دریافت گواهینامه خلبانی می باشند.
* مدرک تحصیلی حداقل باید دیپلم باشد.
* حداقل سن برای آموزش "16 سال" است، اما برای دریافت گواهینامه حداقل سن باید "18 سال" باشد.
* دارا بودن صلاحيت اخلاقی
* داشتن کارت پايان خدمت يا معافيت غير پزشکی يا داشتن برگه اشتغال به تحصيل جهت دريافت گواهينامه برای آقايان
شرایط پزشکی :
* معاينات پزشكی توسط پزشکان سازمان هواپيمايی كشوری انجام می گیرد و سلامت جسمی و روانی شما مورد ارزیابی قرار می گیرد.
آموزش ها
* 60 ساعت كلاس تئوری.
* حداقل 46 ساعت پرواز با هواپيما.
* در پايان دوره ها، گواهينامه بينالمللی خلبانی از طرف سازمان هواپيمايی كشوری صادر خواهد شد.
* مدت زمان لازم برای برگزاری اين دوره ها حدود 2 ماه است
ویژگی هواپیما های سبک
- سرعت های مختلف از 160 تا 240 کیلومتر در ساعت
- قابلیت حمل بار جهت مسافرت به شهرهای دیگر
- پرواز درارتفاع چند هزار پایی،بستگی به مدل هواپیما
- تایم پرواز 4 الی 6 ساعت مداوم که از جمله ویژگی این هواپیماها میباشد
- بیمه بدنه و شخص ثالث آن دقیقا شبیه ماشین است.
- باک این هواپیماها ۱۱۰ لیتر ظرفیت دارد و از بنزین سوپر خودرو برای آن استفاد میشود بطوریکه با یک باک بنزین، این هواپیما میتواند مسیر 5 ساعته رفت و برگشت به کیش را طی کند. در واقع این هواپیما با سقف پروازی بیش از یک هزار کیلومتر در تمام نقاط ایران به جز فرودگاههای پرترافیک مانند مهرآباد میتواند نشست و برخاست کند.
- هواپیماهای فوق سبک دارای چترنجات هستند به همین جهت در تمام دنیا جز هواپیماهای ایمن به شمار میروند
- آموزش پرواز با این هواپیماهای دونفره حدود 12 میلیون تومان است که بصورت تئوری و عملی در طی 2 ماه طول میکشد
با یک حساب سرانگشتی میتوان حساب کرد با خرید یک هواپیما با قیمت متوسط، گرفتن گواهینامه در اولین امتحان و بدون گرفتن کلاس اضافه و تنها 50 ساعت پرواز طی یک سال و نگهداری هواپیما در فرودگاه تهران، یک هواپیمای شخصی در سال اول دست کم حدود 650 میلیون تومان خرج برمیدارد.
اصغر ترکان مدیرکل اسبق فرودگاه بین المللی مهرآباد و عضو فعلی هیات مدیره شرکت هواپیمایی آسمان نیز در این رابطه میگوید:
سالها است که طبق قوانین، تمام افراد حقیقی و حقوقی اجازه دارند هواپیمای شخصی داشته باشند اما هم ارگان ها و هم اشخاص حقیقی کمتر این کار را میکنند چون اساسا دوست ندارند نامشان بر دهان ها بیفتد که «هواپیمای شخصی» دارند.
هواپیما، موضوعی است که انعکاس رسانه ای زیادی پیدا میکند، کسی به اینکه صاحب آن مازراتی چه کسی است خیلی توجه نمیکند، از خیابان میگذر شاید مردم نگاه کنند و بعد تمام میشود، اما هواپیما توجه برانگیز است، توجه رسانه ها را بر می انگیزد.
هواپیماهای کوچک هیچ وقت مشمول تحریم نبودند و نمیشوند، الان یک هواپیمای فالکون که ده سال کار کرده است را به راحتی میشود خرید. قیمت هواپیماهای دست دو حتی از 50 هزار دلار هم شروع میشود و اکثر افرادی که هواپیمای شخصی خریده اند هدفشان تفریح است و کمتر دیده ام کسی با هدف تجاری و کاری از این هواپیماها استفاده کند. اولین گواهینامه ای که داده میشود گواهینماه «پی پی ال» است که فقط برای استفاده شخصی و برای هواپیمای تک موتوره است بعد با بالا رفتن ساعات پرواز گواهینامه «سی پی ال» میگیرند که میتوانند استفاده تجاری کنند و هواپیمای دو موتوره را نیز برانند.
پیمان ماهور
بچه مایه دارن دیگه
فکرشو کن وسایلتو جمع کنی بریزی پشت هواپیمات از تهران یکی دو ساعته بیای شیراز
اين تاج كه بيني برسرپادشاست
اشك ديده من وخون دل شماست!!!
یعنی طرف هواپیما داره؟!!!! من دانشجو هستم یک رنو هم ندارم!البته دوچرخه خوبی دارم!!!
خیلی طبیعی است کسانیکه میلیاردی رشوه ، اختلاس و رانت خواری می کنند هواپیما خواهند خریدو من و شما خواهند خندید.