گوناگون

یوفو‌ها در نقشه گوگل

یوفو‌ها در نقشه گوگل

پارسینه: وجود یوفو در قطب جنوب از موضوعات موردعلاقه شکارچیان بشقاب‌پرنده است و هر از گاهی نقل مجالس می‏‌شود. داستان دیدن یوفو‌ها مبهم و سر به مهر است و گزارش‌های ضد و نقیض درباره آن به جذابیت این موضوع اضافه کرده‎است.

سابقه مشاهده یوفو در قطب جنوب به سال‌ها قبل برمی‌گردد. با هربار ادعای دیدن یوفوها در این منطقه، گزارش‌هایی آن را تایید می‎کنند و رسانه‌ها، به شایعات در این‎باره دامن می‎زنند و درنهایت تا مدتی ماجرا فراموش می‎شود. با این‎همه وجود یوفو در قطب جنوب از موضوعات موردعلاقه شکارچیان بشقاب پرنده است و هر از گاهی دوباره نقل مجالس می‏شود.
عده‎ای از شکارچیان یوفو با اصرار باور دارند که اولین بار در سال ۱۹۶۵ و روی یکی از جزایر قطب جنوب به نام «دیسپشن»، بشقاب‎پرنده‎‏ای با حرکات عجیب درحال پرواز بوده‎است. حالا براساس ادعای یک یوفوشناس به نام «اسکات وارینگ» و با استفاده از نقشه گوگل، ناحیه سقوط یوفوی بیگانگان در قطب جنوب دیده شده‎است. اصل دیدن یوفو یک‎طرف و ادعای مشاهده‎اش در جنوبی‌ترین محدوده سیاره زمین، محیطی که دمای هوا می‌تواند به منفی 90 درجه سانتی‎گراد برسد، یک طرف دیگر. وارینگ اما می‎گوید به‎رغم سرمای هوا و شرایط سخت قطب، سخت درگیر پیگیری ردپای بیگانگان است و توانسته نشانه‎هایی از آن‎ها در نقشه گوگل پیدا کند: «مطمئن هستم که یک یوفوی سقوط‌کرده در منطقه‌ای از قطب جنوب دیدم. بخشی از بال این یوفو پیچ‌ خورده و قسمت عمیق آن ذوب شده‎‎بود و نشانه‎های سوختگی روی آن دیده می‌شد. من در اصل به دنبال پایگاه این موجودات در قطب بودم ولی با این سفینه روبه‎رو شدم که به نظر می‌رسد مدت زمان زیادی از سقوط آن گذشته است». وارینگ ادامه می‌دهد: «این فضاپیمای بیگانگان 96 متر طول داشت و دنباله آن 488 متر بود. به‌نظر می‌رسید از موادی ساخته شده‎باشد که در سطح مریخ وجود دارد».

این اولین بار نیست که کسی ادعاهایی عجیب و علمی- تخیلی درباره قطب جنوب مطرح می‌کند، شاید خالی از سکنه بودن این منطقه و دشواری انجام اکتشافات در آن باعث شده‎است که هر چندوقت یک‌بار یک نظریه‌پرداز و چه بسا یک خیال‎پرداز، داستانی عجیب را به این منطقه ربط دهد؛ از وجود مرکز فرماندهی موجودات فضایی و هرم‌های عظیم گرفته تا پایگاه‌های مخفی که قدرت‌های جهانی نمی‌خواهند کسی از وجود آن‌ها بویی ببرد، داستان دیدن یوفوها همچنان مبهم و سر به مهر است و گزارش‌های ضد و نقیض درباره آن به جذابیت این موضوع اضافه کرده‎است.

منابع: ancient-code،express، ibtimes-روزنامه خراسان

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار