حمایت پدر شهید هستهای ایران از محسن رضایی
پارسینه: در جریان سفر محسن رضایی به ایلام، پدر شهید هستهای، حمایت خود را از کاندیداتوری دکتر محسن رضایی اعلام کرد. پیش از این نیز خانواده معظم شهدا و ایثارگران و جمعی از پیشکسوتان جهاد و شهادت، حمایت خود را از کاندیدای نامآشنای ایثار و رزمندگی اعلام کرده بودند.
در جریان سفر محسن رضایی به ایلام، پدر شهید هستهای، حمایت خود را از کاندیداتوری دکتر محسن رضایی اعلام کرد.
به گزارش دولت فراگیر، پدر شهید داریوش رضایینژاد، شهید هستهای غرب کشور، از محسن رضایی حمایت کرد و از مردم ایران خواست تا به جمع حامیان دکتر رضایی بیپوندند.
شهید دکتر داریوش رضایی نژاد، صبح پنجشنبه، بیستم بهمن سال 1356 در شهرستان آبدانان از شهرستانهای استان ایلام به دنیا آمد. ایشان از همان اوایل کودکی در سخن گفتن و دیگر کارها، نبوغ خود را به اطرافیان نشان داد.
وی همچنین به واسطه اینکه جثهاش ظریفتر و کمی ریزتر از همسن و سالانش بود، همراه با متولدین 1357 وارد دوره ابتدایی شد و همیشه با هوش و توانایی خود معلم و دانش آموزان را تحت تأثیر قرار میداد. ایشان کلاس سوم ابتدایی را طی تابستان گذراند و دیگر سالهای دوره ابتدایی شاگرد اول و نماینده کلاس بود.
در دوره راهنمایی با توجه به ظرفیت هوشی بسیار بالای داریوش، مقطع دوم را نیز در تابستان گذراند و با توجه به این سرعت بالا در کسب مدارج علمی، توانست پیش از همکلاسیهای خود، دوره متوسطه را به پایان رساند و در تیر ماه 1373 دیپلمش را در رشته ریاضی گرفت... دکتر داریوش رضایی نژاد، چندین بار در مسابقات علمی استان ایلام مقام اول را از آن خود کرد.
وی همچنین در مهر ماه سال 1373 در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه پذیرفته شد. ایشان با وجود پذیرش در بسیاری از رشتههای مهندسی در دانشگاههای معتبر تهران، اصفهان، شیراز و... بنا بر انتخاب خود، وارد دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان شد.
شهید والامقام دکتر داریوش رضایی نژاد با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی ـ که از ویژگیهای همه نوابغ و مخترعان است ـ در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود. وی ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود، در زمینه استفاده از رایانه و علوم رایانهای بسیار توانا بود و با داشتن چنین تواناییهای، داریوش بزرگ توانست در مدت هفت ترم و با رتبه نخست و به عنوان دانشجوی برتر دانشگاه، از دانشگاه خود فارغالتحصیل شود.
شهید دکتر داریوش رضایی نژاد به محض فارغالتحصیلی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشور مشغول به کار شد. او در عرصه فعالیتش، توانایی فراوانی داشت و نبوغ و تلاش خود را در راه خدمت به وطن خویش قرار داد. در همان نخستین سال آغاز به کار، در آزمون کارشناسی ارشد سال 1378 در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه دولتی ارومیه پذیرفته و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد شدند. ایشان در تیر ماه سال 1379 ازدواج کرد و صاحب یک فرزند دختر به نام آرمیتا شد که قبل از پنج سالگی و در جلوی دیدگانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود.
شهید گرانقدر در طول خدمت پربار خود چندین مقاله در حوزه تخصصی خویش نگاشت و بسیاری از طرحهای تحقیقاتی را رهبری و اجرا کرد.
همچنین در پی همین فعالیتهای علمی از دانشگاههای متعدد اروپایی برای ادامه تحصیل و فعالیت پژوهشی از وی دعوت شد. این دانشمند مهین پرست به رغم همه این فرصتها، به واسطه عشق به این آب و خاک و روحیات خاص خود که همیشه خود را نمونه یک ایرانی وطن پرست میدانست، به همه آنها نه گفت.
شهید داریوش رضایی نژاد در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیتهای تحقیقاتی، مسئول اجرای بسیاری از طرحهای تحقیقاتی در دانشگاههای تهران، شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی بودند.
لازم به توضیح است، شهید رضایی نژاد با قبولی در همه مراحل آزمون دکترای سال 1390در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی پذیرفته شد، ولی با تأسف بسیار، فرصت به پایان رساندن این مقطع تحصیلی نشد و در تاریخ 1 /5/ 1390 به دست سرویس جاسوسی اسرائیل (موساد) که نتوانتستند این دانشمند هستهای پر توان و وطنپرست را تحمل کنند، به شهادت رسید و در جوار بهترینهای عالم بشریت در نزد خداوند جای گرفت.
به نام خدا
مطلع شدیم سایت خبری دولت فراگیر ،خبری مبنی بر حمایت پدر بزرگوار شهید والامقام داریوش رضایی نژاد از آقای محسن رضایی را منتشر کرده است. بدین وسیله ضمن اعتقاد به شایستگی های این نامزد محترم خبر مذکور شدیدا تکذیب می شود. درخواست عاجزانه خانواده شهید عزیز از ملت بزرگ و فهیم ایران حضور گسترده جهت اعمال اراده واقعی اکثریت در انتخاب رئیس جمهور است. خانواده شهید خود را وفادار به خون پاک شهدا دانسته و بر این عقیده است که جایگاه رفیع این عزیزان والاتر از آن است که در رقابتهایی از این دست مصروف شود.
آدرس اطلاعیه در وب سایت رسمی شهید داریوش رضایی نژاد:
http://rezaeenejad.ir/ShowArticle.aspx?ID=309