عامل موفقیت سیاست های روحانی چه بود؟
پارسینه: سوزان دیماجیو سرپرست بخش ایران در اندیشکده 'بنیاد آمریکای نوین' گفت: نخستین برداشت من از سخنان دکتر روحانی این بود که او در موضع خود جدی است و مصم به حل اختلافات و رسیدن به توافق در مذاکرات هسته ای است.
پارسینه: سرپرست بخش ایران اندیشکده «بنیاد آمریکای نوین» در تحلیل سخنان دکتر روحانی دراین اندیشکده او را سیاستمداری با تجربه و واقع بین خواند و گفت همین واقع بینی ها و تجربیات است که توفیق او در حل مسائل جهانی و برقراری روابط بهتر با جهان را تضمین می کند.
سوزان دیماجیو سرپرست بخش ایران در اندیشکده 'بنیاد آمریکای نوین' در گفتگو با ایرنا گفت: نخستین برداشت من از سخنان دکتر روحانی این بود که او در موضع خود جدی است و مصم به حل اختلافات و رسیدن به توافق در مذاکرات هسته ای است.
دیماجیو افزود: تبیین و تشریح رییس جمهور ایران در خصوص منافع مشترک میان دو ملت در زمینه های مختلف با فصاحت و در عین حال روشنی خاصی توام بود نشانگر تجربیات وسیع او است.
وی به اشاره به اختلاف نظرهایی که هنوز میان دو کشور وجود دارد گفت: اظهارات دکتر روحانی در مورد نقش سازنده ای که اندیشکده ها و سایر نهادها و سازمان های فرهنگی می توانند در پر کردن خلاءها و تبیین ویژگی های فرهنگی دو ملت ایران و آمریکا و ارائه راه حل های عملی برای حل اختلافات فی ما بین دو کشور نشان دهند خرد و تجربه عمیق او در رابطه با مسائل فرهنگی و اجتماعی و آگاهی بر این حقیقت است که اختلافات میان ملت ها از پشت درهای بسته حل شدنی نیستند.
سرپرست بخش ایران این اندیشکده آمریکایی با اشاره به تاریخچه پیدایش اندیشکده های آمریکایی و تاثیرات مستقیم و غیر مستقیمی که در جهت روشنگری درمیان آمریکایی ها و سایر ملت های جهان داشته اند گفت: این دانشکده ها می توانند و باید در ارتباط تنگاتنگ با اندیشمندان ، پژوهشگران و کارشناسان ایرانی درراستای روشنگری و آگاهی رساندن به ملت های دو کشورتلاش سازنده ای داشته باشند.
دیماجیو افزود: چنین رابطه ای می تواند راه را برای درک بیشتر مردم دو کشور از آنچه که در زمان کنونی در ایران و آمریکا می گذرد هموار کند و ما ترویج اینگونه روابط و برقراری چنین کانال هایی را غنیمت می شمریم و از آن ها استقبال می کنیم.
سرپرست بخش ایران اندیشکده 'بنیاد آمریکای نوین' گفت: از دید کارشناسان این اندیشکده اوباما نیز همچون رییس جمهور ایران عمیقا خواهان حل و فصل مسئله هسته ای ایران است.
وی افزود: حل این موضوع راه را برای همکاری های بیشتر در زمینه منافع مشترک میان دو کشور هموار خواهد ساخت، اما باید آگاه داشته باشیم که در واشنگتن گروه های شکاکی در کنگره و سایر مراکز تصمیم گیری سیاسی وجود دارند که دست یافتن به چنین توافقی را امکان پذیر نمی دانند، بنا بر این هرچه سریع تر این توافق حاصل شود از لحاظ سیاسی برای هر دو کشور بهتر است و هرچه حصول آن بیشتر به درازا بکشد دستیابی به آن دشوار تر خواهد شد.
به باور وی، این نخستین بار در چند دهه گذشته است که به نظر می رسد روسای جمهوری هر دو کشور دیدگاه ها و نظرات همسو و مشابهی دارند و به همین دلیل است که باید بکوشند تا با متقاعد کردن مخالفان داخلی روند رسیدن به این توافق را تسریع کنند.
دیماجیو، صراحت و صداقت رییس جمهور ایران در نگاه به مسائل میان دو کشور و نیز تماس و ارتباط صمیمی او با اندیشکده های آمریکایی را ستود و گفت این نحوه برخورد، آشکارا با برخورد دولت قبلی ایران تفاوت دارد و به همین دلیل اثرات مثبتی در اذهان عمومی جهانیان گذاشته و تصویر مطبوعی از ایران و ایرانیان را در جهان بوجود آورده است.
وی در نهایت تاکید کرد که دکتر روحانی با توجه به تجربیاتی که دارد یک سیاستمدار واقع بین است و این واقع بینی ها است که موفقیت او در حل مسائل و مشکلات جهانی را تضمین می کند.
وی ابراز امیدواری کرد تجربیات ارزشمند و تاثیرات مثبتی که سخنان رییس جمهوری ایران در مخاطبان خود گذاشت بتواند به روابط بهتر میان دو کشور بیانجامد.
مگه سیاست های روحانی موفق هم بوده؟؟ اسکولمون کردی؟؟؟