شوک کودک ۸ ساله پس از تزریق پنیسیلین
پارسینه: چند روزی است عکسی در فضای مجازی دستبهدست میشود که حکایت از فوت پسر بچه ۸ ساله بر اثر تزریق دارو دارد، اما واقعیت ماجرا با آنچه در فضای مجازی منتشر شده است متفاوت است.
این خبر در فضای مجازی به سرعت دست به دست شد و موجی از شایعات و انتقادات در این خصوص به راه افتاد و برخی از این شایعات حکایت از فوت این کودک پس از انتقال به بیمارستان داشت.
اما به راستی آیا میتوان به هر خبری که در فضای مجازی منتشر میشود اعتماد کرد؟
کودک ۸ ساله در سلامت کامل است
یک مقام مسئول در وزارت بهداشت در اینباره گفت: طی پیگیریهای به عمل آمده از مسئولان بیمارستان بهرامی و درمانگاه جوادالائمه در خصوص کودک فوق، مشخص شد که ۶ روز پیش کودک به درمانگاه جواد الائمه تهران مراجعه و با دستور پزشک کشیک با توجه به وزن کودک(۳۰کیلوگرم) و تشخیص گلودرد چرکی پنیسیلین تجویز و تزریق شده است.
مشکینی ادامه داد: متاسفانه به دنبال تزریق، بیمار دچار التهاب و تورم پلک، صورت، لب، دهان و کهیر شده که بلافاصله پس از تزریق هیدروکورتیزون در درمانگاه جواد الائمه به بیمارستان بهرامی منتقل شده است.
وی اظهار داشت: در بیمارستان بهرامی درمان ضد حساسیت و اقدامات حمایتی لازم جهت بیمار انجام شده و در حال حاضر بیمار پس از ۳ روز بستری در بیمارستان با حال عمومی خوب مرخص شده است.
منبع:
خبرگزاری فارس
مگه قبلا این دارو رو تست نکردن رو این فرشته بیگناه !!!!
بنده به عنوان پزشک در پاسخ به دوستی که فرمودن ایا قبل از تزریق , تست انجام نشده , باید بگم که طبق دستورالعمل های جهانی , انجام تست پیش از تزریق پنی سیلین ضرورتی نداره و فایده ای هم نخواهد داشت, چون افرادی که به پنی سیلین حساسیت داشته باشن, به تست هم واکنش شدید نشون میدن و به همین خاطر امروزه دیگه در دنیا تست پنی سیلین منسوخ شده. برای کسب اطلاعات دقیق تر , توصیه میکنم که دوستان به کتب معتبر رفرنس مراجعه کنند
ناشناس عزیز با عرض سلام پس چرا ما تست میکنیم اونم زیر جلدی در موارد نادر با شوک حتی در تست هم ایجاد میشه و تزریق این دارو حتما باید در اتاق مجهز به اکسیژن و دستگاه های اولیه پیشگیری از شوک انجام بگیرد من خودم در خارج از ایران این تزریق رو انجام دادم و در موقع تست حتما در اتاقی مجزا که معروف به اتاق تزریق پنی سیلین است بودم