گوناگون

وزیر بهداشت: فقط ۳ نفر از پرونده پزشکی کیارستمی خبر دارند

پارسینه: وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در مورد پرونده پزشکی مرحوم عباس کیارستمی فقط بنده، پسرش بهمن و آقای صمدیان می‌دانیم چه اتفاقی افتاده است.

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی شنبه شب در پایان سفر دو روزه خود به استان بوشهر در نشست شورای سلامت این استان افزود: هیچ کس قداست ندارد و افراد در هر حرفه ای اگر کوتاهی در انجام مسئولیت خود کرده باشند باید در حد تخلف و طبق قانون مجازات شوند.

هاشمی با بیان اینکه ای کاش پزشک نبودم گفت: بجای استفاده از سرمایه های اجتماعی نباید آنها را تخریب کرد.

قاضی زاده هاشمی افزود: هرچند تا رسیدن به نقطه مطلوب و ایده آل در بخش بهداشت و درمان هنوز کاستی هایی وجود دارد ولی در استان بوشهر با تمام سختی هایی که وجود داشت کارستان شده است.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت:خیلی کارها شده و خیلی کارهای دیگر هم باید انجام شود ولی باید در کنار بیان کاستی ها و مشکلات قدردان خدمات و زحمتهایی که کشیده شده نیز بود.

وی با بیان اینکه نقطه شروع تحول های بهداشتی و درمانی در استان بوشهر بد بوده است افزود: در استان بوشهر قبل از دولت یازدهم تنها ۸۰۰ تخت بیمارستانی وجود داشت که با همت استاندار و دانشگاه علوم پزشکی این استان در شرایط سختی که همه کشور با آن روبه رو بود ۶۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت موجود اضافه شد.

وی تصریح کرد: تعهد احداث ۴۶۰ تخت بیمارستانی به صورت مشترک با سازمان انرژی اتمی در استان بوشهر از مهمترین دستاوردهای این سفر دو روزه به این استان است.

وی یادآورشد: هرچند بیشترین تجهیزات در کلان شهرهای کشور وجود دارند ولی هنوز هم ۴۰ شهر حاشیه شهر تهران بیمارستان ندارند و همین محرومیتها را دارند.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به تصمیمهایی که طی دو روز گذشته برای استان بوشهر گرفته شد گفت: بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه و نفت باید گامهای بلندی بردارند و وزارت بهداشت و درمان نیز کمکهایی به آنها می کند.

وی با بیان اینکه مقرر شد بیمارستان توحید جم زیرپوشش طرح تحول نظام سلامت قرار گیرد، گفت: در بیمارستان کنگان، توسعه بیمارستان، تامین آمبولانس هوایی را با مذاکره با وزارت نفت دنبال می کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه بیمارستان شهر دیر بعد از ۲۸ سال تا پایان امسال به بهره برداری می رسد گفت: توسعه بیمارستان خورموج، اورژانس با ۴۰ تخت بیمارستانی در این شهر تا دو ماه آینده عملیاتی می‌شود و اولویت مهم در اهرم هم توسعه بیمارستان است.

وی اظهار کرد: در شهر بوشهر با تامین کمک‌هایی که مقرر شده است از سوی سازمان انرژی اتمی صورت گیرد و حرکت جهادی استاندار بوشهر که توانست زمین مورد نظر را رفع معارض کند، شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.

وی یادآور شد: بیمارستان دهان و دندان برای نخستین بار در ایران به جای ساختمان بیمارستان مخروبه فاطمه زهرا(س) بوشهر ساخته خواهد شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در شهرستان دیلم، توسعه اورژانس و دیالیز در دستور کار قرار دارد، گفت: برای شهر گناوه یک دستگاه ام آر ای خریداری و نصب می شود و انتظار داریم یک قطعه زمین در اختیار حوزه سلامت قرار گیرد تا مرکز جامع بهداشتی گناوه در مرکز شهر اجرا شود.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه یک بیمارستان جدید به جای بیمارستان سوخته شده برازجان احداث خواهد شد، افزود: همچنین سه مرکز جامع خدمات سلامت برای شهرهای شبانکاره، ارم و بوشکان احداث می شود.

وی در ارتباط با مشکل ورود فاضلاب به دریا در بوشهر گفت: اگر چنین اتفاقی می‌افتد باید آن را با صدای بلند بگوییم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با قدردانی از خدمات و تلاش‌های استاندار بوشهر در حوزه سلامت، افزود: استاندار بوشهر در عرصه سلامت استاندار بی‌نظیری است و تاکنون همیاری و تعامل خوبی با بخش سلامت داشته است.

وی با اشاره به افزایش تعداد متخصصان در شهرستانهای استان بوشهر اظهار کرد: هرچند در این زمینه هنوز مشکلاتی وجود دارد ولی با توجه به فارغ التحصیلی تنها ۶۰ نفر در رشته ارتوپدی و جراحی مغز این تعداد جوابگوی نیاز کشور نیست.
وی تصریح کرد: در زمان حاضر نزدیک به ۱۰۰ پزشک بومی در استان مشغول به تحصیل هستند که هریک دارای تعهد ۵ ساله در استان هستند.

قاضی زاده هاشمی گفت: تلاش می شود این ظلمی که به نوعی به جامعه پزشکی می شود که مجبورند تحت عنوان طرح نیروی انسانی از خانواده ها فاصله بگیرند برداشته شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار