گوناگون

آیا می توان ادکلن تقلبی را تشخیص داد؟

آیا می توان ادکلن تقلبی را تشخیص داد؟

پارسینه: بعضی‌ها افراد براساس باور‌های نادرستی معتقدند که از بو، غلظت، رنگ ماده و تکان دادن شیشه می‌توان اصل و تقلبی بودن عطر را تشخیص دهند. واقعیت آن است این باور‌ها قابل استناد نیست و نمی‌توان آن‌ها را درست دانست. برای تشخیص عطر‌های اصل باید به فروشنده‌های باتجربه و همچنین نمایندگی‌ها و فروشگاه‌های معتبر رجوع کرد.

تشخیص کپی از اصل عطر‌ها
به گزارش « پارسینه »، بعضی‌ها افراد براساس باور‌های نادرستی معتقدند که از بو، غلظت، رنگ ماده و تکان دادن شیشه می‌توان اصل و تقلبی بودن عطر را تشخیص دهند یا با توجه به عدد floz روی شیشه به اصل بودن آن پی برد. واقعیت آن است این باور‌ها قابل استناد نیست و نمی‌توان آن‌ها را درست دانست. غلظت عطر‌های مختلف با هم تفاوت‌اند و همچنین عطر‌ها برای موقعیت‌های مختلف تهیه شدهاند و هر کدام موارد مصرف خاص خود را دارند.

عطر‌ها ماندگاری، پخش بو و ویژگی‌های یکسان ندارند و نمی‌توان یک میزان یا استاندار واحد ایجاد و به آن استناد کرد. حتی از این بدتر امکان ندارد نسخه کلی برای تشخیص عطر‌های اصل و تقلبی پیچید. کپی عطر‌ها خود چند نوع است کپی‌های درجه ۴ و ۵ که به سادگی قابل تشخیص اند، حتی گاه از روی بسته‌بندی می‌توان آن‌ها را شناسایی کرد. اما امروزه بیشتر کپی‌های درجه یک و دو از روی مارک‌های معتبر، اصل معضل می‌باشند که برای هر کسی این نوع عطر‌ها قابل تشخیص نیست.
بر روی عطر‌ها شناسنامه یا کدی که قابل چک کردن در سامانه اینترنتی باشد وجود ندارد تا مثل سایر کلا‌ها بتوان اصل بودن آن را تایید کرد. جدیدا برخی مارک‌های معتبر عطر، شناسه رهگیری را بر محصولات خود نصب کرده اند، اما مشکل دیگر آن است؛ آیا همه دسترسی به اینترنت دارند؟ فارغ از این مسئله این شناسه رهگیری برای مصرف‌کننده نیست و شرکت‌های آرایشی و بهداشتی چنین امکاناتی را برای مصرف‌کننده‌ها درست نکرده اند، پس نباید از این را محصولات مختلف را مقایسه کرد.
عطر‌ها را نباید در شرایط خیلی گرم، خیلی سرد یا در معرض تابش مستقیم آفتاب قرارداد. داخل یخچال، کنار شوفاژ یا تابستان‌ها داخل اتومبیل جای مناسب برای نگهداری عطر نیستند.از عطر هنگام فساد شدن بوی ترش، تند و سرکه‌ای متصاعد می‌شود. حتی در برخی از آن‌ها تغییر رنگ عطر را در صورت شفاف بودن شیشه می‌توان به وضوح مشاهده کرد. بعضی اوقات نیز با اولین استفاده و اولین فشار اسپری عطر خارج می‌شود. اگر این امر بستگی به نوع عطر و شکل اسپری کردن آن نباشد نشانه‌ای دیگر از فاسد بودن عطر است.

عطر‌های با کیفیت و خوب از زمانی که درشان باز می‌شود بین ۳ تا ۱۰ سال به شکل کارآمدی بوی خودشان را حفظ می‌کنند. متخصین حوزه عطر معتقدند؛ خروج محصول از شیشه هوا را وارد آن کرده و در درازمدت کیفیت عطر را کاهش خواهد داد. ولی در کل نمی‌شود به طور دقیق گفت: هر محصول چقدر دوام دارد. اما حداقل پیش‌بینی می‌شود ۳ سال بوی آن تغییر نکند.

پمپ‌ها برای عطر‌های مختلف دارای سیستم فنی متفاوت هستند. بعضی از آن‌ها در اولین فشار اسپری عطر خارج شده، ولی در بعضی عطر‌های دیگر باید در استفاده اول ۲ تا ۳ بار هم پمپ را فشار دهید تا عطر اسپری بشود. در شکل اسپری کردن عطر نیز می‌تواند؛ مستقیم، مخروطی یا نورافکنی باشد و بستگی به طراحی پمپ در هر شرکت تولیدکننده می‌باشد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار