گوناگون

فوت روزانه ۴۳ نفر به دلیل تصادف رانندگی

پارسینه: سردار تقی مهری در اجلاس سالانه جوامع ایمن ایران، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی می‌توانیم شاهد کاهش حوادث مختلف در کشور باشیم و به‌طورکلی می‌توان حوادث را از طریق سه مرحله در نظر گرفت و آن را کاهش داد.

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه روزانه ۴۳ نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند و ۹۱۰ نفر مجروح می‌شوند، گفت: ۵۰ درصد تلفات حوادث در کشور مربوط به تصادفات رانندگی است.

سردار تقی مهری در اجلاس سالانه جوامع ایمن ایران، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی می‌توانیم شاهد کاهش حوادث مختلف در کشور باشیم و به‌طورکلی می‌توان حوادث را از طریق سه مرحله در نظر گرفت و آن را کاهش داد.

وی گفت: پیش‌بینی، پیشگیری و مقابله سه اصل مهمی است که جهت کاهش حوادث باید آن را در نظر گرفت. همچنین بیشترین حوادث در کشور ما در حوزه رانندگی بوده و ۵۰ درصد کسانی که در سال ۹۵ جان خود را از دست داده‌اند، در حوزه حوادث ترافیکی بوده است.

وی ادامه داد: آتش‌سوزی، سیل، طوفان، و خودکشی ۵۰ درصد دیگر دلایل جان باختن در اثر حوادث بوده، این در حالی است که در دنیا شاید تصادفات در رده چندم باشند، اما در ایران تصادفات رانندگی مقام نخست حوادث را دارد.

رئیس پلیس راهور ناجا اضافه کرد: سالانه یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در دنیا جان خود را به دلیل تصادفات از دست می‌دهند و ۵۵ میلیون نفر نیز مجروح می‌شوند. بر همین اساس در ایران سال گذشته حدود ۱۶ هزار نفر در تصادفات جان باختند و ۳۳۳ هزار نفر مجروح شدند.

سردار مهری بیان داشت: روزانه ۴۳ نفر در کشور به دلیل تصادفات جان می‌دهند و ۹۱۰ نفر نیز مجروح می‌شوند که این مسأله هزینه‌های سنگینی برای کشور دارد و باید جهت پیشگیری از این حوادث پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهیم.

وی گفت: ۷۳ درصد جان‌باختگان در تصادفات در خارج از شهر و ۲۷ درصد در درون شهر‌ها جان خود را از دست می‌دهند و سهم عابر پیاده و راکبان موتورسوار در درون شهرها، ۸۰ درصد است.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: سال ۸۴، ۲۷ هزار و ۷۰۰ نفر جان خود را در اثر تصادفات از دست می‌دادند، اما در پایان سال جاری این میزان به حدود ۱۶ هزار نفر رسید و این مسأله نتیجه هماهنگی و همکاری دستگاه‌های مختلف بود.

سردار مهری به نقش همیاران پلیس، فرهنگیاران ترافیک و راهوران محلات اشاره کرد و گفت: کمک صنعت بیمه و وزارت راه و شهرسازی نیز در این کاهش بسیار مؤثر بود به‌طوری‌که توانستیم نقاط حادثه‌خیز را شناسایی و بخشی را دوستان در وزارت راه و شهرسازی برطرف کنند.

وی اضافه کرد: از ۸ هزار نقطه حادثه‌خیز شناسایی شده در کشور ۳ هزار مورد آن رفع شده و ۵ هزار و ۴۰۰ نقطه هنوز حادثه‌خیز بوده و در واقع عامل جاده باعث تصادفات فوتی بیش از دو بار در این نقاط شده است.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: کاهش تلفات رانندگی در حالی بوده که در سال ۸۴ تعداد خودرو‌ها حدود ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار مورد بوده و امروزه بیش از ۷ میلیون خودرو و تعداد زیادی موتورسیکلت در سطح شهر‌ها تردد می‌کنند، اما با این وجود از طریق فرهنگ‌سازی و همکاری سازمان‌ها شاهد کاهش تلفات رانندگی بوده‌ایم.

منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار