گوناگون

یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد در کشور

پارسینه: اساسا بحث مبارزه با مواد مخدر امری پیچیده است و نیاز به تعامل با همه دستگاه وجود دارد.

به گزارش پارسینه؛ قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: یک میلیون و 325 هزار نفر تا سال 1393 مصرف‌کننده مواد مخدر هستند که در بهترین شرایط 20 درصد از معتادین می‌توانند بهبود بیابند.

علیرضا جزینی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان که در سالن جلسات فرمانداری گرگان برگزار شد، اظهار کرد: یک میلیون و 325 هزار نفر تا سال 1393 مصرف‌کننده مواد مخدر هستند که در بهترین شرایط 20 درصد از معتادین می‎توانند بهبود بیابند.

وی تصریح کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر دارای یک سیاست ابلاغی در سال 1385 از طرف مقام معظم رهبری است که در سال 1389 اصلاح شد و موضوع روانگردان‎ها نیز به سیاست‎های آن اضافه شد.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در اصلاحیه سیاست‎های ستاد مبارزه با مواد مخدر به آن توجه شد فهرست داروهای روانگردان بود که در سه هفته پیش مورد تایید قوه قضائیه قرار گرفت.

جزینی با بیان اینکه یکی از معضلاتی که در کشور وجود دارد داروهای اعتیادآور است، افزود: اساسا بحث مبارزه با مواد مخدر امری پیچیده است و نیاز به تعامل با همه دستگاه وجود دارد.

وی با بیان اینکه در ستاد مبارزه با مواد مخدر سیاست استراتژی متوازن را دنبال می‌کنیم، ابراز داشت: این سیاست شامل پیشگیری درمان و حفاظت و توانمندسازی معتادین و کاهش آسیب است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مطابق برنامه پنجم توسعه 356 برنامه را در راستای مبارزه با مواد مخدر تالیف کرده‎ایم، خاطرنشان کرد: آن چیزی که برای ما بااهمیت است موضوع پیشگیری است و با سازمان‎ها و نهاد‎های مختلف در این مسیر تفاهم‌نامه‎ای امضا شده است.

جزینی با بیان اینکه ما هنوز در رابطه با موضوع پیشگیری فعالیت مطلوبی نداشتیم، افزود: در راستای پیشگیری از مواد مخدر سند جامع پیشگیری اولیه اعتیاد که به عنوان یکی از اسناد ما است کامل به اجرا در نیامده است .

وی ادامه داد: در این سند مقرر شده که 40 درصد جمعیت کشور تحت نظارت گروه پیشگیرانه قرار بگیرد و مقرر شد 80 درصد اعتبار به سازمان‎ها بدهند که این موضوع اجرایی نشده است.
منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار