گوناگون

معیار اساسی در تایید صلاحیت وزیران

پارسینه: آیت الله کعبی و حجت الاسلام و المسلمین سالک بر اهمیت موضوع "نقش وزرای پیشنهادی در فتنه 88" تاکید کردند و آن را یکی از معیارهای اساسی رای اعتماد مجلس به کابینه یازدهم برشمردند.

حجت الاسلام و المسلمین سالک، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مراحل قانونی رای اعتماد به وزرای پیشنهادی طبق ضوابط قانونی خواهد بود، تاکید کرد: در حال حاضر وزرای پیشنهادی برنامه هایشان را در کمیسیون های تخصصی مجلس ارائه می دهند، نمایندگان مجلس نیز سئوالات شان را مطرح می کنند.

وی تصریح کرد: از جمله مسائلی که معیار رأی اعتماد خواهد بود مسئله عدم حضور و دخالت در فتنه ۸۸ است. در صورتی که وزراء از عناصر فتنه گر سال ۸۸ باشند، از مجلس رأی اعتماد نخواهند گرفت.

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید دید نگاه ها چگونه است، ما آنچه که داریم می بینیم این است که به بسیاری از وزراء نظر مثبت وجود دارد، به برخی هم که مسئله دار هستند نظر منفی وجود دارد و رأی اعتماد دریافت نمی کنند.

وی تصریح کرد علت اصلی عدم رأی اعتماد به این نمایندگان نیز بحث حضور در فتنه ۸۸ است. امیدواریم که انشاء الله بحث رای اعتماد آنگونه ای که حق است عمل شود.

حجت الاسلام سالک ادامه داد: بالاخره آقای روحانی رئیس جمهور این مملکت شده اند، دولتی را هم پیشنهاد داده اند و در صحبت هایشان گفته اند که از این وزراء دفاع خواهد کرد. مجلس نیز صحبت های جناب دکتر روحانی را می شنود، ارزیابی می کند و تصمیم می گیرد.

وی تصریح کرد: معیار رأی منفی قاطبه نمایندگان مجلس به وزراء پیشنهادی بحث فتنه است. مقام معظم رهبری فرمودند هر کس در این نظام مسئول است باید موضع خود را نسبت به این فتنه مشخص کند. آقایان وزراء هم باید موضع شان را مشخص کند.

وی در پایان تأکید کرد: ما طبق نظر رهبری می بایست دولت آقای روحانی را حمایت کنیم. از طرفی مجلس اختیارات قانونی دارد. بالاخره از تفکراتی که بخواهد زیر ساخت های فکری جامعه را به نفع یک جریان خاص هدایت بکند، حمایت نمی کند و رأی اعتماد نخواهد داد. مجلس به این مسئله توجه ویژه دارد. مجلس هیچ گاه نمی آید افکار جامعه را به دست کسانی دهد که مشکلات خاصی را در آینده به بار خواهند آورد.

مجلس نباید افرادی را که در فتنه ۸۸ مداخله داشته اند، تأیید صلاحیت کند

همچنین آیت الله حسن ممدوحی، عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به انتخابات پرشکوه ۲۴ خرداد و حماسه آفرینی مردم، درباره کابینه پیشنهادی رئیس جمهور ابراز داشت: در حال حاضر در خصوص کابینه هیچ نظری نمی توان داد و باید بود منتظر تا ببینیم نمایندگان در رأی اعتماد به وزراء پیشنهادی مجلس چه کار می کند.

این استاد اخلاق حوزه افزود: مسئله ای که بسیار حائز اهمیت است این است که مجلس نباید افرادی را که در فتنه ۸۸ مداخله داشته اند، تأیید صلاحیت کند. مجلس ما، مجلس شورای اسلامی است و باید در خط رهبری و امام و انقلاب باشد.

وی در تعریف واژه حقیقی اعتدال گفت: اعتدال واقعی، یعنی عمل به اسلام و قرآن. اسلام، اعتدال محض است. نمایندگان مجلس نیز باید در بحث رأی اعتماد، همین مسئله اعتدال را که به معنای نص قرآن است، مد نظر قرار دهند.

عضو جامعه مدرسین تصریح کرد: اگر متهمان فتنه احیانا از مجلس رأی اعتماد گرفتند، نوبت به مردم می رسد. در صورتی که این وزیر به وظایف خود به درستی عمل کرد که فبها، ولی اگر مسئله دار شد آنگاه مردم باید چاره ای بیاندیشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: توصیه پایانی من به دولت جناب آقای روحانی و مجلس شورای اسلامی حرکت کردن در مسیر انقلاب، و راه امام و رهبری و شهداست.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار