کوروش پرند در نشست کارآفرینی و رفع محرومیت اظهار کرد: یکی از سیاستهای ویژه که می توان در استانها علاوه بر ایجاد کارخانهها و توسعه صنایع ایجاد کرد، توسعه کارهای کوچک و متوسط و مشاغل خرد و خانگی است که با توجه به شرایط کشور، اگر بخواهیم در کوتاه مدت و میان مدت موفقیتی در اشتغال داشته باشیم، نخستین کار، توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط است.
وی افزود: نخستین طرحی که سازمان آموزش فنی و حرفهای اعلام آمادگی برای اجرای آن را داشته و مصوبه شورای عالی اشتغال است، توانمندسازی و آموزشهای مهارتی برای روستائیان، عشایر، مناطق مرزی و محروم است.
پرند تصریح کرد: این مدل، تجربه بیش از 30 سال سازمان فنی و حرفهای است که آسیب شناسی کامل شده و اساس و روش بر آموزشهای سیار است.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بیان کرد: این مدل هشت فاز دارد که نخستین فاز نیازسنجی و آخرین فاز ارزشیابی را شامل می شود و فاز نخست یعنی نیازسنجی در کل کشور انجام شده است.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: موضوع دیگر که یکی از مشکلات کشور ماست، فارغ التحصیلان بیکار است و نرخ بالایی را دارند.
وی افزود: با بنیاد مستضعفان به این نتیجه رسیده ایم که در شهرستان قلعه گنج مستقر شده و فعالیت کنیم و بعد از انعقاد قرارداد در این شهرستان حضور یافته و برنامه های بلند مدتی در حوزه اجرای اقتصاد مقاومتی داریم.
انتهای پیام
منبع:
خبرگزاری ایسنا
واقعا از آمار شون مطمئن هستن از هر صد فارغ التحصیل بیشتر از نیمی بیکارند بقیه هم به دنبال کارهای خارج از رشته خود هستند
نه بابا اشتباه آمار دادین مثل همیشه!! این درسته ، از هر ۱۰۰فارغ التحصیل ۱۹نفر سر کار هستن اونم با پارتی و سفته های سفید امضا و قراردادهای ماهانه و اشتغال در غیر تخصص خودشون