گوناگون

از فواید کنار گذاشتن عطر

از فواید کنار گذاشتن عطر

پارسینه: بنزآلدهید، بنزیل استات، اتانول، اتیل استات و لینالول که در بیشتر عطر‌ها یافت می‌شوند با تحریک و اختلالات دستگاه تنفسی پیوند خورده اند.

پیش از این که عطر جدید خود را روی لباس خود اسپری کنید، شاید بهتر باشد دوباره فکر کنید. بیشتر عطر‌ها از مواد سمی و مصنوعی درست می‌شوند که میتوانند به سلامت انسان آسیب وارد کنند. در شرایطی که انسان‌ها هزاران سال است که از روغن‌های اساسی گیاهان دارویی، گل‌ها و مواد طبیعی دیگر برای خوشبو کردن خود استفاده می‌کنند، برخی تولیدکنندگان عطر استفاده از مواد مصنوعی ارزان و سمی که می‌توانند زمینه ساز بروز مشکلات سلامت شوند را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

باید به این نکته توجه داشته باشید که عطر‌ها به محصولات دیگر مانند پاک کننده‌ها، نرم کننده‌های لباس، خوشبوکننده‌های هوا و شمع‌های معطر نیز اضافه می‌شوند که بسیاری از آن‌ها می‌توانند برای سلامت انسان مضر باشند.

نتایج کنار گذاشتن محصولات معطر شاید شما را شگفت زده کند. در ادامه با برخی فواید سلامت این کار بیشتر آشنا می‌شویم.

تنفس بهتر: بنزآلدهید، بنزیل استات، اتانول، اتیل استات و لینالول که در بیشتر عطر‌ها یافت می‌شوند با تحریک و اختلالات دستگاه تنفسی پیوند خورده اند.

سردرد کمتر: مواد شیمیایی مانند بنزیل الکل و متیلن کلراید از جمله مواد شناخته شده‌ای هستند که می‌توانند به بروز سردرد منجر شوند.

بهبود خلق و خو: مطالعات نشان داده اند که متیلن کلراید می‌تواند موجب تحریک پذیری شود.

بهبود هماهنگی ماهیچه‌ای: بنزیل الکل و اتانول می‌توانند موجب گرفتگی‌های ماهیچه‌ای و عدم هماهنگی شوند.

بهبود حس بویایی: کنار گذاشتن محصولات معطر می‌تواند به بهبود شرایط بویایی شما منجر شود. برخی مواد شیمیایی در عطر‌ها می‌توانند به بروز اختلال در حس بویایی منجر شوند.

درد کمتر: بسیاری از مواد شیمیایی موجود در عطر‌ها با درد پیوند خورده‌اند. بنزیل آلدهید با شکم درد پیوند خورده، در شرایطی که بنزیل الکل و متیلن کلراید با سردرد مرتبط هستند.

خطر کمتر آسیب کلیوی یا کبدی: اتیل استات با آسیب کلیوی و کبدی پیوند خورده است.

کاهش بروز افسردگی یا اضطراب: اتانول و لینالول می‌توانند در سیستم عصبی مرکزی اختلال ایجاد کنند که ممکن است با احساس افسردگی یا اضطراب در ارتباط باشد.

کاهش خطر بیماری مغزی: استون و بنزیل الکل با بروز اختلال در سیستم عصبی مرکزی پیوند خورده اند. برخی مواد شیمیایی موجود در عطر‌ها با اختلال نقص توجه، بیماری آلزایمر، زوال عقل، بیماری ام‌اس و بیماری پارکینسون مرتبط هستند.

کاهش خطر سرطان: بسیاری از عطر‌ها حاوی مواد سرطان‌زا هستند که از آن جمله می‌توان به بنزیل استات، لیمونن، و متیلن کلراید اشاره کرد. بنزیل استات با یکی از مرگبارترین انواع سرطان یعنی سرطان پانکراس پیوند خورده است.

منبع: عصر ایران

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار