دانشگاه بینالمللی برتر دنیا کدامند؟
پارسینه: پایگاه خبری تایمز به تازگی فهرستی از ۱۰ دانشگاه بینالمللی برتر دنیا را منتشر کرده است که سوئیسیها، آسیاییها و انگلیسیها تمام ۱۰ رتبه را به خود اختصاص داده اند.
این ردهبندی براساس گستردگی رشتههای تحت پوشش، تعداد دانشجویان و اساتید، تعداد مقالات و تحقیقات منتشر شده در ژورنالهای معتبر و شهرت دانشگاهها انجام شده است. نکته جالب توجه حضور موفق دانشگاههای سوئیس در این ردهبندی است.
درادامه با این ۱۰ مرکز آشنا میشوید.
۱- دانشگاه صنعتی فدرال سوئیس
این دانشگاه که در شهر زوریخ قرار دارد با امتیاز ۹۴.۳ از ۱۰۰ رتبه اول را به خود اختصاص داده است. این دانشگاه بیش از ۱۸هزار دانشجو از ۱۲۰ کشور مختلف دارد. مشهورترین دانشآموخته این دانشگاه کسی نیست جز آلبرت اینشتین فیزیکدان بزرگ قرن بیستم.
۲- دانشگاه فدرال پلیتکنیک اکول
این دانشگاه نیز در کشور سوئیس و در شهر لوزان واقع شده است. در حال حاضر ۱۰ هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل میکنند که نیمی از آنها خارجی هستند. این دانشگاه یکی از محبوبترین مراکز برای رشتههای مهندسی محسوب میشود و بیش از ۱۳ برنامه در رشتههای مهندسی برگزار میکند.
۳- دانشگاه هنگکنگ
دانشگاه هنگکنگ در رتبه سوم جدول ردهبندی قرار دارد. این دانشگاه قصد دارد به بزرگترین دانشگاه بینالمللی در آسیا تبدیل شود و در حال حاضر بیش از یک سوم دانشجویان آن را اتباع کشورهای خارجی تشکیل میدهند.
۴- دانشگاه ملی سنگاپور
دانشگاه ملی سنگاپور که به ان.یو.اس نیز مشهور است از ۱۲۵ کشور مختلف دانشجو دارد. بعلاوه این دانشگاه کالجهایی در مونیخ، نیویورک، دره سیلیکون(سیلیکونولی)، پکن و استکهلم دارد و با دانشگاههای دوک و ییل نیز همکاری میکند.
۵- امپریال کالج لندن
یکی از بینالمللیترین مراکز دانشگاهی جهان امپریال کالج لندن است که با ۱۵هزار دانشجوی خارجی از ۱۲۵کشور دنیا بیشترین تعداد دانشجوی خارجی را به خود اختصاص داده است. تنوع و کیفیت برنامههای ارائه شده توسط این دانشگاه و قرارگیری آن در یکی از پویاترین شهرهای جهان این دانشگاه را به یکی از باکیفیتترین دانشگاههای بینالمللی تبدیل کرده است.
۶- دانشگاه آکسفورد
مطمئنا قرارگیری آکسفورد در رتبه ششم یکی از اتفاقات عجیب این ردهبندی است اما به هر حال شهرت همیشه نمیتواند بهترین نتایج را به دنبال داشته باشد. کیفیت برنامههای آکسفورد بر کسی پوشیده نیست اما طبق بررسیهای صورت گرفته، این دانشگاه در این ردهبندی رتبهای بهتر از ششم را نمیتواند کسب کند.
۷- دانشگاه ملی استرالیا
این دانشگاه در پایتخت استرالیا یعنی شهر کانبرا قرار دارد. همکاری این دانشگاه با دانشگاههای مطرح جهان سبب شده تا بتواند رتبه هفتم را به خود اختصاص دهد. از دانشگاههایی که با دانشگاه ملی استرالیا همکاری میکنند میتوان به دانشگاههای ییل، آکسفورد، زوریخ و برکلی کالیفرنیا اشاره کرد.
۸- دانشگاه کمبریج
این دانشگاه انگلیسی نیز شاید میتوانست رتبه بهتری را داشته باشد. دانشگاه کمبریج انگلیس حدود هفت هزار دانشجوی خارجی دارد که از ۱۲۰ کشور مختلف جهان در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.
۹- دانشگاه کالج لندن
دانشجویان خارجی این داشگاه از ۱۵۰ کشور مختلف هستند. مهمترین دلیل شهرت این دانشگاه تربیت ۲۹ برنده جایزه نوبل است که مشهورترین آنها ویلیام رمزی بود که در سال ۱۹۰۴ به خاطر کشف "گازهای نجیب" به کسب این جایزه نائل شد.
۱۰- دانشگاه اقتصاد لندن
دانشگاه اقتصاد لندن یکی از باکیفیتترین دانشگاههای دنیا در این رشته محسوب میشود و از ۱۴۰ کشور مختلف دانشجو دارد. این دانشگاه با دانشگاههای تمام قارهها همکاری دارد و از جمله آنها میتوان به دانشگاههای پکینگ و ملی سنگاپور در آسیا، دانشگاه کلمبیا در کانادا و دانشگاه کیپتاون در آفریقای جنوبی اشاره کرد.
منبع:
خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر