گوناگون

وزیر کار: دیگر حق اشتباه کردن نداریم

پارسینه: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: ما دیگر در کشور حق اشتباه کردن نداریم و باید برای ایران و به خاطر رسیدن به آرمان‌هایمان عقلانیت و سخت‌کوشی را در دستور کار خود قرار دهیم. اعتماد عمومی را افزایش دهیم و باید از این دوره که در آن اقتصاد کم‌توان و فقر نهادینه شده است عبور کنیم.

علی ربیعی در مراسم ضیاف افطاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که امشب در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد ضمن ابراز خوشحالی از حضور دو قوه مجلس و دولت در کنار نهادهای مدنی و نمایندگان مردمی در کنار یکدیگر عنوان کرد: تعاون تنها در بخش اقتصادی جامعه معنا پیدا نمی‌کند بلکه تعاون مفهومی است برای چگونه زیستن که در حال حاضر متأسفانه در جامعه‌ی ایرانی در ایران حوزه با مشکل رو به رو هستیم.

وی در ادامه به نظرسنجی از تهرانی‌ها در خصوص متداول‌ترین ضرب‌المثل‌ها اشاره کرد و گفت: بسیار متأسفم که وقتی از تهرانی‌ها متداول‌ترین ضرب‌المثلشان را می‌پرسیم جواب ضرب‌المثل‌هایی همچون «هرکس باید گلیمش را از آب بیرون بکشد» و غیره در اولویت قرار گرفته و ضرب‌المثل‌هایی چون «تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز» در رده‌های آخر اهمیت قرار می‌گیرند و یعنی تعاون و روحیه همکاری گوهر گمشده‌ی جامعه‌ی ما است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به مسئله سالمندی اشاره کرد و اظهار کرد: بالاتر از مفهوم بازنشستگی مسئله سالمندی و جمعیت رو به سالمند ایران است که این مسئله ضرورت برنامه‌ریزی برای این قشر را به ما متذکر می‌شود.

ربیعی تصریح کرد: سالمندان وقتی دچار بیماری، معلولیت و تجرد می‌شوند مسائل و مشکلات آن‌ها چند برابر می‌شود این درحالی است که وقتی زن سالمند تنهای بیمار را داشته باشیم پیچیدگی آن صد چندان خواهد شد و برای رسیدگی به این قشر نیاز به برنامه‌ریزی داریم.

وی در ادامه تأکید کرد: در کشور به رشد و توسعه نخواهیم رسید مگر آن‌که همه چیز را پیش‌بینی کرده و برای تمامی مسائل برنامه‌ریزی‌های مدون داشته باشیم.

وی در ادامه ضمن بیان آنکه در حال حاضر وضعیت خوبی در حوزه کارگری و کارفرمایی نداریم و کارفرمایان توان کافی را ندارند اظهار کرد: خوشحالم که توانسته‌ایم حداقل بیست درصد حقوق بازنشستگان را افزایش دهیم اما این اقدامات ابتدایی‌ترین قدم ها در راه رسیدن به رفاه اجتماعی هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه عنوان کرد: امنیت شغلی در ایران با مسئله رو به رو است، این در حالی است که میزان عرضه و تقاضایای اشتغال نیز در کشور برابر نیستند.

ربیعی در ادامه به مشکلات روانی اشاره کرد و گفت: ریشه معضلات و بیماری‌های روانی آن است که انسان‌ها نشاط کافی همراه با امنیت روانی را در جامعه ندارند و ما متأسفانه با پدیده‌ای مواجه هستیم که در آن افراد جامعه ناخودآگاه همدیگر را آزار می‌دهند.

وی ادامه داد: تأمین امنیت روانی جامعه مسئله‌ی بسیار مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد و با کمک نهادهای مدنی تأمین شود.

وی در ادامه به آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: چندی پیش زنی را ملاقات کردم که رحم اجاره‌ای می‌داد و تا کنون سه مرتبه باردار شده و کودکی را به دنیا آورده بود که بعد از زایمان هرگز آن را ندیده است.

وی ادامه داد: مسئله اعتیاد، کودکان کار، معلولیت‌ها و غیره از دیگر مشکلاتی هستند که باید در جامعه دیده شده و به آن‌ها اهمیت داده شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان اظهار کرد: دولت به تنهایی نمی‌تواند تمامی مشکلات را حل کند بلکه در این راه باید مجلس و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز ما را یاری کنند تا بتوانیم به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد