شاخص های انتخاب رئیس جمهور
پارسینه: دشمن با تحریم و فشار اقتصادی گوناگون سعی می کند مردم از میدان خارج کند، و به راحتی دروغ می گویند ما با مردم هستیم تا شاید بتوانند به وسیله اهرم فشار اقتصادی بین مردم و نظام اختلاف بیاندازند.
به گزارش فرهنگ نیوز، صبح دیروز جمعی از کارگران به مناسبت هفته کارگر با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند. در این دیدار برخی شاخص ها همانطور که در ابتدای سال جاری در سخنان معظم له در مشهد مقدس عنوان شد، بیان گردید. امروز انواع و اقسام تبليغات وجود دارد براى اينكه در عرصهى اقتصادى، مردم را دچار ياس و نا اميدى كنند. دشمن می خواهد در عرصهى سياسى، انگيزهى مردم را از حضور در ميدان سياست و مخصوصا در ميدان انتخابات كاهش دهد.
در هر انتخابات افرادی که احساس می کنند صلاحیتهای لازم جهت تصدی مسئولیت مربوطه را دارند اعلام آمادگی مینمایند و مردم از بین آن ها، کسی که شایستهترین فرد برای آن مسئولیت باشد را بر میگزینند. اما در حدود دو ماه گذشته شاهد آن بوده ایم، تعداد افرادی که یا خود یا اطرافین آن ها به این جمع بندی رسیده اند که باید احساس وظیفه کنند و خود را در معرض رای عمومی قرار دهند روز به روز در حال افزایش است و اگر با این شیب پیش برویم احتمالا تعداد افرادی که احساس وظیفه کرده اند از تعداد رای دهندگان بیشتر میشود!
این را همه بدانند که آنچه ما برای رئیسجمهور آینده نیاز داریم، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهایی که وجود دارد. این را همه توجه کنند؛ رئیسجمهور هر دورهای باید امتیازات کسبی و ممکنالحصول رئیسجمهور قبلی را داشته باشد، ضعفهای او را نداشته باشد. (بیانات مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی ۹۲/۱/۱)
تاکیدات دیروز و اخیر رهبر معظم انقلاب که همیشه چراغ راه و روشنگر مسیر بوده تکلیف را بر احساس وظیفه کنندگان تمام کرده است. ایشان امسال نیز طبق انتخاباتهای گذشته علاوه بر شاخصهای عمومی که برای هر انتخابات اعلام کردند، شاخص اختصاصی این انتخابات را نیز بیان داشتهاند و آن شاخصِ اختصاصی، داشتن امتیازات دولت و رئیس جمهور فعلی منهای نقاط ضعف او بوده است. بیانات ایشان را می توان در چند سال اخیر در محورهای زیر تبیین کرد و هر شخصی با تعبیر خود از این شاخص ها به سمت کاندید اصلح پیش برود.
۱. شاخص عدالت طلبی
۲. شاخص کار و تلاش مخلصانه
۳. شاخص ایستادگی قاطع در مقابل طمع ورزی و سلطه بیگانگان و دفاع از حقوق ملی
۴. شاخص اصولگرایی (پایبندی به ارزشهای انقلاب، پایبندی به دین، پررنگ کردن هدفهای بلند انقلاب، جلوگیری از گرایشهای سکولاریستی و...)
۵. شاخص اعتقاد به مردم، عقیده واقعی به مشارکت مردم
تازه نفس و مصمم، وابسته نبودن به هیچ گروه و دسته و باند و جریان، قاطعیت، احساس مسئولیت، روحیه تحولگرایی و نوآوری و اصلاح، پیش رفتن با گامهای محکم، دارای استقامت، کارآمد و کاردان، شجاع و قاطع در بیان و اعمال آنچه حق است، حق گرایی، اعتماد به نفس، ابتکار عمل، چابک، دلسوز، جوان، دارای برنامه های حساب شده و روشن برای ساختن و بنای آینده در بخش های مختلف، انقلابی، دارای ذهنیت منطقی و متکی به نگاه علمی و دور از مسامحه کاری.
همچنین روز گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی در همین راستا خاطر نشان كردند :
نامزد انتخابات اولاً بايد به خدا و به اين انقلاب و به قانون اساسى و به اين مردم ايمان و اعتقاد داشته باشد، ثانياً داراى روحيهى مقاوم باشد. اين ملت اهداف بلندى دارد، كارهاى بزرگى دارد، تسليم نيست، كسى نميتواند با اين ملت با زبان زور حرف بزند. كسانى كه در رأس قوهى اجرائى قرار ميگيرند، بايد كسانى باشند كه در مقابل فشارهاى دشمنان مقاوم باشند. زود نترسند، زود از ميدان خارج نشوند اين يكى از شرطهاى لازم است .ثالثاً انسانهاى با تدبيرى باشند، با حكمت باشند. ما در سياست خارجى گفتيم «عزت و حکمت و مصلحت» در ادارهى كشور هم همين جور است، در مسائل داخلى هم همين جور است، در اقتصاد هم همين جور است. بايد با برنامه، با حكمت، با تدبير، با نگاه بلندمدت و همهجانبه، با يك هندسهى صحيح كارها را مشاهده كنند، نگاه كنند، وارد ميدان شوند.
مردم حداقل انتظارشان از رئیس جمهور آینده، داشتن امتیازات مناسب دولت فعلی و تحول اقتصادی میباشد. در نظر ما قریب به اتفاق گزینههای مطرح جهت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری فاقد این شاخصه های حداقلی و با فاصله بسیار زیاد از آنها قرار دارند، لذا به کسانی که تا امروز احساس وظیفه کردهاند توصیه مینماییم خود را با این شاخصه ها تطبیق دهند و اگر خود را در این قواره نمی بینند آبرومندانه پای خود را از این عرصه خارج نمایند و برای خود و نظام اسلامی هزینه ایجاد ننمایند، و اگر خود را در این مقام میبینند دعوت میکنیم تا با حضور در فضاهای لازم جامعه هم شنوای نقطه نظرات مردم باشند و هم به نقدهای آنها پاسخ دهند. همچنین از رسانهها میخواهیم که بیش از پیش به این شاخصهها بپردازند تا یک فضای گفتمانیای به وجود آید و آن شخصی که شایسته ملت بزرگوار ایران است در جایگاهی که لیاقت آن را دارد بنشیند.
منبع : فرهنگ نیوز
ارسال نظر