باهنر:مذاکراتهستهایوبرجامحاشیهدارد
پارسینه: دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری می گوید اینکه بگوییم طرف غربی به دنبال توطئه برای برهم زدن برجام است را قبول ندارم.
وی تصریح کرد: بارها و باهرا رهبری فرمودند طرف مذاکره با ایرن قابل اطمینان نیستند نه تنها حرفهایشان قابل اعتماد نیست بلکه امضاهایشان هم قابل اعتماد نیستد. بارها امضا کردند و بعد زیر آن زدند. قاعدتا چون طرفهای ما هم خودشان را قلدر می دانند .
دبیر کل جبهه پیروان با اشاره به اینکه میتواند سناریوهای مختلفی قابل تصور باشد، خاطرنشان کرد: احساسم این است که سناریوی نانوشته بین اعضای 5+1 بوجود آمده است. در مذاکرات هم همین بود یکباره فرانسه شاخ می شد. الان در اجرا هم همین است. خانم مرکل حرف بی ربطی می زند آقای اوباما تکذیب می کند. خودشان برای خودشان پلیس بد و خوب و مجری بد و خوب دارند. نمیخواهم دنبال توهم توطئه باشم ولی این هم یک سناریو است که بین خودشان تقسیم کار کرده باشند.
باهنر با تاکید براینکه ما باید در ین شرایط هشیاری را همواره و همواره و همواره حفظ کنیم، افزود: معقدم برجام تصویب شده میتواند در اجرا یک نتیجه برد - برد داشته باشد. فکر می کنم که طرف مذاکره ما هم همین تحلیل را دارد. اگر این تحلیل را نداشت امضا نمیکرد. اگر ما هم این تحلیل را نداشتیم امضا نمیکردیم. باید این مسیر را مراقبت کنیم که برجام تبدیل به برد- باخت نشود.
وی افزود: در این شرایط بارها گفتم ما یک جنگ برد - باخت با آمریکا و هم پیالگیهایش را از سال 42 شروع کردیم آن زمان که امام مقوله حکومت اسلامی را مطرح کردند. 52 سال از آن نبرد می گذرد. ما می توانیم از خودمان و رقبا سوال کنیم که در این سالها همواره نبرد بوده است، در این مجموعه جنگ کی برده و کی باخته است. ما تجربه مبارزه جدی با اتکای به قدرت ملی خودمان را داریم و تا الان هم همواره سود بردیم. در جنگ اقتصادی، دوران انقلاب و جنگ دقاع مقدس سود بردیم. مطمئنا ایران اسلامی در سال 95 ضعیف تر از سال 42 نیست و مطمئنا امریکا هم قدرتمندتر از آن سال نیست. اگر قرار باشد رقیب ما مذاکره برد - برد را به برد - باخت تبدیل کند طرف بازنده خودش است. قرار ما این نیست که مذاکره برد - برد را تبدیل به برد - باخت کنیم.
باهنر این را هم گفت که بگویم طرف مقابل توطئه اینکه برجام را بهم بزند را دارد را قبول ندارم ولی از اینکه از همین برجام منافع شان را افزون و منافع ما را کاهش دهند حتما وجود دارد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه این نشست خبری درباره تشکیل حزب فراگیر و مباحث طرح شده پیرامون پارلمان اصولگرایی، گفت: تلاش ما این است که گام ها رو به جول باشد، من تشکیل دو، سه و چهار حزب فراگیر در بین جریانات مختلف جز ارزوهای من است، همواره این تلاش را کردم و خواهم کرد. موانعی هم وجود دارد که باید رفع شود اما فکر میکنم اگر انتخابات مجلس دهم را مثال بزنیم، قدم های خوبی به سمت حزب فراگیر اتفاق افتاد . هم اصولگراها به انسجام خوبی رسیدند هم اصلاح طلبان توانستند اینکار را بکنند.
وی تاکید کرد: عملا انتخاب کشور به سمت انتخابات حزبی نزدیک شد ولی هنوز فاصله زیادی با حزب فراگیر داریم. مثلا در تهران عموما مردم با دو حزب رای دادند. عملا کاری به کاندیداها نداشتند. کسانی در تهران رای آوردند که سوپری محل شان هم شاید نشناسندشان، اشکالی هم ندارد و وهن نیست. ولی اینکه لیستها باید بگردند افراد قدرتمند را در لیست قرار دهند مهم است و جای خود را داد. نتیجه انتخابات نشان داد که لیست امید و اصلاح طلبان اگرچه فراکسیون قدرتمندی شده فراکسیون اقلیت است و البته همه اینها را به فال نیک می گیریم تلاش می کنیم به سمت حزب فراگیر جلو برویم.
ارسال نظر