شگفتی پزشکان از کاهش ناگهانی ابتلا به کرونا در هند؛ علت چیست؟
پارسینه: تعداد مبتلایان روزانه در هند از ۵ ماه پیش تا کنون نزدیک به ۹۰ درصد کاهش یافته است، اما هنوز پزشکان و کارشناسان هندی نتوانسته اند علت آن را دریابند.
به گزارش «پارسینه»، زمانی که ویروس کرونا وارد هند شد، ترس بسیاری وجود داشت که این همه گیری نظام درمانی شکننده دومین کشور پرجمعیت جهان را فلج کند. تعداد مبتلایان در هند با سرعت قابل توجهی رو به افزایش بود به طوری که به نظر میرسد این کشور با کنار زدن آمریکا، بیشترین تعداد مبتلایان را به خود اختصاص دهد. با وجود این، شمار مبتلایان در هند از ماه سپتامبر رو به کاهش گذاشت و از اوج ۱۰۰ هزار مورد در روز، اکنون به ۱۱ هزار مورد رسیده است.
این امر موجب شگفتی و تحیر متخصصان شده است. بر اساس گزارش «آسوشیتدپرس» تا کنون دلایل مختلفی برای این کاهش ناگهانی که تقریبا در تمام مناطق مشاهده میشود، ذکر شده است، از جمله این که هند به ایمنی گلهای رسیده است یا این که هندیها از قبل در مقابل این ویروس برخی مصونیتها داشته اند.
دولت هند هم این کاهش شدید را تا اندازه ناشی از ماسک زدن میداند که در اماکن عمومی اجباری است و نقض آن در برخی شهرها با جریمههای سنگینی همراه است. با این وجود کارشناسان یادآوری میکنند که وضعیت پیچیدهتر است و علی رغم آن که استفاده از ماسک در همه جا یکسان نبوده، اما کاهش ویروس تقریبا مشابه است.
مسئله فقط حل کردن یک معما نیست، بلکه تشخیص علت کاهش ابتلا میتواند به مقامات برای کنترل بیشتر ویروس کرونا کمک کند. این ویروس در هند تا کنون ۱۱ میلیون نفر را مبتلا کرده و جان بیش از ۱۵۵ هزار نفر را گرفته است.
دکتر شاهد جمیل، ویروس شناس، میگوید: «اگر علت را ندانید، ممکن است نادانسته کاری انجام دهید که به تشدید همه گیری منجر شود.»
هند هم مانند بسیاری دیگر از کشورها تعداد زیادی از موارد ابتلا را نمیتواند تشخیص دهد و در نتیجه این پرسش مطرح است که چگونه تعداد جانباختگان ناشی از کرونا را محاسبه میکند. با این حال، تعداد بستری شدگان در بیمارستانها هم در هفتههای اخیر کاهش یافته است که نشان میدهد گسترش ویروس کند شده است. زمانی که تعداد کل مبتلایان در ماه نوامبر از ۹ میلیون نفر عبور کرد، آمارهای رسمی نشان میداد که نزدیک به ۹۰ درصد از تختهای بیمارستانهای دهلی نو که مجهز به ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) هستند پر شده اند. این رقم اکنون به ۱۶ درصد رسیده است.
یکی از توضیحات احتمالی که مطرح شده این است که برخی مناطق پرجمعیت به ایمنی گلهای رسیده اند. ایمنی گلهای به وضعیتی گفته میشود که تعدادی کافی از افراد به واسطه ابتلای یا واکسیناسیون، در مقابل ویروس ایمن میشوند و به این ترتیب شیوع ویروس کند میشود.
البته کارشناسان هشدار داده اند که حتی اگر ایمنی گلهای در برخی مناطق عامل کاهش ابتلا به کرونا باشد، جمعیت به عنوان یک همچنان آسیب پذیر است و نباید احتیاط را کنار گذاشت. این امر به ویژه از این جهت اهمیت دارد که پژوهشهای جدید نشان میدهد افرادی که کرونا گرفته اند ممکن است در مقابل نسخههای جهش یافته این ویروس آسیب پذیر باشند.
توضیح دیگر درباره این رویداد این است که بسیاری از هندیها در طول زندگی به بیماریهای گوناگونی را همچون وبا، تیفوئید، یا سل را تجربه کرده اند و بدن آنها ممکن است برای پاسخ سریع به ویروس کرونا آمادهتر و قویتر بوده است.
علی رغم خبرهای خوب هند، شیوع انواع جدید ویروس کرونا چالشی تازه در سراسر جهان ایجاد کرده است. دانشمندان تا کنون انواع مختلفی از این ویروس را در هند کشف کرده اند، از جمله برخی انواع که گفته میشود عامل ابتلای مجدد بیماران سابق هستند.
منبع:
پارسینه
هندی ها متخصص در امور مرتاضی و خارق العادی ماورایی هستند !!!! رو سیخ و میخ میشینن و نفسشون رو حبس نگه میدارن و اهل ریاضت و یوگا هستند احتمالا ژنتیک قوی اند ، دقیقا مثل چشمهای سیاه و درشتی که دارن و موهای بسیار پر پشتی که موروثی هست ، خودم دوست هندی دارم و باهاش در ارتباط تصویری هفتگی هستم این خانم زیبا و مهربان و تحصیل کرده از همون روزهای اول تمرین تنفس و ریه به من میداد تا ریه ها رو قوی کنیم ، یک زمانی پزشکان هندی بهترین پزشکان متخصص بیماری سل و ریوی بودن شاید ژنتیک یا گیاه خاص یا شرایط اقلیمی باعث این خبر خوش شده
شاید فلفل و زردچوبه و پودر کاری موثر باشه !!!!
مملکتی که چند میلیون کارتن خواب دارد ، چند میلیون بدون مستراح هستند ، چند میلیون در رودخانه استحمام می کنند ، آنقدر ضد ویروس شدند که ویروس کرونا ،کارساز نیست . این جماعت به نحوی مبارزه با بهداشتند .
تجاوز به ویروس؟