گوناگون

بهترین راهکار‌ها برای آرام کردن نوزادی که گریه می‌کند

بهترین راهکار‌ها برای آرام کردن نوزادی که گریه می‌کند

پارسینه: می‌توان با برخی اقدامات ساده به آرامش و تسکین نوزادی که گریه می‌کند، کمک کرد.

اگر نوزاد تازه متولد شده‌ای در خانه داشته باشید، ممکن است گریه‌های بی‌امان او شما را کلافه کرده باشد. نحوه تعامل با نوزادی که تنها ابزارش برای ارتباط با محیط گریه است بسیار دشوار به نظر می‌رسد. با این حال، همواره راهکار‌های ساده و در عین حال موثری برای آرام کردن نوزاد وجود دارد.

در این مطلب به برخی از این راهکار‌ها می‌پردازیم:

۱- نوزاد را قنداق کنید:

گرچه قنداق کردن نوزاد همانند قرار دادن او در یک جلیقه تنگ است، اما در حقیقت با این کار نوزاد را در حالت بازگشت به تنظیمات کارخانه (رحم) قرار می‌دهید. طوری نوزاد را قنداق کنید که نتواند دستان و پا‌های خود را آزادانه حرکت دهد. با این حال، بخش گردن و سر نوزاد را شل‌تر ببندید تا بتواند به راحتی تنفس کند. قنداق کردن را تا زمانی که نوزاد به مرحله چهار دست و پا راه رفتن برسد می‌توانید ادامه دهید.

۲- طریقه گرفتن بچه را تغییر دهید:

والدین به اشتباه زمانی که کودک در حال گریه کردن است او را به حالت عمودی و سربالا در آغوش می‌گیرند. بهتر است کودک را به صورت افقی بر روی دستان خود بخوابانید به طوری که شکم و سر نوزاد بر روی ساعد شما قرار بگیرد. قرار گرفتن شکم نوزاد بر روی ساعد باعث خارج شدن گاز‌های نامطبوع ناشی از هضم شیر مادر در دستگاه گوارش کودک شده و به آرامش بیشتر نوزاد کمک می‌کند.

۳- ایجاد صدای آرام در گوش نوزاد:

والدین می‌توانند با ایجاد صدای آرام در گوش نوزاد محیط رحم را برای او تداعی کنند. نوزاد زمانی که در رحم زندگی می‌کرد صدا‌های مختلفی را شنیده بود. نجوا کردن آرام در گوش نوزاد به تسکین گریه او کمک می‌کند.

۴- پستانک:

نوزادان غریزه بسیار قوی در مکیدن دارند. بنابراین استفاده از یک پستانک می‌تواند کودک شیطان شما را به آرامش برساند.

۵- ششششش: ایجاد آوای شششش در گوش کودک می‌تواند به آرام شدن او کمک کند. از گفتن این آوا خجالت نکشید و در هر زمانی که کودک بی‌تابی کرد با گفتن شششش او را آرام سازید.

۶- ماساژ نوزاد:

بسیاری از نوزادان عاشق تماس پوستی هستند. مطالعات نشان داده اند ماساژ کودک باعث کاهش گریه او و نیز بهبود کیفیت خوابش می‌شود. نوزاد را عریان کنید و به آرامی پاها، بازوها، کمر، قفسه سینه و صورت وی را ماساژ دهید. بهتر است پیش از استفاده از هر روغنی جهت ماساژ کودک، این موضوع را با پزشک اطفال در میان بگذارید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار