خروج توده ۳۰۰ گرمی استخوان از بدن یک بیمار
پارسینه: در یک عمل جراحی 45 دقیقه ای در بیمارستان علی ابن ابیطالب( ع) رفسنجان یک توده استخوانی 300 گرمی از بدن بیمار خارج شد.
در حالی بسیاری از بیماران کرمانی برای درمان بیماری های خود به استان های دیگر سفر کرده و رنج سفر را متحمل می شوند که ظرفیت های بالای درمانی این استان قادر به درمان بسیاری از بیماری ها است.
مراجعه یک بیمار رفسنجانی به شهرهای تهران، یزد و مشهد به منظور درمان زانو دردی که سال ها وی را آزار می داد بی نتیجه ماند و سرانجام این فرد دوای درد خود را در دستان پزشکان مجرب شهر خود یافت.
کادر پزشکی رفسنجان طی عملی که 45 دقیقه به طول انجامید موفق به خارج کردن توده 300 گرمی استخوانی از بدن بیمار شدند و ثابت کردند که سفرهایی که افراد برای درمان انجام می دهند بیهوده و در گاهی موارد بی سرانجام است و شاید مصداق این ضرب المثل است که آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم.
دکتر محمد عبدالله پور که این عمل جراحی را انجام داده است در گفتگو با خبرنگار مهر چنین می گوید: بیمار فردی 45 ساله بود که به علت تورم و قفل شدگی زانو مراجعه کرد. او خصوصا هنگام بازی فوتبال دارای درد زانو بودند. در بررسی ها متوجه شدیم که یکسری ضایعات استخوانی داخل مفصل است.
این متخصص ارتوپدی می افزاید: بعد از بررسی هایی که انجام دادیم مشخص شد که بیماری او بیماری است که پرده مفصل، غضروف سازی و در نهایت قطعات استخوانی می سازد که به دلیل اینکه بیمار در راه رفتن و حرکات و قفل شدگی زانو و درد داشت تصمیم گرفتیم برای او عمل جراحی انجام دهیم که عمل ایشان به شکل آرتروتومی و برداشتن قسمتی از پرده مفصل به همراه قطعات استخوانی تشکیل شده بود.
وی اضافه می کند: این عمل جراحی حدودا 45 دقیقه طول کشید و در طی آن توده استخوانی که 300 گرم وزن داشت از بدن بیمار خارج شد.
عبدالله پور بیان می دارد: فضای مفصل فضای محدود است و طبعاً اگر ذرات آزاد، داخل مفصل باشند باعث قفل شدن زانو و تخریب غضروف زانو و درد هنگام راه رفتن می شوند.
این متخصص ارتوپدی می افزاید: اعمال جراحی ارتوپدی در رفسنجان طبق استانداردهای علمی انجام می شود. طبعاً اعمال جراحی عوارش دارد که از نظر علمی قابل قبول هستند.
بیمار که حمید منتظری نام دارد، 11 سال از بیماری درد زانو رنج می برد و در طی این سالها بارها به شهرهای تهران، یزد و مشهد جهت عمل جراحی مراجعه کرده بود.
وی با اصرار نزدیکانش بالاخره به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان رفته و به عمل جراحی رضایت می دهد.
منتظری اکنون از عمل جراحی خود بسیار راضی است و از وضعیت بیمارستان و پزشک معالجش تعریف می کند.
وی در این خصوص به مهر می گوید: به بیماران توصیه می کنم به شهرهای دیگر نروند زیرا پتانسیل پزشکی در رفسنجان بالاست، چرا مردم باید این مسافت زیاد را طی کنند و خطراتی که در جاده ها وجود دارد را متحمل شوند و در نهایت هزینه های سنگین را پرداخت کنند.
ارسال نظر