گوناگون

دلیل علاقه نوزاد به ضربان قلب مادر

دلیل علاقه نوزاد به ضربان قلب مادر

پارسینه: تبادل احساس بین شما و فرزندتان از همان ابتدای بارداری آغاز می شود. جنین تمام صداهای اطراف و صدای موسیقی را می شنود و تمام احساس ها، حالت ها، غذایی که می خورید و بوهایی را که حس می کنید، ثبت می کند و تمام اینها به صورت جزیی از خاطراتش در ضمیر ناخودآگاهش ثبت می شود...

دلیل علاقه نوزاد به ضربان قلب مادر




تبادل احساس بین شما و فرزندتان از همان ابتدای بارداری آغاز می شود. جنین تمام صداهای اطراف و صدای موسیقی را می شنود و تمام احساس ها، حالت ها، غذایی که می خورید و بوهایی را که حس می کنید، ثبت می کند و تمام اینها به صورت جزیی از خاطراتش در ضمیر ناخودآگاهش ثبت می شود...



در این مطلب تاثیر صداها و بوها را روی جنین بررسی کرده ایم تا شاید به این نتیجه برسید که باید قبل از به دنیا آمدن کودکتان او را به شکلی زیباتر با این دنیا آشنا کنید.




● صداها و موسیقی


اولین صدای دلنوازی که جنین آن را می شنود و به عنوان یک موسیقی خوش آهنگ ضبط می کند، صدای ضربان قلبتان است. به همین دلیل وقتی به دنیا می آید، در لحظه های ناآرامی و بی قراری اگر صدای ضربان قلب شما را بشنود، آرام می شود.


به تمام خانم های باردار پیشنهاد می شود که در مکان های شلوغ و پرسروصدا خیلی حضور نداشته باشند چون این صداها جنین را اذیت می کند و حتی در ماه های بعد روی ریتم و ضربان قلب او اثر می گذارد. مادر باید به موسیقی هایی که در دوران بارداری گوش می کند توجه داشته باشد؛ موسیقی های بی کلام و آرام در حرکات داخل رحم جنین تاثیر بسزایی دارد. جالب اینکه اگر بعد از تولد هم به این موسیقی ها گوش کند، واکنش فیزیکی مشابهی نشان خواهد داد.


یکی از محبوب ترین صداها برای جنین که با آن اخت می شود، صدای مادرش است. هر چقدر صدای مادر تیزتر باشد، جنین راحت تر آن را می شنود. صدای پدر هم تا حدی برایش قابل تشخیص است. برای اینکه فرزندتان به موسیقی علاقه مند شود، بهترین کار این است که برایش آواز بخوانید تا روحیه موسیقایی او در آینده با دیگران متفاوت باشد.




● حس چشایی و بوها


جنین خیلی سریع در بدن مادر شروع به حرکت می کند، می بیند، می شنود، حس می کند و حتی بوها را تشخیص می دهد. این اتفاق ها معمولا بین ماه های ۸ تا ۱۱ اتفاق می افتد. جالب است بدانید که مایع آمنیوتیکی باعث انتقال احساسات بویایی و چشایی به جنین می شود. نکته مهم این است که حس بویایی و چشایی جنین با تغذیه مادر هم ارتباط مستقیمی دارد. نتایج تحقیقات نشان داده میزان پروتئین دریافتی به وسیله مادر باعث تقویت این دو حس می شود.


بعد از تولد نوزاد، به دلیل دریافت حس بویایی و چشایی که از طریق مادر به او منتقل شده است، جنین می تواند شیر مادر خودش را تشخیص دهد.


گفت وگوهایی که مادر در دوران بارداری با فرزندش انجام داده، باعث می شود بعد از تولد مادرش را تشخیص دهد و نسبت به دنیای واقعی ترس کمتری داشته باشد.




منبع:روزنامه سلامت

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار