گوناگون

روایت وکیل روسی از دیدار جنجالی اش با پسر ترامپ

پارسینه: یک وکیل روسی که در جریان مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با 'دونالد ترامپ جونیور' رئیس جمهوری این کشور دیدار کرده بود هر گونه ارتباط با روسیه و تلاش برای دادن اطلاعات مخرب درباره هیلاری کلینتون به تیم ترامپ را رد کرد.

ناتالیا وسلنیتسکایا' وکیل روسی در گفت و گو با شبکه آمریکایی ان.بی.سی.نیوز اظهار داشت: هرگز اطلاعات حساس یا مخربی درباره هیلاری کلینتون نداشتم. هرگز قصد نداشتم چنین اطلاعاتی را به دست بیاورم.

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز اخیرا گزارش داد، سال گذشته دو روز پس از آن که جمهوری خواهان دونالد ترامپ را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کردند، پسر بزرگ وی با یک وکیل روسی در برج ترامپ در منهتن دیدار کرد.

به نوشته نیویورک تایمز، قبل از دیدار پسر ترامپ با یک وکیل روسی در جریان مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به وی (دونالد ترامپ جونیور) قول داده شده بود که اطلاعات 'تخریب کننده ای' درباره هیلاری کلینتون نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری در اختیارش قرار می گیرد.

اظهارات وسلنیتسکایا در تضاد با گفته های ترامپ جونیور است که اعلام کرده بود این دیدار با این هدف بوده که در خصوص دریافت اطلاعات مخربی درباره هیلاری کلینتون صحبت شود.

وسلنیتسکایا در پاسخ با این سوال که چرا ترامپ جونیور این برداشت را کرده بود که او اطلاعاتی درباره کمیته ملی حزب دموکرات دارد، گفت: ممکن است آنها در پی چنین اطلاعاتی بودند. آنها به شدت به این اطلاعات نیاز داشتند.
ترامپ جونیور در بیانیه ای که برای روزنامه نیویورک تایمز ارسال کرد، نوشت که وی در یک 'جلسه کوتاه معارفه' با این وکیل شرکت کرد و صحبت های آغازین جلسه نیز درباره قبول سرپرستی بچه ها بود.

نیویورک تایمز همچنین نوشته بود که پیش از آن جلسه در ایمیلی به ترامپ جونیور گفته شده بود که وسلنیتسکایا بخشی از تلاش های دولت روسیه برای کمک به پیروزی پدرش در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.
وسلنیتسکایا هرگونه ارتباط با دولت روسیه را رد کرد. حتی کرمیلن روز دوشنبه اعلام کرد که این وکیل را نمی شناسد و از دیدار وی با ترامپ جونیور اطلاعی نداشته است.

وسلنیتسکایا گفت مساله ای که باعث شده چنین اتهاماتی به وی زده شود به یکی از موکلانش به نام 'دنیس کاتسف' مربوط می شود. کاتسف یک تاجر روسی است.

او به دنبال اطلاعاتی درباره 'قانون ماگنیتسکی' بود تا در اختیار موکلش قرار دهد. طبق این قانون مقام های روسی که متهم به نقض حقوق بشر بودند تحریم می شوند. تصویب این قانون در آمریکا باعث شد تا روسیه نیز در اواخر سال ۲۰۰۲ اعطای سرپرستی کودکان روسی به آمریکایی ها را ممنوع کند.

بخشی از اطلاعاتی که وسلنیتسکایا به دست آورده بود درباره یک شرکت تحت مالکیت یک شهروند آمریکایی بود که ظاهرا در روسیه و آمریکا مالیات پرداخت نکرده بود و کمک هایی مالی به کمیته ملی حزب دموکرات آمریکا کرده بود.
وسلنیتسکایا گفته شاید چنین اطلاعاتی بوده که نظر ستاد انتخاباتی ترامپ را جلب کرده بود.

به گفته وی، ترامپ جونیور در آن جلسه تنها یک سوال پرسیده بود و آن اینکه 'آیا سند و سابقه مالی دارم که ثابت کند آن کمک های مالی از یک منبع نادرست آمده و در اختیار کمیته ملی حزب دموکرات قرار گرفته است.
وسلنیتسکایا اظهار داشت: هرگز قصد نداشتم اطلاعاتی در این باره جمع کنم.

وی افزود: هرگز از کسی نخواستم قرار ملاقات ویژه ای با دونالد ترامپ جونیور یا هر فرد دیگری برای من ترتیب دهد.
این وکیل روسی در تشریح برخی دیگر از جزئیات دیدار با پسر ترامپ گفت که این دیدار ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول کشید و دو مرد دیگر هم که قبلا آنها را ندیده بود در اتاق بودند. وی اظهار داشت از سه روز قبل که عکس و خبرها منتشر شد، آنها را شناخته است.
یک از این افراد جارد کوشنر داماد ترامپ و دیگری 'پال مانافورت' رئیس وقت ستاد انتخاباتی اش بود.

روابط اطرافیان ترامپ با روسیه موضوع تحقیقات اف.بی.آی است. مایکل فلین مشاور امنیتی ملی سابق ترامپ به دلیل آنکه پیش از برگزاری انتخابات آمریکا با سفیر روسیه دیدار کرده و بعدا جزئیات آن را کتمان کرده بود از سمتش استعفا داد.
منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار