گوناگون

دولت بحرین امنیت منطقه را به خطر انداخته است

پارسینه: حسین رویوران دوشنبه شب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما که به بررسی اعتراضات مردمی در بحرین اختصاص داشت، با بیان این مطلب افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از همسایگان بحرین این حق را دارد که در خصوص اتفاقات و بحران کنونی در این کشور نگران باشد چرا که اتفاقات در بحرین به امنیت منطقه آسیب رسانده است.

کارشناس مسائل خاورمیانه معتقد است: دولت بحرین با سرکوب خواسته های به حق اکثریت مردم این کشور و موج دستگیری و شکنجه، علاوه بر برهم زدن امنیت داخلی، امنیت منطقه را نیز به خطر انداخته است.

حسین رویوران دوشنبه شب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما که به بررسی اعتراضات مردمی در بحرین اختصاص داشت، با بیان این مطلب افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از همسایگان بحرین این حق را دارد که در خصوص اتفاقات و بحران کنونی در این کشور نگران باشد چرا که اتفاقات در بحرین به امنیت منطقه آسیب رسانده است.

وی گفت: مردم بحرین با وجود سرکوب های شدید دولت آل خلیفه باید حقوق خود را از نظام بگیرند، چرا که نظام بحرین با بی شرمی کامل به روند سرکوب ادامه می دهد و روند سرکوب خود را در آینده با توجه به برنامه تغییر جمعیتی، افزایش خواهد داد.

رویوران گفت: مردم بحرین باید فرصت فعلی را که از نظر جمعیتی تعداد مخالفان بیشتر از موافقان است، غنیمت شمرده و دیگر به نظام استبدادی که فرصت اصلاحات را از دست داده، مجال ندهند.

وی اظهار داشت: نظام بحرین تاکنون حرمت مردم خود را نگاه نداشته است و تلاش می کند با تغییر جمعیت مردم، مشروعیت پیدا کند.

این کارشناس ادامه داد: تنها حدود 30 درصد مردم بحرین در انتخابات اخیر این کشور شرکت کرده اند که این نشانگر عدم مشروعیت دولت آل خلیفه است.

وی گفت: دولت بحرین با مشاهده این وضعیت از انگلستان خواسته است که در این کشور پایگاه نظامی دایر کند.

کارشناس حوزه خاورمیانه افزود: این نظام در مسیر جرم و جنایت حرکت می کند و سیاست فرار به جلو را در دستور کار خود قرار داده است.

فیروز: مردم بحرین عقب نشینی نمی کنند

در این برنامه جلال فیروز نماینده سابق پارلمان بحرین نیز به صورت ویدئو کنفرانس اظهار نظر کرد.

وی گفت: آل خلیفه کارهای زیادی در آخرین انتخابات فرمایشی این کشور انجام داده است تا مردم را به پای صندوق های رای بکشاند اما دیدیم که در پایان، کمتر از نیمی از مردم در انتخابات شرکت کردند.

وی گفت: دولت برای افزایش حضور مردم در پای صندوق های رای دست به دروغ پردازی هم زد و برخی را مجبور به شرکت در انتخابات کرد.

فیروز گفت: دولت بحرین پیش از انتخابات، هزاران سعودی را از عربستان به بحرین منتقل کرد تا در انتخابت به نفع آنها رای دهند اما با همه این شیطنت ها دیدیم که نصف مردم بحرین نیز در انتخابات مشارکت نکردند و با این کار خود نشان دادند که انتخابات نامشروع دولتی را تحریم کرده اند.

نماینده سابق مجلس بحرین افزود: مردم بحرین دیگر به رژیم جنایتکار و مستبد آل خلیفه اعتماد ندارند از این رو دولت بحرین مسیر زندان و دستگیری را در دستور کار نیروهای خود قرار داده است.

وی اظهار داشت: دولت بحرین به جای رفع ریشه ای مشکلات به بیگانگان اتکا کرده است و می خواهد نقشه جغرافیایی، فرهنگی و مذهبی 75 درصد از مردم خود را تغییر دهد.

فیروی تاکید کرد: ظلم های زیادی به مردم شیعه بحرین شده است و حتی یک نفر شیعه در ارتش یا سایر دستگاه های امنیتی این کشور نیست.

وی گفت: دولت فعلی بحرین دوگانگی را به حد نهایی رسانده است و ارتش هایی را از پاکستان، سوریه و عربستان وارد این کشور کرده و به آنها تابعیت و امکانات فراوانی داده است تا شکل جمعیتی این کشور را تغییر دهد.

به گفته وی، بحرین تنها کشوری است که از ارتش های بیگانه علیه مردم خود استفاده کرده است نظام آل خلیفه از عربستان هزاران نفر را وارد کشور خود کرده تا انقلاب مردم را در کشور خود خاموش کند.

فیروز ادامه داد: از قطر و کویت تشکر می کنیم که نیروهای نظامی خود را وارد بحرین نکردند اگر چه نظام آل خلیفه هزاران نفر را با وعده های فراوان از پاکستان به بحرین آورد.

وی گفت: در ماه های اخیر 30 هزار پاکستانی وارد بحرین شده اند و توانسته اند با حمایت های حکومت، تابعیت این کشور را کسب کنند.

فیروز به کشورهای مدعی دموکراسی از جمله آمریکا و انگلیس اشاره کرد و گفت: مدعیان دموکراسی چگونه است که در بحرین نمی خواهند دموکراسی برقرار شود و از نظام ظالم آل خلیفه دفاع می کنند.

وی گفت: مردم بحرین تا آخرین لحظه عقب نشینی نمی کنند و ایمان دارند که باید به خواسته های خود برسند.

فیروز افزود: مردم بحرین امید به خداوند دارند که بتوانند در این نهضت به موفقیت برسند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار